Eimin telefonundaki mesajlar

ölecem gülmekten mylo kızzz MıNıK KUŞ demişin hahahaalkisalkisalkis :roflol:

bosver buyutme bence kendi ahlakini koydu ortaya hukuk mucadelesi emegine dusuncene degmez bence
buyutmeme mı..
mandm bana yapılan hakaret bu hemde en agırından ben asla pes etmem!
sımdıye kadar kkda kımseyle derdım olmadı olamazda herkesın dusuncesıne saygı duydum sesımı cıkarmadım ama kımse dusuncem yuzunden bana bu sekılde ıtaamda bulunamaz!..
yarın eyup cumhurıyet bassavcılıgna muracatta buluncam dılekce dahı vermıycem uzgunum cunku zaman kaybetmıycem o arkadasa tek dıcem su kı oyle bı tazmınat davası acıcamkı !..hakaretten dolayı..!..

kız larrr şimdik şöle anlatayın anlatayım da konu sahibi beni vuracak şimdik..yaww bu hatun benim eşimin ex eşimin çocukluk arkadaşıydı kadın bize nezaman gelse benim herif gelince banu alkan edasıyla parmak ucunda yürürdü ses tonu değişirdi.benim şeytan bir kuzim var aklıma karpuz kabuğunu soktu bunda bir iş var dikkat dedi bende başladım izlemeğe.o günde gördüğüm şey el kol hareketleri yanaktan makas almalar falan bunlar ben evlenmeden önce zaten oynaşmışlar işler derin yan.hiç bişey yapmadım boşandım:roflol:

hiç sevmem ya böle cıvık arkadaşlıkları
bide eşin evli barklı adam ne gerek var ya böle şeylere
benim kocam kalkcak iş arkadaşına dağ bayır hediye arıycak hiç hoş değil bence
onun geçiştirmesine bakma sen al karşına düzgünce konuş hatasını vur yüzüne arasına mesafe koysun
adamı hasta etmesin ya

kötükedihüso

aferin sanaopuyorumnanaktanŞenizvereliniortakalkisalkisalkissüprizzzzz:içelim::hooray::1hug:a.s.

nutez insallah bildigin butun iskenceleri yapip oyle bosanmissindir ex esini. yoksa bosanmak bu erkeklerin isine gelirkötükedihüso

Arkadaşlar lütfen,kullandığımız kelimelere dikkat edelim,
bazı kelimeler bu kadar kolay çıkmamalı ağızdan...

konu sahıbı hala soğukkanlı, benden kendısıne koca bir alkış alkisalkisalkis bravaa bravaaa.... kardeşim sana o kadar akıl verdık, bir plan yapmışsındır heralde. ne yapıcan kızı eve yemege çağırıcan mı? kıza birini ayarlıcan mı? nedir planın. butun mıllet toplandık beyin gücü yarattık burda. nedir planın

konu sahibi arkadaşım bence hemen onuşma eşinle işi iyice araştır ortaya çıkar delillerle karşısına çık çünkü konuşsanda evet demiycek

hanımlar lütfen saikin olun bir konu açtım ama millet birbirine girdi lütfen konumuz bu deil kmse kimsenin hakkında ileri geri konuşmasın herkes yazdıgını bir kere düşünsün benim derdim farklıydı eger konuda arkadaşlar birbirine giricekse benim yardım amaçlı açtıgım konu kapatılsın
eşimle konuştum kızı arayacagımı eşimi kızı eşimi o kıza ve bütün şantiyeye rezil edicemi söyledim eşimde olmayan şey için ne kendini neden beni rezil etme dedi bakalım akşam oturup adam akıllı konuşucaz he bu arada şunuda söylemek isterim eşimin bugune kadar hiç bir yanlış olmadı b
eşim eger aramızda bişiler olsa senin gözünün önnde yapmaz ve numasını sende durdurmazdım dedi
eşim işyerindeki arkadaşları ile beni tanıştırmayı çok istiyo iş yerindekilerde benimle tanışmak istiyo eşim iş yerinde olanları bana anlatır benide onlara alatırmış.

konu sahibi arkadaş, eşinle iş arkadaşı kız arasındaki mesaj muhabbeti hiç de masumane ve arkadaşça değil.
tamam belki şu an için aralarında ileri boyutta bişeyler olmayabilir ama gidişat bu işin ilerlemeye çok müsait olduğunu gösteriyor.
anladığım kadarıyla eşin heyecan arıyor, karşı taraftaki bayanında bir erkeğin kendisiyle ilgilenmesi gururunu okşadı herhalde. bekerlar duruken evli barklı demeden karşılık veriyor baksana.
diyeceğim şu ki; eğer sonuçlarına katlanmayı göze alıyorsan yani sonucunda aldatılmak varsa ve bu gerçeği öğrendiğin taktirde boşanmayı göze alıyorsan bu işin peşini bırakma ve sonuna kadar ikisini de takip et. ama be eşimden boşanamam, gidecek yerim yok, kimim kimsem yok, baba evine dönmem söz konusu değil, ekonomik bağımsızlığım yok gibi sebeplerle boşanmam söz konusu değil diyorsan çok da kurcalama derim. ha bu demek değildir ki eşini özgür bırak, geniş ol, ilişkilerine göz yum. tabiki değil. sadece eşine şüphelerinden bahset, böyle birşey varsa ikisi için de hiç iyi olmayacağını ve ikisini de rezil edeceğini, şefleriyle, amirleriyle veya patronlarıyla her kimse işyeri sorumlusu ona durumu bildireceğini, ikisini de işten attırmakla falan gerekirse tehdit et. hatta kızla da konuşacağını, bu mesajların hesabını soracağını, ailesine kadar gidip bu durumdan bahsedeceğini söyle. yapmasan da yaparım de ki biraz kendilerine çeki düzen versinler ve senin de aptal olmadığını anlasınlar. o iş yerinde tanıdığın yakın olduğun biri varsa o kişiyle irtibata geçip eşinle bu kızın davranışlarını incelemesini falan iste. yani umarım ciddi bişey yoktur ve bu mesele uzamadan eşin hatasını anlar.

serbet, kusura bakma ama çok safsın be anam bacım, valla :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…