Lady neye giriş yapamıyosun burda yazıyorsun ya işde
kazenin verdiği linke tıklayınca giriş yapamadınız yazıyoda onu diyo bu laz kızı
fıkırler beyan edılır ama ınsanların dusuncelerı busekılde carpıtılmamalı..boyle bir mesaj olamaz.. resmen hakaret baska birsey degil genellemenize asla katilmiyorum eger hala dedigim dogru diyorsaniz sizede sekreter genellemesi yapalim madem bukadar ozguruz fikrimizi soylemekte
Kar canım senin evli erkeklerle bu şekilde mesajlaşmaların var heralde
çok doğal ya sana göre o yüzden yanii
bosver buyutme bence kendi ahlakini koydu ortaya hukuk mucadelesi emegine dusuncene degmez bence
nutez cok merak ettim biraz anlatsana ne gordun sonra ne yaptin ?demekki fayanslari her daim parlak tutmak gerekiyorvalla kızlar size bir itiraf :kedi: ilk eşimde yaşadım buna benzer bir şey ve evdeki fayanstan yansımaların gördüm el şakalarının başkada bişey anlatmaaammmmmkötükedihüso
Eğer ki eşiniz bu mesajlaşmalarda rahatsız olunacak bir taraf görmese idi sizin bu yazışmalardan tesadüf eseri haberiniz olmazdı.
Elbette insanlar samimi olabilirler, arkadaş olabilirler, kanka olabilirler amma ...
Eğer evli iseniz insanların hareketlerinde, konuşmalarında her ne kadar art niyet düşünmesenizde 2 kişilik düşünmek zorundasınızdır artık.
Mesela şöyle düşünün kendim adına yorumlayayım iş yerinde bir bey arkadaşım bana kalkıpta canım, cicim diye hitap edemez veya el , kol hareketleri ile şaka yollu temas edemez şayet ki böyle bir durum olduğunda da ayıp olur yanlış anlamasın diye sessiz kalırsamda hem benim ve hemde eşimin hoşnut kalmayacağı bir durumda kendimi bırakmış olurum. Burda karşımdaki insanın hareketlerinde tavırların zerre kadar art niyet görmeyebilirim ama sonuçta eğerki bir bütün olmayı göze almışsam eşimi de hiçe saymamam gerekir.
Sonuç itibari ile sanki fazla vıcık vıcık olmuş sizin minik kuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?