Eimin telefonundaki mesajlar

hiç masumca değil mesajlar
ne alaka yani

abi ayağı popo ayağı bıraksınlar bu işleri

cnm bnce eşini arama
akşam düzgünce konuş ama üste çıkmasına izin verme
ama eminim o yine üste çıkıcak pişkinlikle...
çünkü dün gece msjı gördüğünüz an bağırıp çağırmadınız ortalığı koparmadınız
e sıcağı sıcağına yapmadıktan snrada geçiyor tabi

Hadi bayanlar konuya dönelim yine...
ama var ya,gerçekten hepiniz çok şekeriniz,
arada ufacık atışmalar da olsa,büyük keyifle okuyorum yorumlarınızı...
evli olanlar kocalarına sahip çıksın lütfen...
sonuçta medeniyet dediğin,tek dişi kalmış canavar ...unutmayalım...

Hepimiz çalışıyoruz hepimizin iş yerinde arkadaşı var. ama hiçbir arkadaş bana böyle davranamaz işe neden gelmediğimin hesabınıda bir tek müdürüme veririm gerisi bilmesede olur. demek istediğim bu konunun peşini bırakma adam aklllı açıklama iste eşinden. biraz sert çıkıştım kusuruma bakma çok sinirlendim davranışına. sana bu şekilde davranması çok yanlış.:1no2:

23. sayfaya kadar okudum sonra sıkıldım valla.
hepimiz ne kadar anlayışlı bağyanlar olmuşuz öyle şaşırdım bide.
nolcak arkadaşlık diyenlr bile var.
valla ben kendi adıma aramda özel bişeyin olmadığı adama günaydın iyi geceler demem.
o da bana özel bişey hissetmiyosa demez.
bu bir kuraldır yani. çok samimi erkek arkadaşım var, mesajlaşırız da ama bi kere günaydın demişizdir ondada hatırlat sabah defteri getiriym demiştim onunu için defteri unutma günaydın demiştir.

hele ki minik kuş, minik kuş lafı herkese söylenen bi laf mıdır?

şaştım doğrusu. eşiniz de zaten siz şüphelenmeyin diye kartları açık oynuyo.

zamanında bi sevgilim varken başkasıyla görüşmeye başlamıştım ama aramızda bişey yoktu öyle sevgili tarzı aynı sizin eşinizin ki gibi. gayet herşeyi sevgilime anlatırdım bugün gül gül öldürdü beni diye filan saklamazdım ki şüphe çekmesin. yakalanmadım da yani. anlattığım için adamcağız hiiiç şüphelenmemişti. sonra vicdanım elvermemişti ikisine de yol vermiştim o ayrı.

burda sadece yakın arkadaşlar canım ne var bizde böyleydik diyenlere gülüyorum sadece. insan olan düşünür, taam biz yakın arkadaşız ama ben gidiym karısıyla da tanışıym yanlış anlayabilir sonuçta evli derim.

ayrıca günümüzde kaldı mı o saftirik iyi niyetli insanlar. sorsak şimdi aaaa bizim hiç aklımıza öyle şeyler gelmediği için onun da gelmedi sanırdık derler. yersek!

ben kimsenin saflığına iyiliğine yakın arkadaşlığına inanmıyorum valla. hele iki karşı cins böyle abartır günaydın iyi geceler minik kuş derse!

bence iyi niyetli düşünmeyi bırakın ve sert çıkın çünkü bunda iyi niyet yok...

Acaba bu kızı bir akşam eve yemeğe mi davet etseniz,
belki daha iyi anlayabilirsiniz,aralarındaki samimiyetin boyutunu...
sizin yanınızda nasıl davranıyorlar bakalım....
ya da çevrenizde bekar bir genç varsa,eşinize söyleyin o tanıştırsın,
yakanızdan düşer belki,aklıma bunlar geldi şimdi...

arkadaşlarımın değerli yorumlarını okumadım canım senin yazına göre genel görüşüm şudur...hiç bir evli erkeğin ve evli bir bayanın karşı cinsten belli bir seviye dışında birebir arkadaşı olamaz.o mesafeyi koruyamadığı an o iş arkadaşlıktan çıkar.eşin seni kandırıyor sende kendini o iş çetlefilli ben eşimle bile okadar çok mesajlaşmıyorum iş arkadaşıda nedemek anlayamadım
.bunların arasında mesafe kalmamı gözn aç arkadaşım,çok üzüldüm fakat eşine ya haddini bildir yada burnunu sürttür o iş hiçte masum değil üzgünüm...

İhaneti tabiki kimse kabullenmek istemez.
Ama ortada gerçek bir ihanet söz konusuysa
Artı emin olmadığınız bir şey için hesap sormanın şekli bu değil bana göre.
Sinirle kalkan,zararla oturur.
Kimseye sen sus bunu kabullen diyen yok
Tabiki masaya yatırılsın olay.
Tabiki konuşsun kocasıyla
Ama kıza mesaj at,şöyle de böyle de yöntemleri,bu kadını ufaltmaktan başka bir işe yaramaz.
Kıza çekeceği mesaj neyi çözerki,minareyi çalan zaten kılıfını hazırlar
Aralarında bir şey varsa bile eminim dikkatlidirler.
Ayrıca hesap sorulacak şahıs o kız değil,koca
Bu kız olmasa ayşe,fatma olur zormu?
Niyet önemli kızın ismi değil.
Ayrıca merak ettiğim konu,yangına körükle giden arkadaşlar acaba evlerinde gemileri bu kadar kolay yakabiliyorlamı?
Öldürürüm,bitiririm maf ederimle olmuyor bu işler
İcraat görmek lazım
O maf etmenin sonunda,yine aynı evi paylaşmakta var çünkü
Helekki bu kadar havada kalan,gerçekliğinden emin olmadığınız bir konuda bu kaçınılmaz gibi gözüküyor.

evet yemeğe davet etmek ve eşinle çok samimi görnmet sper bir fikir bak bakalım eşin ve kız ne durumda,onları odada bir süre yanlızda bırak ve izleyebilecek ufak bir nokta bir şekilde açık verecekler eminim.

valla eşini aldatmayı göze alan erkek her şeyi göze almış rezilim ya resulullah demiştir bence .......evli bir erkekle kırıştıran kız da hakeza ..........yemeğe alsanız size hiççç de çaktırmazlar yanınızda abi kardeşi oynarlar arkanızdan da enayiyi ne güzel atlattık hiç çakmadı deyip nanik bile yaparlar

boyle bir mesaj olamaz.. resmen hakaret baska birsey degil genellemenize asla katilmiyorum eger hala dedigim dogru diyorsaniz sizede sekreter genellemesi yapalim madem bukadar ozguruz fikrimizi soylemekte
fıkırler beyan edılır ama ınsanların dusuncelerı busekılde carpıtılmamalı..
bana bu sekılde ıtamda bulunan arkadasla savcılıklda gorusecegım!..
sonuna kadarda hukuk mucadelesınde bulunacagım..!!!!!

valla kızlar size bir itiraf :kedi: ilk eşimde yaşadım buna benzer bir şey ve evdeki fayanstan yansımaların gördüm el şakalarının başkada bişey anlatmaaammmmmkötükedihüso

Kar canım senin evli erkeklerle bu şekilde mesajlaşmaların var heralde
çok doğal ya sana göre o yüzden yanii

Bu ne kadar sığ bir yaklaşımlmaz:
Herkes sizin gibi düşünmek zorundamı
Bu denli hakaret içeren bir cümleyi yazma cesaretini nereden buluyorsunuz.
Savaşta söylenmez bu söz
Direk belden aşağı bir saldırı
Esefle kınıyorum sizi

bosver buyutme bence kendi ahlakini koydu ortaya hukuk mucadelesi emegine dusuncene degmez bence

Bence büyütmeli
Kimse kimseye böyle bir ithamda bulunamaz
İnsanlar ağızlarından çıkan lafa dikkat etmeyi öğrensinler
Bir genç kıza söylenecek sözmü bu

Eğer ki eşiniz bu mesajlaşmalarda rahatsız olunacak bir taraf görmese idi sizin bu yazışmalardan tesadüf eseri haberiniz olmazdı.

Elbette insanlar samimi olabilirler, arkadaş olabilirler, kanka olabilirler amma ...
Eğer evli iseniz insanların hareketlerinde, konuşmalarında her ne kadar art niyet düşünmesenizde 2 kişilik düşünmek zorundasınızdır artık.

Mesela şöyle düşünün kendim adına yorumlayayım iş yerinde bir bey arkadaşım bana kalkıpta canım, cicim diye hitap edemez veya el , kol hareketleri ile şaka yollu temas edemez şayet ki böyle bir durum olduğunda da ayıp olur yanlış anlamasın diye sessiz kalırsamda hem benim ve hemde eşimin hoşnut kalmayacağı bir durumda kendimi bırakmış olurum. Burda karşımdaki insanın hareketlerinde tavırların zerre kadar art niyet görmeyebilirim ama sonuçta eğerki bir bütün olmayı göze almışsam eşimi de hiçe saymamam gerekir.

Sonuç itibari ile sanki fazla vıcık vıcık olmuş sizin minik kuş.

valla kızlar size bir itiraf :kedi: ilk eşimde yaşadım buna benzer bir şey ve evdeki fayanstan yansımaların gördüm el şakalarının başkada bişey anlatmaaammmmmkötükedihüso
nutez cok merak ettim biraz anlatsana ne gordun sonra ne yaptin ?demekki fayanslari her daim parlak tutmak gerekiyor

ayol ben minik kuşuda geçtim. ben böle açık giyinip kocasınında kıskanıp ben sana elbise alırım demesine taktım yahuuuuu Çok üzgünüm çoook

yanlışlıkla brezilya'nın kadınlar kulubu forumuna mi girdim acep diye şüphelenmekteyim
hakaretler, tehditler, ütopik dedektif senaryoları havada uçuşuyo maşallah

one minute! diyip araya girmek istiyorum müsadenizle...

sevgili konu sahibi arkadaş
evvela şunu ifade edeyim ki evliliğiniz parmakla gösteriliyo olabilir
ama bu parmakla gösterilme olayı görecelidir
her parmak pozitifliği simgelemez
nihayetinde "ne güzel ya süper mutlu bi evlilikleri var" şeklinde hedef gösterileceği gibi " aa yazık ya kadına bak kocası aldatıyo ama o zavallım bunlardan habersiz gülücükler saciyo!" seklinde de yorumlanabilir
ha bu demek değil ki eşin seni aldatiyo, lütfen yanlış anlama
görülen o ki eşin yanlış birşey yaptıgını düşünmüyor (hadisin ordan köftehor )
yerinde olsam ne yapardım biliyo musun?
yakın bi arkadaşımla plana koyulur onun nosunu erkek ismi olarak değiştirir kanka muhabbeti yapardım
telefonumu da eşimden sakladığımı çaktırır bi şekilde de o teli kurcalama isteğini ateşlerdim
tıpkı onun o işyerindeki neidüğü belirsiz denyo hatuna cektiği mesajlara benzer mesajlar yollardım
eşim bu mesajları gördükten sonra bazı şeyler dank eder muhtemelen eşek değil ya...
sonrasında ise oturur adam gibi konusur durumu anlatırdım
erkekler hep 15 yaşındadır, bi gıdım büyümezler
dolayısı ile empati yetenekleri de oldukça zayıftır
arada dürtüp enseye tokadı indirmek gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…