suan sıze katılmıyom saygı duyuyom dusuncenıze ama!Off ikisinede deli oldum sinir oldum uyuz oldum ver adresini yolup gelicem s..t.ğüklava: kocanıda sen yol bacım
ne alaka gayet dogru bence insan bildigi birseyi baskasindan duymak istemez cok zor bir durum arkadaismiz kabullenemiyor ama inan ki normal bir durum degil..bence bi arkadas gidip bakabilecegini soylemis aynen katiliyorum yada arkadas olup tavrini olcmesi yerinde olur
suan sıze katılmıyom saygı duyuyom dusuncenıze ama!
ya kızla aralarında bısı yoksa ve bı kıza s...t.gu demenız bence yanlıs
cevap hakkı veremeyen bırı hakkında bu sekılde konusulmasın gercekdende hos degıldır bence...
ne alaka gayet dogru bence insan bildigi birseyi baskasindan duymak istemez cok zor bir durum arkadaismiz kabullenemiyor ama inan ki normal bir durum degil..bence bi arkadas gidip bakabilecegini soylemis aynen katiliyorum yada arkadas olup tavrini olcmesi yerinde olur
suan sıze katılmıyom saygı duyuyom dusuncenıze ama!
ya kızla aralarında bısı yoksa ve bı kıza s...t.gu demenız bence yanlıs
cevap hakkı veremeyen bırı hakkında bu sekılde konusulmasın gercekdende hos degıldır bence...
ınsanların arkadaslıklara bakısı farklı olması gayet normaldır..ben de kesınlıkle bu tur laflara katılmıyorum ama sızın kanka dedıgınız erkek arkadasınız sıze sabah aksam mesaj atar mı gunaydın ıyı geceler mesajları guzel sozler baska telefondan yer bıldırmeler yapar mı ( her ıkınızınde sevgılısı yoksa sorun yok) ama eger ıkınızden bırınızın sevgılısı varsa ve yukarıda saydıklarım hatta fazlası sayılırsa bu iş iş degıldır bence yapılmaması gerekır yasakkelime
herkes sucluyo dıye bende mı sucluyayım..farkındamısın herkez suçluyor ama sen nerdeyse göklere çıkarıcaksın
çok ilgimi çekti dün geceden beri
sadece günaydın mesajı yokki ama,minikkuş bilmem ne
ayrıca uyuyorum diyede mesaj çekiyor mu sizin normal arkadaşınız:uhm:
ya ben çok geri kalmışım,yada siz çok ilerden gidiyorsunuz anlamadım inanın ki:sm_confused:
bende çok geri kalmışım birde kendimi modern bilirdim. yanılmışım.
kocam bir kadına çok açık giyiniyorsun diye kızacak ben sana bir kıyafet alayım diyecek. bende arkadaşıdır normal diyeceğim. çok geriyim çok.gamyoncuiremsu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?