hayır canım eşim sakinlikle karşılamadı emin ol vinç den bagırmaları aşagılardan bile duyulmuştur ve eşim benim yaparım dedigim bişiyi yapacagımı bilir işinden ve millete rezil olmaktan korkuyo.akşam daha bi sakin konuşup halledicez bakalım.
İKafa sakat olunca da üste çıkma dürtüsü yakar yıkar o kıt beyinleri.Büyürsün iki kelimeyle oynayıp ama aslında telafisidir hayatta yaşadığın eksikliklerin..SAKAT insanlar kendilerini ifade edebilirler , sevgili eğitimcim sıfat kullanırken daha dikkatli olmanızı rica ederim
İKafa sakat olunca da üste çıkma dürtüsü yakar yıkar o kıt beyinleri.Büyürsün iki kelimeyle oynayıp ama aslında telafisidir hayatta yaşadığın eksikliklerin..
Kafa sakat olunca ayrı fikirleri kabul edemezsin,bir tane doğru olur o da seninki,parlarsın,hiddet kaplar benliğini..
Kafa sakat olunca,üstünlük taslarsın,benim dersin,oysa sen yakacak ve yıkacak binalar ararken eleştirdiğin kişiler çoktan ben olmuştur,doymuştur,toktur.
Sevgiler,bu arada lafın çekilince nerelere gidebileceğinigösterdiniz,ama herkes açık kollayıp da nihahhaaaa nidalarıyla dolaşmıyor ortalıkta,galip arkadaşım/
Bu arada ben kendimden bahsettim,sakat benim daha önceden kabullendiğim üzre,hem de kafadan,o yüzden beceremiyorum anlatmak istediklerimi dillendirmeyi..
arkadaşlar konu kapanmasın diye yazmayayım dedim duramadım
kar bütün yorumlarında normal,normal diye karşılayınca
bende öyle bişey söyledim,madem normalse neden bu kadar kızdı(nız)
hiç böyle polamiklere girmemiştim bu güne kadar,fazla yorumda yapmam zaten
yanlış anlaşıldıysam özür dilerim,size iii paylaşımlar.......
Arkadaşım, eşim inşaat mühendisi dolayısıyla ömrümüzün çoğu şantiye şantiye gezerek geçti.
Şantiyeler normal iş yerlerine benzemezler, erkek çalışanı çok, kadın çalışanı parmakla gösterecek kadar azdır.
Biz nelere şahit olduk, tekniker olup evli kalfayla adı çıkan, aynı odada çalışan 2 mimardan bekar olan kızın, evli erkek olanla ilişkisi olanı , en son eşim bir mühendis kızın kulağını çekerek (teşbih) şöforle adının çıkmasını engelledi.
Şantiyelerde statüde önemli olmuyor , tahsilde bakmıyor. Apayrı bir dünya ve inan böyle birşey varsa işyeri biliyordur ve ses de çıkarmazlar. Yani sen işyerine rezilde edemezsin.
Şantiye ve normal işyerlerini bir tutma oralar bambaşka yerlerdir. Çoğu insan, çoğu şeyi bilir ve susar.
Ben diyeyim sen gardını al.
zemuszemuszemuszemusAllah versin canım , başka kapıya , benden sana reyting çıkmaz a.s.
Allah versin canım , başka kapıya , benden sana reyting çıkmaz a.s.
Bazı konularda çok olgun fakat bazı konularda da benimsemediğiniz bir mesaj olduğunda saldırıcı tutum içine giriyorsunuz sanki nasıl öyle düşünürsünüz, kesinlikle öyle düşünülemez gibi bu sadece bu konuya mahsus birşeyde değil.
Ama gelin görün ki başkalarının düşüncelerine de saygılı olunması konusunda bir topicte de insanların düşüncelerini benimsemeyebilirim ama saygı duyarım diyordunuz.
Lütfen dediğinizi yapın.
Herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil!
14. sayfaya kadar okudum ve artık dayanamadım yorumsuz kalmaya
arkadaşım çok üzgünüm fikrimizi sormuşsun bende buna daynarak kendi fikrmi söyleyeceğim ..
bu tür durumlarda empati yapılmasını öneririm ben ve kendimde uygularım ..
sana sadece şunu söylemek istiyorum ..
evli bir insan erkek yada kadın asla ve asla karşı cinsle arkadaş olmamalı bakın ben bunu bekar veya evli diyede ayırmıyorum yasakkelime karşı cins diyorum ..
şimdi eşinle bu kız arasında yeni başlayan ve biz iyi arkadaşız diyerek kendilerini bile kandırdıkları bir his varve neyseki sen bunu öğrenmekte geç kalmamışsın kurtarılabilir zamanında denk gelmişsin vereliniortak
neyseki bizleri saçı uzun aklı kısa diyen erkekler :mymeka:
kendilerini bi süre ele vericek yaptıklarını ayaklarına dolatıcak kadar aptallar ..
sana demiş ya ''evet evde seni ,işte onu idare ediyorum '' diye inan bana bu cümle aslında onun yapmak istedği ama hala yapamadığı bişi kendiyle savaşıyor ..burdan itibaren sana çok iş düşüyor olayın peşini bırakma eşini bu yaptığını hazmedemiceğini göster yani siz arkadaşta olsanız ben istemiyorum de
allah kolaylık versin arkadaşım sana a.s.
aslında bizde serbeti gaza getiriyoruz gibime geliyor iyice sinirlendiriyoruz. evet eşinin yaptığı normal değil ama eşini o daha iyi tanıyordur.yapıp yapmayacağını biliyordur . ben eşime derim ben sana güveniyorum ama kadınlara güvenmiyorum diye evli olduğunu öğrenince bile kadınlar sırnaşır erkeğe ne oluyorsa. kadınların en büyük düşmanı yine kadınlardır!!
kesinlikle katılmıyorumlmaz:
bu mesajlara inanmıyorsa neye inanmalı illa gözüyle mi görmeli anlamadım ben:sm_confused:
bana kalırsa herşey ortada
yeni başlayan arkadaş+sevgililik durumu var
ortada bir durum yoksa ne münasebet iş arakadaşım benim kıyafetime nasıl karışır ki:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?