Eimin telefonundaki mesajlar

Kar canım senin evli erkeklerle bu şekilde mesajlaşmaların var heralde
çok doğal ya sana göre o yüzden yanii
yazdıklarınızı okurmusunuz lütfen!..
sız ne hakla bana busekılde bı ıtaamda buluna bılıyonsuz dusuncemı belırrtıgım ıcın benı ne tur bı konuma da belırttıgnızın farkındamısınız?..
ben dogal demedım! hanımefendı..
sadece eger boyle bısı varsa gıdıpde o kıza yada esıne sarldırmaması gerektıgnı soyledım!..

cidden anlamadım eşinize araba mı aldı :1shok:

sewgili kar, sanırım sen böle bi durum yaşadın we kendini bu yazdığın düşüncelerle telkin ettin, şimdide aynı durumda herkes aksini söledikçe gerçekle yüzleşmenin werdiği acıyla sawunma pozisyonunA geçtin, yada sen kkya sızmış bi erkeksin:umursamaz::umursamaz: kusura bakma ama okdar rahatsınki şaştım yani:1shok:

Bıreysel ÇatıŞmalar yÜzÜnden kapanacak konu
arkadaŞlar atıŞmayalım lÜtfen yaa

herkesın dusuncesı kendısıne mantıklıdır..
konu sahıbı esının telefonun bı arkadasında veya ısde unuttugnu ama numara esının ezberınde oldg nu soyledı...
ne dıye kayıtlı bunu bılemem...

Konu sahibi arkadaşın eşinin masum olduğuna inanmıyorum.

Hepimiz çalışıyoruz işyerlerimizde arkadaşlarımız var, gülüşüp konuşuyoruz ama kimse kimseye minikkuşum, kalktım, yattım, geldim, gittim demiyor.

ış arkadaşlığınında bir adabı vardır.

Arkadaşım, bu bir takdiktir, kızı senle tanıştırmak, konuşturmak, numarasını vermek, böyle olunca dersin ki birşey olsa verirmi, bilirmiyim vs.

Hatta ilerliyen günlerde birlikte bir yerlerede gidebilirsiniz, sende görür sever, aaa ne cici kız dersin.

Zaten bunu demende istenir, ailenizin cici kızı olur. Sonra sen gözünle görsen bile inanmazsın cici kızın eşinle ilişkisi olduğuna.

Eğer konu gerçekse, bir an önce konuş derim. Konuş derkende kendi ayakların üzerinde durabileceksen, sonuçlarına katlanabileceksen. Yoksa konuşup , olanları yutacaksan hiç açma konuyu derim.

yerinde olsam bayanı arar ne sıfatla bu kadar samimiyet kurdugunu ögrenirdim . Sinir oldum o bayan neyi oluyoda kiyafet alıyor.Şahsen ben akrabalarla bile çok yakın olunmasını sevmem.lmaz:

boyle bı konu yasamadım..
basımdan gecmedı ..
ben sadece dusuncemı belırttım
ıkı tarafı da savunmuyom sadece
bı erkek de degılım rahatlık degıl canım ben sadece dusuncemı soyledım..

tamam iyi anlaşdığımız erkek arkadaşlarımız vardır çok da doğal...
ama ne demek kız bekar adam evli ve....ve bunlar kanka olmuş iş yerinde...eşler tanışıyodur. tanıyodur desek...oda yok...olsa bile tanışıklıkları....
iyi geceler ve günaydın mesajları artık birbirini takip edercesine devam etmiş...minik kuş felan...
yok açık giyindin..ben maaşımla kıyafet alırım demeler...
bana hiç bi kankam dediğim kişi böyle söyleyemez hele ki nişanlı ve evliysem...heleki bizim rızkımız olan paradan kıyafet alacak....ne için sırf açık giyindiği için....
tamam zor bi durum olur arkadaşımızdır çalışmıyodur zora girmişdir elimizden gelen yardımı yaparız hem maddi hem manevi olarak...ama bu çok garip ....ve normal bi açıklamasıda yok...
açıklaması olsa bile hiç bi bayan eşinin bu tutumunu kabullenemez ....

Erkekten dost olmaz. Tecrübeyle sabittir. Ne kadar kankam, canım cicim, arkadaşım bilmem ne derseniz diyin, dost olmaaaaaz.şakkıdı

Denişik bir yaklaşım : )

Bu arada cümlelerinizi kurarken karşı tarafın özeline hakaretler olmaz ise sevinirim. Ben sevineyim ki siz üzülmeyin.

bu kadar sinirlendiğinize göre demekki normal değilmiş bu mesajlaşmalar değil mi?
sabahtan beri savunuyordunuz ne olduda döndünüz?
neyse anlamış olduk sositosositoNormal olmadığını
bidaha size svp vermiyicem,çünkü arkadaşın konusunun kapatılmasını istemiyorum

Kar'cım bebişim bunlar işi pişirmiş anam :ecrin_bebek:
Adam başka kadının kıyafetine bile karışıyomuş yane o derece -tatlicadiarzu-
Erkek kadınla iş yerinde arkadaş olur ama mesafe olur
Ne zaman yattın kalktın muhabbeti olmaz sanırsam gamyoncuiremsu
Bu arada diktator kazen geldi :tomato: :1ninca:

Arkadaşlar yoruma yorum yapmayalım isterseniz,
konuya yorum yapalım ve lütfen
herkesin fikrine saygı duyalım,herkesin doğrusu kendine...

Denişik bir yaklaşım : )

Bu arada cümlelerinizi kurarken karşı tarafın özeline hakaretler olmaz ise sevinirim. Ben sevineyim ki siz üzülmeyin.

Denişik, menişikşakkıdı

Doğrumu diyorum, doğru diyorum tabi.

Benimde kızdan çok erkek arkadaşım vardı önceleri, kızlarla frekansımız tutmazdı be:ecrin_bebek: ama hiçbirinie cicişim, aşkım balım, açık saçık giyme, sana elbise alayım, her Allahın günü günaydın sen nassın kuşum, tırı vırı, tırı vırı demedik Ceyar yav. Denmez de zaten.lmaz:

hanımlar ben eşim beni aldatmaz demiyorum lütfen en iyi erkek ölü erkek bu zamnda kimseye güven olmuyo bakın kafam artık okadar durduki ne yapıcagımı ne diyecegimi bile düşünemiyor bilemiyorum benim şu anda kafamı yoran eşimi aramadım hiç oda aramadı mesaj yolladı sabah bir kaç defa eşimi aramalımıyım aramamalııyım ben bunu düşünüyorum şuanda

hepiniz yorum yapmışınız peki bende size bi soru sorayım aranızda hiç aldatılan oldumu
bekara karı boşamak kolaydır derler ben bugune ne zorluklarla geldim
böyle kolay kolayda meydanı boş bırakmam ben piskolojimden bile şüphe eden olmuş çok rahatmışım falanda filanda ben nasıl bir durumdayım farkındamısınız.
ateşe körükle gitmek ateşi alevlendirir ben şimdi ne yapmalıyım ben bunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…