Eimin telefonundaki mesajlar

Off ikisinede deli oldum sinir oldum uyuz oldum ver adresini yolup gelicem s..t.ğüklava: kocanıda sen yol bacım
suan sıze katılmıyom saygı duyuyom dusuncenıze ama!
ya kızla aralarında bısı yoksa ve bı kıza s...t.gu demenız bence yanlıs
cevap hakkı veremeyen bırı hakkında bu sekılde konusulmasın gercekdende hos degıldır bence...

adam pişkin kızda bi okadar yüzsüz sen napabilrsinki böleleri karşısında canım hadlerini bildirmek için daha ne bekliyorsun işyerine git meydanı boş bulmuş zilli valla tepemde cinler tepişiyor haaa arkadaşmış köpekler güler buna be bal gibide bi haltlar yiyorlar sendende gizliyorlar minikkuşmuş yedirirdim ona minikkulşu kaydirigubbakcemile

Ne kadar ıyı anlaŞŞasa bence sızın telefonunuzdan arayıp eŞınızı sorması ona kalmamaıŞ
ayrıca gÜnÜnÜz aydın olsun demeler
herkese dermı sızede yoksa
ona mı demıŞ ılk kez
tÜm yorumları okumadım ama
ben o kızdada sorun buluyorum
yanı ıkısındede de var aslında
pekı maıllerı okuyana kadar hıÇ tuhaflık farkettınmı

mandm yinemi ya
kafamçokkarıştı

ben de kesınlıkle bu tur laflara katılmıyorum ama sızın kanka dedıgınız erkek arkadasınız sıze sabah aksam mesaj atar mı gunaydın ıyı geceler mesajları guzel sozler baska telefondan yer bıldırmeler yapar mı ( her ıkınızınde sevgılısı yoksa sorun yok) ama eger ıkınızden bırınızın sevgılısı varsa ve yukarıda saydıklarım hatta fazlası sayılırsa bu iş iş degıldır bence yapılmaması gerekır yasakkelime

ben alıntı yaptığın mesajda bi yanlışlık yaptım ve yanlış kişinin mesajını alıntı ettim ve arkadaşa bu durumu açıkladım....

ama bundan sanane onu anlamadım?????

farkındamısın herkez suçluyor ama sen nerdeyse göklere çıkarıcaksın
çok ilgimi çekti dün geceden beri

ınsanların arkadaslıklara bakısı farklı olması gayet normaldır..
herkes aynı degıldır kı kardes gıbı buyuyen kız erkek arkadaslıklarında vs.bunlar normaldır ve esının yanında yapılıyo sonucda gızlı yapılmıyoda..eger benım esım ıs arkadası ıle bu sekılde konusuyosa bende gırde kızla kanka olurum..aralarına gırerım gıdıpde esımın yada okızın sacını basını yolmam..
ınsan sevıyesını dusurmemelı kesınlıkle..
yapılanı ben yanlıs gormuyom ..eger konu sahıbı arkadasın esı dun gece evı terk etse ıdı derdımkı kesın farklı dusuncelerı var ama adam yatagına gıdıp uyumus ve esınede guzelce ıfade etmıs bısı olmadgnı ıllahı toz duman cıkmayan atesı koruklemekle ugrasmazdım..

ArkadaŞlar lutfen tartıŞmayın yoksa konu kapatılacak arkadaŞımız ÜzÜlebılır kız derdıyle uĞraŞıyo bıde kapanmasın konu boŞyere

sen bi şekilde tanış şu kankayla eşinin yakın arkadaşıysa senin görüşmende bi mahsur görmez bir araya gelin o zman anlrsın aralarında bişey varmı yokmu aşk saklanamazmış havada kokuda bi kelimede bi bakışta görürsün herşeyi şüphelendiğin gibi bişey varmı yokmu.
bide çok mutluyuz neden bunu yaptı diye sorma bu soruya inan cvp yok adam işte yapıyor (tabi seninki gerçekten yaptıysa ortada ispatlanmış bişey yok daha)

bak arkadaşım buada yaptığın her yorum senin kendi ahlak seviyeni ve kişiliğini yansıtır.....

bişe demiycem....

farkındamısın herkez suçluyor ama sen nerdeyse göklere çıkarıcaksın
çok ilgimi çekti dün geceden beri
herkes sucluyo dıye bende mı sucluyayım..
dusuncem fıkrım herkesle aynı olmak zorunda degılkı..
ben goklere cıkardgmıda dusunmuyom cıkarılcak bısı yok..sızın neden ılgınızı cekdım merak ettım ama konu bu olmadg ıcın soramıyom kusura bakmayın...

kar adlı arkadaşım eğer evli bir erkek bir bayana o şekilde açıkca kur yapıyorsa onu bunu giyemezsin yok niye gelmedin niye haber vermedin minikkuşum ne bilim şeklinde ve karşı tarafta tepkili değilde karşılık verecek şeklide davranıyorsa işte ben ona s...k derim adamada layık lafı bulamıyorum. Allah aşkına burda ne gibi bir iyi niyet olabilir. burda 2 kankiden değil biri evli diğeri bekar yetişkin insanlardan bahsediyoruz. Bana ters arkadaşım benim eşimin kız arkadaşı bile o-la-maz. Minikkuş ne yaa of sinirlendim. Serbet arkadaşım aslında sende başında yanlış yapmışsın olayı gördüğünde aslında direk kocana sormak yerine birkaçgün izleseydin dışardan hissettirmeden. sonra karşısına çıkıp yerin dibine soksaydın. Ama şuan doğal olarak inkar edicektir evet karıcım aynen düşündüğün gibi demicek tabii. Erkek milleti kendi aralarında iğrenç lafları bile vardır ya. yatakta yakalansan bile inkar et.. diye.. neyse sakın olayın peşini bırakma illaki açık vericektir.. ama sessiz koyunda olma. ağzımızı açıp oturursak gözü açıklar bin tane iş çevirirler canım..

herkes fikrini söyler çok ayrkırı ve konu sahibini çok üzecek bişey olmadığı sürece .ama kendi aranızda tartışmayın arkdaşlar çünkü topic kapanır konu sahibine yardım etmemiş yerine yalnız bırakmış olursunuz.

kar olamaz yaa evli bi adam başka herhangi bi kadınla msjlaşamaz
bu kadar olayy

ilerde allah korusun başına gelse nasıl düşünürdün acaba

bende çok geri kalmışım birde kendimi modern bilirdim. yanılmışım.
kocam bir kadına çok açık giyiniyorsun diye kızacak ben sana bir kıyafet alayım diyecek. bende arkadaşıdır normal diyeceğim. çok geriyim çok.gamyoncuiremsu ...

Yahu ne kadar büyüttünüz olayı...Dedektif tutmak, gidip iş yerini kontol etmek, gizli gizli bakmak...
Eşine dersin görüşme kızla diye ,Kızada dersin eşimle görüşmeni istemiyorum olur biter...

çok geri kalmışsın canım sen. hatta kocana teklif et benim kıyafetlerden vereyim mi diye kaydirigubbakcemile :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…