Sen de şimdi fiziksel aldatılmayı sineye çekeceklerden mi oluyorsun yani :1shok:kesinlikle katılıyorum , fiziksel açlıklarının sınırı yoktur bazı erkeklerin o nedenle kolay tuızağa düşebilirler amaaaaa duygusal bişeyler aramaya girişmişse demek eşinde ya da evliliğinde bulamadığı bişeyler var diye düşünürüm .... duygusal tatmin olayı çok çok önemlidir
cups dedıgım gıbıymıs..kızın erkek arkadaşı var uzun zamandır birliktelermiş ya arkadaşlar bilmiyorum yalışmıyım benim anlamadıgımm şuu neden o kız işyerinde sadace eşim ve o kız yok daha başkalarıda vr başkaları ile mesjlaşmıyoda neden o kızla mesjlaşıyo kıza kanka diyo ve neden telfon numarasını aklında tutuyo bana filmlere bakıyosun onlardan etkileniyosun bana uyguluyosun diyo o benim sadece arkadaşım neden başka türlü düşünüyosun ne yapmaya çalışıyosun diyo
bu arada arkadaşın birisi evliligin temeli saglam degil sevgisizlik var demiş ne alaka bi insan kendi ve eşinin sevgisinden emin olmaz mı tamm seviyosa neden böle bişi yaptı dersiniz zaten bende bunu anlamıyorum ya bizim evliligimiz zorla oldu eşimle ne zorluklak atlattık ailelerimizi bile karşımıza aldık ve evliligim hep parmakla gösterilen bi evlilik eşim beni sevmese yapsa tmm diyecem ama eşim neden beni severken böyle bir şey yaptı sorun bu
Offff basıldık desene,tamam itiraf ediyorum,cidden bu denli takipçiliğinle baş edemiyorum ve söylüyorum.Biz flörtöz bir aileyiz,küçük kızım bile doğar doğmaz dr.uyla flört etti.Ama cidden küçük bir flörttü.
seks erkekler için sadece bir dürtüdür...gelir geçer ..tabiki son derece yanlış ve kabul edilebilir birşey değil...
vurgulamak istediğim şu; burda bir aldatılma var...aynen dediğiniz gibi "duygusal tatmin" var....
teni tenine değmedi diye aldatılma yok diyemem.
hanımlar eşim beni aldatmıyo inanmıyorum demedim bakın bakalım öyle bişi demişmiyim yani bukadr güzel bi evliligim varken neden böyle bir arayış içinde eşim dedim ona bi anlam veremiyorum ben öyle sineye çekecek bi insan degilim bunun peşini bırakmayacagım sonuna kadar gidegecim tabikide bu yaptıgı masumane bile olsa bunun hesabını verecek eşim böyle sakin sakin yazıştıgıma bakmayın normalde ne fırtılar koparan bi insanımdır tmm başkası olsa benim yerimde bende okurkenne kadar sakin bayan derdim ama degilim eşim duygusalda olsa fizikselde olsa beni altaldıysa bunun bedelini agır ödiyecek sineye çekicek degilim.
Serbestcim,hiçbir erkek normal kız arkadaşına günaydın veya uyuyorum diye mesaj çekmez bu 1
normal arkadaşını kıskanmaz açık giyiniyor diye bu 2
işe gitmediğinde aramaz neden beni meraketmiyorsun diye bu 3
hiç masum değil bu yazışmalar,ayrıca eşinde çok uyanık,özellikle senin yanında konuşuyor ki
dikkat çekmesin,hani gizlim saklım yok gibisinden...
neden seni konuşturmamasına müsade ettin,keşke deseydin aynı şeyi ben yapsam
normal karşılar mısın diye....lmaz:
çamura yatmana gerek yok ki , kendimi ifade edemiyorum okuduğumu da yorumlayamıyorum desen yeterdi ki zaten söylemesen de anlaşılıyor
Üstelik edebiyat öğretmeniyim,yazık benim öğrencilerime,hepsi de en az senin kadar zeki ve takipçimafoldumben
Gerçekten üzgünüm,haklısın,ifade edemem,sakatım ben:gitme:
sadece günaydın mesajı yokki ama,minikkuş bilmem neGünaydın diye mesaj Çekiyor benim NORMAL arkadaşım. şerbetin eşinin normal arkadaş olup olmadığını bilemeyiz. ama normal olanlar var :umursamaz:
Günaydın diye mesaj Çekiyor benim NORMAL arkadaşım. şerbetin eşinin normal arkadaş olup olmadığını bilemeyiz. ama normal olanlar var :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?