Eimin telefonundaki mesajlar

arkadaşlar konu kapanmasın diye yazmayayım dedim duramadım
kar bütün yorumlarında normal,normal diye karşılayınca
bende öyle bişey söyledim,madem normalse neden bu kadar kızdı(nız)
hiç böyle polamiklere girmemiştim bu güne kadar,fazla yorumda yapmam zaten
yanlış anlaşıldıysam özür dilerim,size iii paylaşımlar.......

bizde işaretli yerin olabileceğini, zaten işin ona gittiğini söyledik arkadaşım. Birde eğer tamamen senin hayal ürünün olsa olay, eşinin ortalığı ayağa kaldırması gerekirdi sen bana nasıl güvenmezsin, benim için şüphe duyarsın diye. Ama maşallah oda pek bir sakinlikle karşılamış

Son düzenleyen: Moderatör:
serbet, kusura bakma ama çok safsın be anam bacım, valla :teselli:

saflık farklı bişi ki beni tanımıyosun ki gurbaaa saflıgımı nasıl anladın beni tanısan ne oldugumu anlarsın sessizce işimi hallederim yani eşim şöle şöle dedi diye ben bu konuyu kapıtıcam mı canım tabiki hayır eşim konu kapandı diye düşünürken daha açık davranıcaz temkinli olmayacak ben eşimi bilirim ama şimdi üstüne daha çokk gidersem yol vermiş olucam.

bu arkadaşlık değil bence.evli bi insanın sorumlulukları olmalı eşine karşı. henüz 20 günlük evliyim. bayandan çok erkek arkadaşım olmuştur en samimi en sevdiğim insanlar erkek arkadaşlarımdır. eşimde bekarken tanırdı hepsini. ortak arkadaşlarımız oldu benim sayemde. çok sıkı fıkı can ciğer arkadaşlardık her türlü şakayı yapar çok rahat davranırdım erkek olarak görmezdim dost olarak görürdüm. ama evlendikten sonra böyle olmamam gerektiğini anladım sonuçta evli bi bayan bekara herşey yakışır ama evli olunca başka bence. artık daha mesafeli daha ağır davranmya çalışıyorum aksi bi tepkide almadım aferin kız hanım hanımcık oldun evlilik yaradı sözlerini duyuyorum. evli bi insan bu denli samimi olmamalı bence. eşimin bana yapmasını istemediğim şeyi ben de eşime yapmam.

wawwwwwww hakketten adamı mafetmiş, perişan etmişşşşş , adamceğizle kızceğiz korkudan bi daha ellerine telefon neyim alamazlar alkisalkisalkis

14. sayfaya kadar okudum ve artık dayanamadım yorumsuz kalmaya
arkadaşım çok üzgünüm fikrimizi sormuşsun bende buna daynarak kendi fikrmi söyleyeceğim ..
bu tür durumlarda empati yapılmasını öneririm ben ve kendimde uygularım ..
sana sadece şunu söylemek istiyorum ..
evli bir insan erkek yada kadın asla ve asla karşı cinsle arkadaş olmamalı bakın ben bunu bekar veya evli diyede ayırmıyorum yasakkelime karşı cins diyorum ..
şimdi eşinle bu kız arasında yeni başlayan ve biz iyi arkadaşız diyerek kendilerini bile kandırdıkları bir his var ve neyseki sen bunu öğrenmekte geç kalmamışsın kurtarılabilir zamanında denk gelmişsin vereliniortak
neyseki bizleri saçı uzun aklı kısa diyen erkekler :mymeka:
kendilerini bi süre ele vericek yaptıklarını ayaklarına dolatıcak kadar aptallar ..
sana demiş ya ''evet evde seni ,işte onu idare ediyorum '' diye inan bana bu cümle aslında onun yapmak istedği ama hala yapamadığı bişi kendiyle savaşıyor ..burdan itibaren sana çok iş düşüyor olayın peşini bırakma eşini bu yaptığını hazmedemiceğini göster yani siz arkadaşta olsanız ben istemiyorum de
allah kolaylık versin arkadaşım sana a.s.

tanıştırsın o zaman. sende tanış bundan sonra mınıkkuş diye sana mesaj atsın o oynak. senı muhattabı alsın. eşin bu kızın ilgisinden hoşlanıyor belli ama işi pişirmemiş cilveleşiyor olabılır, tam olayın ortasına parmagını bas. haddını bılsınler. lmaz:

bizimde sana anlatmak istedigimiz buydu zaten. herseyi senin gozunun onunde yaiyormus gibi gorunup sen suphelendiginde bunlari soylemeyi planlamisti. pek cok kisi sana soyledi bunu. gorunen o ki sen kocana inanmissin. esinle sana mutluluklar dilerim.

ahh be güzelim
bu teşhisi koymak hiç zor olmadı inan...
kendin dısında biri olup şu mesajlarını okusan benimle hemfikir olmamanın imkansız oldugunu sende anlıcan ama neyse...

amaç konuyu kapatıp kapatmamak değil ki
bütün kozları verdin adamın eline
sanıyomusun ki gerçekten böle bişi varsa ortaya çıkarabileceksin?
çoook zor
maymun gözünü açmış bi kere, açık verir mi artık :umursamaz:
o kızı arıcam rezil edicem sizi falan ne demek?
böyle bişi yapicaksan ne diye kocana söylüyosun?
bunu kocana söylemek demek "aman önlemini al git konuş kızla kulis yapin yalanlar uydurun, ben inanmaya hazırım" demekle eş değerdedir bilmiyo musun sen bunu be yavrucum benim a güzel kızım üzümlü kekim doğu incim

hayır canım eşim sakinlikle karşılamadı emin ol vinç den bagırmaları aşagılardan bile duyulmuştur ve eşim benim yaparım dedigim bişiyi yapacagımı bilir işinden ve millete rezil olmaktan korkuyo.akşam daha bi sakin konuşup halledicez bakalım.

Kimse sizin yorum yapmanıza kızmadı
Tavrınız ve yaklaşımınız çok çirkin
Kimse aman ne harika bir olay diyede alkış tutmadı
İnsanların arkadaşça ilişkileride olabilir,bu size normal gelmeyebilir ama kar'a gelmiş demekki,siz size normal gelmeyen herşeye bu yaklaşımlamı gidiyorsunuz.
Kusura bakmayın ama özrünüz kabahatinizden büyük
Hala ince mesajlar yollama çabasındasınız.
Reelde nasıki insanlara bu tarz kelimeleri rahatlıkla kullanamıyorsanız,sanaldada bunu yapamazsınız.Görünmüyorsunuz diye herşeyi söyleme hakkınız yok
Ağzınızdan çıkanı tartarak konuşun,size böyle bir şey yazılsa hoşunuza gidermi
İğneyi kendinize,çuvaldızı başkasına batırın biraz lütfen

yuh diorum vallahi sizde cok genişmişsiniz bunun altından umarım bir sey cıkmaz ama bana hiç normal gelmedi benim eşime böle msjlar gelecek yüzügü kafasına coktan yemişti bide ark.ına kapalı giyin dicek kimki o kıza karısacak kocasımı babasımı ne yaniii ay cok sinir oldum ben bu adamı yırtardım coktann kötükedihüso kötükedihüso

Şaibeli işlerden uzak durunuz..
Kocanız evli iken gönül eğlendirme derdine girmiş, bunun son merhalesi "çok aşığızdır".. O kız da gelip buraya konu açar, "birini seviyorum evli ama çok aşığız" diye.. Bu işler hep böyledir, bir şeyin önünü kesmezsen gelir o senin önünü keser.. Damlaları düşünün, zamanla göl olur, içinden çıkmazsanız boğulursunuz..
Kocanın kulaklarını çek, ilgi alanlarını kendine doğru çekmeye çalış.. Yoksa kuş uçmuş olacak..

Ben böyle bir durumda olsa idim, önce kocamı uyarırdım bakarım olmaz ise, kızla konuşur bir güzel azarlardım.. O da olmadı ailesini devreye sokardım.. ıtten yeğin pişman ederdim..

ben böyle eşi de böyle iş arkadaşını da alır kaynar kazanın içine atardım. bu ne ya :mymeka:
hem siz neden bu işin peşini bırakmayacağım gizliden gizliye araştıracağım diorsunuz. siz namusunuzla evinizde oturun elalemin kızı minik kuşum bilmem ne desin sonra da gizliden araştırın. olduuuu. ayyy çok sinirlendim. lmaz:

anladığım eşin kule vinç operatörü, kız ne iş yapıyor şantiyede

şimdi düşündüm kendımı senın yerıne koydum, bu olayı kökten çözmek lazım. içim içimi yer dedim. yapılacak şey belli. kızla kanki olacaksın. zor gelebılır ama samımı olursan eşin ve senin aranıza giremeyecek kadar büyük bir sevgınız oldugunu gösterebılırsın. eşime de cezasını keserim o ayrı. ne demek minik kuş, ne demek günaydın yattın mı kalktın mı? sahıplencek bırını arıyorsa ben onu güzel yorarım. donsuz çıkarım sokaga feleni şaşırır, elın kızının kıyafetını sahıplenecegıne benı sahıplensın. alırım aklını o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…