nutez cok merak ettim biraz anlatsana ne gordun sonra ne yaptin ?demekki fayanslari her daim parlak tutmak gerekiyor
Kar canım senin evli erkeklerle bu şekilde mesajlaşmaların var heralde
çok doğal ya sana göre o yüzden yanii
buyutmeme mı..bosver buyutme bence kendi ahlakini koydu ortaya hukuk mucadelesi emegine dusuncene degmez bence
aferin sanaopuyorumnanaktanŞenizvereliniortakalkisalkisalkissüprizzzzz:içelim::hooray::1hug:a.s.kız larrr şimdik şöle anlatayın anlatayım da konu sahibi beni vuracak şimdik..yaww bu hatun benim eşimin ex eşimin çocukluk arkadaşıydı kadın bize nezaman gelse benim herif gelince banu alkan edasıyla parmak ucunda yürürdü ses tonu değişirdi.benim şeytan bir kuzim var aklıma karpuz kabuğunu soktu bunda bir iş var dikkat dedi bende başladım izlemeğe.o günde gördüğüm şey el kol hareketleri yanaktan makas almalar falan bunlar ben evlenmeden önce zaten oynaşmışlar işler derin yan.hiç bişey yapmadım boşandım:roflol:
ayol ben minik kuşuda geçtim. ben böle açık giyinip kocasınında kıskanıp ben sana elbise alırım demesine taktım yahuuuuu Çok üzgünüm çoook
serbet, kusura bakma ama çok safsın be anam bacım, valla :teselli:hanımlar lütfen saikin olun bir konu açtım ama millet birbirine girdi lütfen konumuz bu deil kmse kimsenin hakkında ileri geri konuşmasın herkes yazdıgını bir kere düşünsün benim derdim farklıydı eger konuda arkadaşlar birbirine giricekse benim yardım amaçlı açtıgım konu kapatılsın
eşimle konuştum kızı arayacagımı eşimi kızı eşimi o kıza ve bütün şantiyeye rezil edicemi söyledim eşimde olmayan şey için ne kendini neden beni rezil etme dedi bakalım akşam oturup adam akıllı konuşucaz he bu arada şunuda söylemek isterim eşimin bugune kadar hiç bir yanlış olmadı b
eşim eger aramızda bişiler olsa senin gözünün önnde yapmaz ve numasını sende durdurmazdım dedi
eşim işyerindeki arkadaşları ile beni tanıştırmayı çok istiyo iş yerindekilerde benimle tanışmak istiyo eşim iş yerinde olanları bana anlatır benide onlara alatırmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?