Eimin telefonundaki mesajlar

kar olamaz yaa evli bi adam başka herhangi bi kadınla msjlaşamaz
bu kadar olayy

ilerde allah korusun başına gelse nasıl düşünürdün acaba
sızle aynı fıkrıde olamam malesef...
ben olaya basıma gelmıs gıbı cevap verıyom...
olayı elıme yuzume bulastırmadan ınceden hallederım..

tabıı kı farklılıklar olacak kı ıyı kı var bu farklılıklar ama burda dıger bı onemlı husus var kı o da aralarına gırmesıne fırsat tanınmaması yanı esı cıkıp deseydı soyle bır arkadasım var yakın gel senı de tanıstırayım ama oyle bı sey olmamıs o yuzden ben hıc de masum bulmuyorum bu yapılanları o kadar acık kı esının dıger kısıyle mesajlasmaktan konusmaktan hoslandıgı kı bu benı rahatsız eder bı cok kısıyı rahatsız edecegı gıbı tabıı farklılıklara saygılı olmak gerekır ama ınsallah benım esım olacak kısı bu tur seylere COK dıkkat eder :Saruboceq:

aynen canım,ama ben gerilik buysa geri kalmayı tercih ediyorum

canim kuzura bakma ama ben burda iyi niyetli bisi göremedim, kocana istedigin kadar güven , galiba oda senin ona nekadar güvendiginin farkinda, ve bu sebebten bukadar rahat davraniyo.
esime bende cok güveniyorum ama hic bir zaman ona asiri güven duydugumu belli etmedim....
yani minikkusum da nedemekmis ya cok rahatsin hayret vallaha, yok yatiyorum kalkiyorum.
eger daha bisi yoksada aralarinda bu olmayacak anlamina gelmez.
gözünü acmasan gecmis olsun demek sorunda kalcaz ellini cabuk tut canim

dün bu konuyla ilgili önyargılarımı yazmıştım buraya arkdaşlar.. bugün merak ettim we topiğe girdim iiice karışmış ortalık..
bi konuyla ilgili fikrimi sölemek istiorum..
nişanlım herzaman derki karşı tarafa karşı boş olmayan sadece arkadaşlk duyguları besleyen bi erkek bukadar ilgili olamaz. (kendiside benim kankimdi güya we sürekli arardı msj atardı hrşeyime karışırdı) insanlar çoğuzaman eşlerine ilgi göstermekten acizken sadece arkadaş dediği birine nie böle dawransınki. ben sana günaydın msjı atarken sabah aklıma ilk gelen sen oluodun, gece yatarken ii geceler msjı atarken seni düşünerek uyuodum derdi.. acı ama gerçek :umursamaz:

konuya degınırsek arkadasın esı karısının yanında
kızla konusuyo demekkı kızında uzun surelı bı beraberlıg varmıs..
ıs yerınde calısın ınsanlar kankı olamazmı?..
ıyı anlasamazlarmı?..asıl gunu bırlıkde gecırıyolar ve dogal olarakda konusrlar yanı..hıc bı erkek evet aldattım demez ama hıc bı erkek esının yanında kızla konusmaz eger yapıyosa aldatıyosa bunu gızlı yapar esım duymasın der..
bende bukadar rahat larsa bu konu sahıbının aldatıldgnı gostermez..

tamamen katılıyorum benım dusuncelerımı acıklamıssınız resmen tesekkurler:içelim:

belkı dıcekdır esı tanısıpda ılerde ıyı dost olucaklar kımse bılemez..

aynen, medeni olacam diye kocamin baska bi kizla flört etmesine izin vermem...:sinifsinif:
yok yok bu konuda tasdevri bayani olmak isterimkaydirigubbakcemile3

çok güzel demişsin. bencede madem bu kadar samimi arkadaşlar birgün davet et evine seninle de tanışsın bu bayan.

bende çok rahatımdır eşimi bayan arkadaşlarından kıskanmam ama eşimde onlara böyle mesajlar çekmez, çekemez. eğer çekerse de altında başka bir neden ararım. siz samimi erkek arkadaşlarınıza günaydın iyi uykular mesajları çekmiyorsanız, eşinizin de böyle hareketlerde bulunmaması lazım.

bence siz o bayanla bir tanışın. sizi görünce bakalım suratının şekli nasıl oluyor

bu olayın kankilikle samimiyetli arkadaşlıkla bir alakası yok. benimde eşiminde çok samimi arkadaşlar vardır ama bırakın evli olmayı bekarken bile karşı cinsteki samimi arkadaşım bana iyi geceler mesajları atmamıştır. atarsa zaten şüpheye düşerim.

Son düzenleme:
valla iş arkadaşı kadınla erkek samimi de olur dertlerini de paylaşır.. Lakin yok minikkuşum yok açık giyindin kıyafet alayım yok günaydın yok bilmem ne.iş yerinden dışarı çıkılığı anda içerde böyle geyikler yapılıyosa bile bitmelidir.

O nedenle konu sahibi arkadaş kocasına sağlam bir gözdağı vermelidir. çünkü bütün bunlar hayra alamet şeyler değildir.

Acaba o kızın uzun süreli sevgilisi bu mesajları duysa ne yapar bu da o kocaya sorulmalıdır..

bukadar rahat larsa bu konu sahıbının aldatıldgnı gostermez..
demişsiniz ne olursa olsun aldatmasada evli bir erkek yada kadın karşı cinse rahat bir şekilde davranmamalı . bence çok yakışıksız birşey, bilmiyorum ben böyle gördüm bana göre böyle, rahat nedemek ya. neyse Allah hepimizi böyle şeytanlıklardan korusun.

sevgili kar arkadasim,

biraz mantikli düsünürsen bunlarin
masumca bi arkadasliklarinin
olmadigi acikca ortada,
sebeb ise , serbet arkadasimisin dedigine göre
kizin telefonnumarasi kayitli bile deyilmis,
oysaki madem siki arkadaslar insan cekinmeden kankam falan diye kayit etmesmi,
demmeki gizli bi seyler varki adam kayit etmemis.
benim cekincem bi durum yoksa acikca numarasini kayit ederim, hele böyle sikca mejaslasdigim bi arkadasiminkini haydi haydi kayit ederim....

konuşmayayım dedim ama gene yapamadım. hanımefendiciğim senin kocan işyerindeki bi kızı kıskanıp açık giyinme ben sana kapalı elbiseler alayım diye senden gizli gizli mesajlar çekse aaaaaaaaaaa bişey olmaz canım nolcak iş arkadaşı mı dersin. evet derim diyorsan sana hayırlı boynuzlu günler dilerim arkadaşım. evlen seni o zaman görürüm. bakalım o zamanda bu kadar geniş olabilecek misin?

Ay pardonda bu işlerle medeniyetin ne alakası var arkadaşlar,
kadının kocası yavaş yavaş elden gidiyor,
yani bunu da normal diye nitelendirmeyelim lütfen..
o kadar da değil yani...

tatlım ben senın yerınde olsam hemen eşimi ararım, akşama kankanı da al gel, madem senın dostun artık benım de dostum. senı yanlış anladım herlade, hatamı telafi için akşama yemege beklıyorum ıkınızı de derım. bugun olmazsa yarın yarın olmazsa öbur gun, o gelmezse ben gelrim, tanışmak iyi bir dost edınmek ıstıyorum ben de derım.

kız eve gelır, ben onunla o kadar sıkı fıkı olurum ki, artık telini arayıp dertleşecek konuma getiririm bu ilişkiyi. ve yatak hıkayelerımızı, dun eşimin bana çiçek aldıgı gıbı bınbır yalanla ıkıye çatlatırım bu kızı. bakalım dost kalmaya devam ederlerse ben eşşeğim dıye cıkar yollara bagırırım. ama bıraz tecrubem varsa bu kız ve eşin artık küseceklerdir.

sen benim dediğimi uygula, bir de cevap yazarsan sevınırım, kafam patladı senın yerıne duşunup,üzülmekten...

serbestcim esin sabah seni konusturmayarak resmen sucunu bastirmis. yani hersey ortada. eger biseyler karistirmis olmasaydi seni sakinlestirmeye calisir. yanlis anlamissin derdi.ayrica derdiki"sen istemiyorsan bende o kadar samimi mesajlar atmam" en azindan seni sakinlestirmek adina soyleyebilirdi. ama o evde sen iste onunla idare ediyorum diyerek ustu ortulu bi sekilde herseyi itiraf etmis. bunda daha aldatiliyor muyum diye dusunecek bisey yok. henuz aldatmiyorsa bile aldatmak uzere.

Erkekten dost olmaz. Tecrübeyle sabittir. Ne kadar kankam, canım cicim, arkadaşım bilmem ne derseniz diyin, dost olmaaaaaz.şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…