sızle aynı fıkrıde olamam malesef...kar olamaz yaa evli bi adam başka herhangi bi kadınla msjlaşamaz
bu kadar olayy
ilerde allah korusun başına gelse nasıl düşünürdün acaba
ınsanların arkadaslıklara bakısı farklı olması gayet normaldır..
herkes aynı degıldır kı kardes gıbı buyuyen kız erkek arkadaslıklarında vs.bunlar normaldır ve esının yanında yapılıyo sonucda gızlı yapılmıyoda..eger benım esım ıs arkadası ıle bu sekılde konusuyosa bende gırde kızla kanka olurum..aralarına gırerım gıdıpde esımın yada okızın sacını basını yolmam..
ınsan sevıyesını dusurmemelı kesınlıkle..
yapılanı ben yanlıs gormuyom ..eger konu sahıbı arkadasın esı dun gece evı terk etse ıdı derdımkı kesın farklı dusuncelerı var ama adam yatagına gıdıp uyumus ve esınede guzelce ıfade etmıs bısı olmadgnı ıllahı toz duman cıkmayan atesı koruklemekle ugrasmazdım..
bende çok geri kalmışım birde kendimi modern bilirdim. yanılmışım.
kocam bir kadına çok açık giyiniyorsun diye kızacak ben sana bir kıyafet alayım diyecek. bende arkadaşıdır normal diyeceğim. çok geriyim çok.gamyoncuiremsu ...
konuya degınırsek arkadasın esı karısının yanındakar adlı arkadaşım eğer evli bir erkek bir bayana o şekilde açıkca kur yapıyorsa onu bunu giyemezsin yok niye gelmedin niye haber vermedin minikkuşum ne bilim şeklinde ve karşı tarafta tepkili değilde karşılık verecek şeklide davranıyorsa işte ben ona s...k derim adamada layık lafı bulamıyorum. Allah aşkına burda ne gibi bir iyi niyet olabilir. burda 2 kankiden değil biri evli diğeri bekar yetişkin insanlardan bahsediyoruz. Bana ters arkadaşım benim eşimin kız arkadaşı bile o-la-maz. Minikkuş ne yaa of sinirlendim. Serbet arkadaşım aslında sende başında yanlış yapmışsın olayı gördüğünde aslında direk kocana sormak yerine birkaçgün izleseydin dışardan hissettirmeden. sonra karşısına çıkıp yerin dibine soksaydın. Ama şuan doğal olarak inkar edicektir evet karıcım aynen düşündüğün gibi demicek tabii. Erkek milleti kendi aralarında iğrenç lafları bile vardır ya. yatakta yakalansan bile inkar et.. diye.. neyse sakın olayın peşini bırakma illaki açık vericektir.. ama sessiz koyunda olma. ağzımızı açıp oturursak gözü açıklar bin tane iş çevirirler canım..
kocam bir kadına çok açık giyiniyorsun diye kızacak ben sana bir kıyafet alayım diyecek. bende arkadaşıdır normal diyeceğim. çok geriyim çok.gamyoncuiremsu ...
belkı dıcekdır esı tanısıpda ılerde ıyı dost olucaklar kımse bılemez..tabıı kı farklılıklar olacak kı ıyı kı var bu farklılıklar ama burda dıger bı onemlı husus var kı o da aralarına gırmesıne fırsat tanınmaması yanı esı cıkıp deseydı soyle bır arkadasım var yakın gel senı de tanıstırayım ama oyle bı sey olmamıs o yuzden ben hıc de masum bulmuyorum bu yapılanları o kadar acık kı esının dıger kısıyle mesajlasmaktan konusmaktan hoslandıgı kı bu benı rahatsız eder bı cok kısıyı rahatsız edecegı gıbı tabıı farklılıklara saygılı olmak gerekır ama ınsallah benım esım olacak kısı bu tur seylere COK dıkkat eder :Saruboceq:
tatlım ben senın yerınde olsam hemen eşimi ararım, akşama kankanı da al gel, madem senın dostun artık benım de dostum. senı yanlış anladım herlade, hatamı telafi için akşama yemege beklıyorum ıkınızı de derım. bugun olmazsa yarın yarın olmazsa öbur gun, o gelmezse ben gelrim, tanışmak iyi bir dost edınmek ıstıyorum ben de derım.
kız eve gelır, ben onunla o kadar sıkı fıkı olurum ki, artık telini arayıp dertleşecek konuma getiririm bu ilişkiyi. ve yatak hıkayelerımızı, dun eşimin bana çiçek aldıgı gıbı bınbır yalanla ıkıye çatlatırım bu kızı. bakalım dost kalmaya devam ederlerse ben eşşeğim dıye cıkar yollara bagırırım. ama bıraz tecrubem varsa bu kız ve eşin artık küseceklerdir.
konuya degınırsek arkadasın esı karısının yanında
kızla konusuyo demekkı kızında uzun surelı bı beraberlıg varmıs..
ıs yerınde calısın ınsanlar kankı olamazmı?..
ıyı anlasamazlarmı?..asıl gunu bırlıkde gecırıyolar ve dogal olarakda konusrlar yanı..hıc bı erkek evet aldattım demez ama hıc bı erkek esının yanında kızla konusmaz eger yapıyosa aldatıyosa bunu gızlı yapar esım duymasın der..
bende bukadar rahat larsa bu konu sahıbının aldatıldgnı gostermez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?