Eimin telefonundaki mesajlar

Sen de şimdi fiziksel aldatılmayı sineye çekeceklerden mi oluyorsun yani :1shok:
Hem erkekler istemese tuzağa düşmez,çocuk mu onlar,kıt mı zekaları da vamp kadınların ağına düşüyorlar :sinifsinif:

bence eşini al karsına bi güzel konuş aklında sor işaretleri oldugunu ciddi nbi sekilde belirt ve cvp hakkı tanı ona canım ama se yalnış anlamış da olabilirsin kolay gelsin cnm

cups dedıgım gıbıymıs..
bazı ınsanlar cok ıyı anlasabılırler bence..
bu ıllahı kadın erkek olamaz dıye bısıde degıl..
iş yerınde herkesın kafası aynı dusuncede degıldır kı farklı dusuncelere sahıb bı suru ınsan var...ınsanların hafızası gucludur bazen bı yerde bı numaraya bakarlar ve akıllarında kalabılır bu okadar buyuk sorun degıl kı..
bence kızında esınınde duygusal anlamda bısı yasadıklarına kesınlıkle ınanmıyom..

çamura yatmana gerek yok ki , kendimi ifade edemiyorum okuduğumu da yorumlayamıyorum desen yeterdi ki zaten söylemesen de anlaşılıyor

hanımlar eşim beni aldatmıyo inanmıyorum demedim bakın bakalım öyle bişi demişmiyim yani bukadr güzel bi evliligim varken neden böyle bir arayış içinde eşim dedim ona bi anlam veremiyorum ben öyle sineye çekecek bi insan degilim bunun peşini bırakmayacagım sonuna kadar gidegecim tabikide bu yaptıgı masumane bile olsa bunun hesabını verecek eşim böyle sakin sakin yazıştıgıma bakmayın normalde ne fırtılar koparan bi insanımdır tmm başkası olsa benim yerimde bende okurkenne kadar sakin bayan derdim ama degilim eşim duygusalda olsa fizikselde olsa beni altaldıysa bunun bedelini agır ödiyecek sineye çekicek degilim.

aynen sarduşum katılıyorum sana

ortada aldatılma var bencede

bekara koca boşamak kolay hiçbir evli bayan böle mesajlaşmaları kabul edemez bence

topiği mesaj yazdığım yerden önce okumadım....hesabını sorarsınız sormazsınız bu sizin hayatınız bu sizin özeliniz...siz "ben ne yapayım" diye sormadığınız sürece kimsenin size böyle demeye hakkı yok diye düşünüyorum...

ama siz sordunuz diye "aldatılma var mı yok mu" diye kendi fikrimi belirttim.

Serbestcim,hiçbir erkek normal kız arkadaşına günaydın veya uyuyorum diye mesaj çekmez bu 1
normal arkadaşını kıskanmaz açık giyiniyor diye bu 2
işe gitmediğinde aramaz neden beni meraketmiyorsun diye bu 3
hiç masum değil bu yazışmalar,ayrıca eşinde çok uyanık,özellikle senin yanında konuşuyor ki
dikkat çekmesin,hani gizlim saklım yok gibisinden...
neden seni konuşturmamasına müsade ettin,keşke deseydin aynı şeyi ben yapsam
normal karşılar mısın diye....lmaz:

Off ikisinede deli oldum sinir oldum uyuz oldum ver adresini yolup gelicem s..t.ğüklava: kocanıda sen yol bacım

Son düzenleme:
bana gore fazla sakınsınız ne demek ya arkaadsına kapalı gıyın ben sana alırım fılan mınıkkus gunaydın ayy bayılacam sımdı bırde esın hıc bır sey olmamıs gıbı rahat ne dıyecegımı sasırdım ama canım bu işin pesını bırakma bana pek normal arkadas gıbı gelmedı valla

Günaydın diye mesaj Çekiyor benim NORMAL arkadaşım. şerbetin eşinin normal arkadaş olup olmadığını bilemeyiz. ama normal olanlar var :umursamaz:

çamura yatmana gerek yok ki , kendimi ifade edemiyorum okuduğumu da yorumlayamıyorum desen yeterdi ki zaten söylemesen de anlaşılıyor

Üstelik edebiyat öğretmeniyim,yazık benim öğrencilerime,hepsi de en az senin kadar zeki ve takipçimafoldumben
Gerçekten üzgünüm,haklısın,ifade edemem,sakatım ben:gitme:

kocan bütün gün zaten isyerinde o kizla, bide is disi yattinmi kalktinmi mesajlari bana anlamsiz geliyor. benim kocam benden baskasina (annesi kardesleri disinda) minikus vs diyemezzzzz, dilini koparir köpeklere yediririm.kötükedihüso

bana pek masumane arkadasca gelmedi.

kesinlikle bidaha mesajlasmalarina müsade etmez ortaligi yaygaraya verip, o kizida arar bi güzel agzinin payini verirdimlmaz: sanane kocam nezaman yatti nezaman kalkti nezaman wc ye gitti, kendine baska evli olmayan arkadas bul kocami rahat birak, ben sevmem böyle masumane ! arkadasligi derdim o zilliye:mymeka:

tatlım ben senın yerınde olsam hemen eşimi ararım, akşama kankanı da al gel, madem senın dostun artık benım de dostum. senı yanlış anladım herlade, hatamı telafi için akşama yemege beklıyorum ıkınızı de derım. bugun olmazsa yarın yarın olmazsa öbur gun, o gelmezse ben gelrim, tanışmak iyi bir dost edınmek ıstıyorum ben de derım.

kız eve gelır, ben onunla o kadar sıkı fıkı olurum ki, artık telini arayıp dertleşecek konuma getiririm bu ilişkiyi. ve yatak hıkayelerımızı, dun eşimin bana çiçek aldıgı gıbı bınbır yalanla ıkıye çatlatırım bu kızı. bakalım dost kalmaya devam ederlerse ben eşşeğim dıye cıkar yollara bagırırım. ama bıraz tecrubem varsa bu kız ve eşin artık küseceklerdir.

Üstelik edebiyat öğretmeniyim,yazık benim öğrencilerime,hepsi de en az senin kadar zeki ve takipçimafoldumben
Gerçekten üzgünüm,haklısın,ifade edemem,sakatım ben:gitme:

SAKAT insanlar kendilerini ifade edebilirler , sevgili eğitimcim sıfat kullanırken daha dikkatli olmanızı rica ederim

ben de istanbuldayım söyle bana eşinin iş yerini gideyim kızı da tarif et bakalım gerçekten aralarında bbir şey var mı yok mu çıkar ortaya ben konu üretir orada oyalanmayı bilirim:))

Sayfaların birçoğuna baktım..
Açıkçası benim eşim bunu yapsa ben istemem..
Görüşmesinler iş dışında bunu eşime söylerim , olmadı kıza da söylerim eşimle bu kadar samimi olmamasını olur biter..

şerbet arkadaşım

canım psikolojinin hiç iyi olduğunu düşünmüyorum.....:sm_confused:

nasıl bunlardan sonra hala böyle düşünebiliyosun

Günaydın diye mesaj Çekiyor benim NORMAL arkadaşım. şerbetin eşinin normal arkadaş olup olmadığını bilemeyiz. ama normal olanlar var :umursamaz:
sadece günaydın mesajı yokki ama,minikkuş bilmem ne
ayrıca uyuyorum diyede mesaj çekiyor mu sizin normal arkadaşınız:uhm:
ya ben çok geri kalmışım,yada siz çok ilerden gidiyorsunuz anlamadım inanın ki:sm_confused:

bu gunaydın mesajları her sabah her sabah mı bunun bı de gecesı var mı o senın ne gıydıgıne karısıyor mu ben alırım sana dıye sakalar yapıyor mu baska telefondan mesaj atıp durumundan haberdar edıyor mu eger oyleyse sorun yok bence NORMAL arkadasıdır ama bence boyle bı NORMAL arkadasım ne benım olsun ne de erkek arkadasımın kocamın nısanlımın nerneysekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…