Eimin telefonundaki mesajlar

öncelikli olarak millete değil size rezil olmaktan korkması lazım

valla siz mi çok iyi niyetlisiniz yoksa ben mi bu konuda çok fesatım bilemiyorum ama bana hiç iyi niyetli bir yaklaşım olarak gelmiyor bu yaşanılanlar.

bence siz burda söylenen herşeyi dikkate alın ve gözünüzü dört açın. bu kadar insan el birliği etmişcesine aynı şeyi diyorsa vardır elbet bir bildikleri

Kızlar arkadaşa fikirmi veriyoruz yoksa birbirimizimi yiyoruz :umursamaz onu dedi bende bunu diyim du bekleyin

SAKAT insanlar kendilerini ifade edebilirler , sevgili eğitimcim sıfat kullanırken daha dikkatli olmanızı rica ederim
İKafa sakat olunca da üste çıkma dürtüsü yakar yıkar o kıt beyinleri.Büyürsün iki kelimeyle oynayıp ama aslında telafisidir hayatta yaşadığın eksikliklerin..
Kafa sakat olunca ayrı fikirleri kabul edemezsin,bir tane doğru olur o da seninki,parlarsın,hiddet kaplar benliğini..
Kafa sakat olunca,üstünlük taslarsın,benim dersin,oysa sen yakacak ve yıkacak binalar ararken eleştirdiğin kişiler çoktan ben olmuştur,doymuştur,toktur.
Sevgiler,bu arada lafın çekilince nerelere gidebileceğinigösterdiniz,ama herkes açık kollayıp da nihahhaaaa nidalarıyla dolaşmıyor ortalıkta,galip arkadaşım /
Bu arada ben kendimden bahsettim,sakat benim daha önceden kabullendiğim üzre,hem de kafadan,o yüzden beceremiyorum anlatmak istediklerimi dillendirmeyi..

Allah versin canım , başka kapıya , benden sana reyting çıkmaz a.s.

merhaba valla hayretle okuyorum benim eşim başkasına minik kuşum diycek msjlaşcak sonrada bana bağırcak yapmadım etmedim der gibi varyaaaa neler olur o çokçok iyi biliyor kafasında kırarım o telefonu. umarım çözersin arkadaşım ama yapıcağı varsa msjı bırakır yanında çekmez daha temkinli davranır işte oynaşmaya devam eder sonuçta onu işyerinde kontrol edemezsin insanın içinde olsun yeterki bir yolunu bulur bence akşam sen onunla iyice konuş seni kaybetcek diye biraz tırssın

Arkadaşım, eşim inşaat mühendisi dolayısıyla ömrümüzün çoğu şantiye şantiye gezerek geçti.

Şantiyeler normal iş yerlerine benzemezler, erkek çalışanı çok, kadın çalışanı parmakla gösterecek kadar azdır.

Biz nelere şahit olduk, tekniker olup evli kalfayla adı çıkan, aynı odada çalışan 2 mimardan bekar olan kızın, evli erkek olanla ilişkisi olanı , en son eşim bir mühendis kızın kulağını çekerek (teşbih) şöforle adının çıkmasını engelledi.

Şantiyelerde statüde önemli olmuyor , tahsilde bakmıyor. Apayrı bir dünya ve inan böyle birşey varsa işyeri biliyordur ve ses de çıkarmazlar. Yani sen işyerine rezilde edemezsin.

Şantiye ve normal işyerlerini bir tutma oralar bambaşka yerlerdir. Çoğu insan, çoğu şeyi bilir ve susar.

Ben diyeyim sen gardını al.

sizin şu saatten sonra özrünüzüde açıklamınızda kabul etmiyorum mahkemde görüşürüz ...

bende çalıştım şantiye ortamında iyi bilirim nasıl bi ortam oldugunu ve gerçekten şantiye şefi ile birlikte olabilmek için inşaat mühendisi bi bayan eşinden ayrıldı iyi bilirim o ortamı canım.

Allah versin canım , başka kapıya , benden sana reyting çıkmaz a.s.

Bazı konularda çok olgun fakat bazı konularda da benimsemediğiniz bir mesaj olduğunda saldırıcı tutum içine giriyorsunuz sanki nasıl öyle düşünürsünüz, kesinlikle öyle düşünülemez gibi bu sadece bu konuya mahsus birşeyde değil.

Ama gelin görün ki başkalarının düşüncelerine de saygılı olunması konusunda bir topicte de insanların düşüncelerini benimsemeyebilirim ama saygı duyarım diyordunuz.

Lütfen dediğinizi yapın.

Herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil!

walla ben de insaat muhendısıyım we santıyede calısıyodum.. santıyede bayan sayısının cok az olacagını hepımız bılıyoruz, orda calısan bırsuru kısı war we buyuk cogunlugu ıscıler olusturuyo we bu buyuk cogunluk da dogudan ya da uzak sehırlerden gelmıs oluyolar (aılelerını yasadıkları sehırlerde bırakarak) dolayısıyla kadına bakıs acısı dırek bı aclıkla oluyo. yanı orda calısan bayanın hareketlerıne normal zamandakınden kat be kat fazla dıkkat etmesı gerekır; ya adam gıbı durucak karsısındakıler bısey dusunseler bıle ıcraata gecemıcekler , ya da bu kız gıbı salıcaklar..
kızın acık gıyındıgını soyledınız bı kere aklı basında olan bırı oyle bı ortamda acık ya da dar gıyınmez..bunu esınızın hatırlatması gerekmez yanı..(kaldı kı onu hıc ılgılendırmez!! )
ben hıc ama hıc ıyı nıyetlı dusunemem boyle bı durumda, sız oldukca sakın kalabılmıssınız..
kendımı sızın yerınıze koymayı denedım de ben kocamı paralardım walla , gunaydınmıs ıyı gecelermıs , adamı oyle bı hale getırrım kı geceyı gunduzu ayıramaz walla!!

saygısızlık etmedim , arkadaşa kendini ifade edemediğini söylediğinin çok yanlış anlaşıldığını söyledim takdir edersiniz ki flört masum bişeydir lafı kolay da kabul edilemez ......her neyse o arkadaş da sakatım kendimi ifade edemiyorum dedi.......sanırım sakat insanlar da ifade yeteneği vardır ..........buna da neyse diyelim laf arasında eğer bana kıt akıllı olduğumu ima ederse saygısızlıkta sınır da tanımam kusuruma kimse bakmasın ....

Arkadaşlar birkaç sayfa önce uyarıda bulundum,
okumayanlar var herhalde...
lütfen kırıcı,rencide edici kelimeler kullanmayalım,
karşılıklı tartışmalardan uzak duralım ve her
düşünceye saygılı olalım...
herkesin doğrusu bir olmaz..lütfen...
bu konuda,şu saatten sonra yapacağım son uyarıdır...
sevgiler...

şaka mı bu yaa adam noldu diye soruyo,haklısın canım açıklama yapmadan yanına yaklaşma,kardeşi mi karısımı ona karışıyo,hediye alıyo,sanki mecbur.bide niye aramıyosun die arıyo valla sabırlısın tatlım nediim-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
aslında bizde serbeti gaza getiriyoruz gibime geliyor iyice sinirlendiriyoruz. evet eşinin yaptığı normal değil ama eşini o daha iyi tanıyordur.yapıp yapmayacağını biliyordur . ben eşime derim ben sana güveniyorum ama kadınlara güvenmiyorum diye evli olduğunu öğrenince bile kadınlar sırnaşır erkeğe ne oluyorsa. kadınların en büyük düşmanı yine kadınlardır!!

bazı bölümlerde de karşılaştımıştım yorumlarınızla gerçekten taktir ederek okuyorum yorumlarınızı tebrik ederim a.s.

kesinlikle katılmıyorumlmaz:
bu mesajlara inanmıyorsa neye inanmalı illa gözüyle mi görmeli anlamadım ben:sm_confused:
bana kalırsa herşey ortada
yeni başlayan arkadaş+sevgililik durumu var
ortada bir durum yoksa ne münasebet iş arakadaşım benim kıyafetime nasıl karışır ki
:umursamaz:

tabi o msjlara katılmıyorum önceki yorumum belli ben yapmadı demedm eşini daha iyi tanıyordur dedim yoksa başıma gelse demediğim laf yapmadığım şey kalmaz. ben sana kiyafet alayım demeside hoş değil. ama kızın onun evli olduğunu bildiği halde konuşması msj çekmeside hoş değilklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…