serbet, kusura bakma ama çok safsın be anam bacım, valla :teselli:
hanımlar lütfen saikin olun bir konu açtım ama millet birbirine girdi lütfen konumuz bu deil kmse kimsenin hakkında ileri geri konuşmasın herkes yazdıgını bir kere düşünsün benim derdim farklıydı eger konuda arkadaşlar birbirine giricekse benim yardım amaçlı açtıgım konu kapatılsın
eşimle konuştum kızı arayacagımı eşimi kızı eşimi o kıza ve bütün şantiyeye rezil edicemi söyledim eşimde olmayan şey için ne kendini neden beni rezil etme dedi bakalım akşam oturup adam akıllı konuşucaz he bu arada şunuda söylemek isterim eşimin bugune kadar hiç bir yanlış olmadı b
eşim eger aramızda bişiler olsa senin gözünün önnde yapmaz ve numasını sende durdurmazdım dedi
eşim işyerindeki arkadaşları ile beni tanıştırmayı çok istiyo iş yerindekilerde benimle tanışmak istiyo eşim iş yerinde olanları bana anlatır benide onlara alatırmış.
serbet, kusura bakma ama çok safsın be anam bacım, valla :teselli:
saflık farklı bişi ki beni tanımıyosun ki gurbaaa saflıgımı nasıl anladın beni tanısan ne oldugumu anlarsın sessizce işimi hallederim yani eşim şöle şöle dedi diye ben bu konuyu kapıtıcam mı canım tabiki hayır eşim konu kapandı diye düşünürken daha açık davranıcaz temkinli olmayacak ben eşimi bilirim ama şimdi üstüne daha çokk gidersem yol vermiş olucam.
bizde işaretli yerin olabileceğini, zaten işin ona gittiğini söyledik arkadaşım. Birde eğer tamamen senin hayal ürünün olsa olay, eşinin ortalığı ayağa kaldırması gerekirdi sen bana nasıl güvenmezsin, benim için şüphe duyarsın diye. Ama maşallah oda pek bir sakinlikle karşılamış
arkadaşlar konu kapanmasın diye yazmayayım dedim duramadım
kar bütün yorumlarında normal,normal diye karşılayınca
bende öyle bişey söyledim,madem normalse neden bu kadar kızdı(nız)
hiç böyle polamiklere girmemiştim bu güne kadar,fazla yorumda yapmam zaten
yanlış anlaşıldıysam özür dilerim,size iii paylaşımlar.......
hayır canım eşim sakinlikle karşılamadı emin ol vinç den bagırmaları aşagılardan bile duyulmuştur ve eşim benim yaparım dedigim bişiyi yapacagımı bilir işinden ve millete rezil olmaktan korkuyo.akşam daha bi sakin konuşup halledicez bakalım.
kanımca vinc operatorlerine psikolojik destek sunuyor kendileri 7/24 -tatlicadiarzu-anladığım eşin kule vinç operatörü, kız ne iş yapıyor şantiyede
anladığım eşin kule vinç operatörü, kız ne iş yapıyor şantiyede
kanımca vinc operatorlerine psikolojik destek sunuyor kendileri 7/24 -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?