Düzen dediğiniz sadece maddi şeyler mi? Ev araba dediğin alınır, satılır vs. Bakmakla yükümlü olduğunuz biri yok, bir işe girseniz alırsınız bir araba ne olabilir ki? Ama huzuru, mutluluğu maddi şeylerle elde edemezsiniz.
Genceciksiniz ama kendinizi mutsuz olduğunuz bir eve, sizi hor gören bir adama hapsetmişsiniz, anahtarlarda sizin elinizde üstelik. Çalışsanız çevreniz gelişecek, evliliğinize ve özgüveninize bakış açınız değişecek, sosyalleşeceksiniz. Ama siz küsüp oturmayı sonra da vahlanmayı tercih ediyorsunuz. Sizin kendinize yaptığınız kötülüğü eşiniz bile yapmıyor farkında mısınız?
yasam duzeni olarak cok bisey degismez demek istemistim ama bilmiyorum ya banane zaten ben kendimi dusunmeliyim esim kendini cokca dusunuyo zaten......
dogru, kendi kendimi cozumsuz birakiyorum. sadece cesaret gerekiyo biraz.
annemi suclayarak cikti evden. beni doldurdugunu ima ederek. he hatta en son dedi evimde kalip doldurmus seni mi oyle bisey diyerek cikti. kadinin dedigi hic bisey yok, biseyden haberi yok. 2 gun once bende kaldigi icin diyo esim.
mac konusunu anneme soyledimde beni doldurdu saniyo esin nasi gidiyo maca sen yalnizsin hastasin vs dedi saniyo.
oysa konu mac olmaktan bile cikti. kendi sozlerini unutmus bile esim.