Eimin telefonundaki mesajlar

Aaaaaa...insan son dakika bilgisi verir dimi?
İnsanlar burda kafa patlatmışşş..

arkadasta bi yere kadar.... süprizzzzz.üstelik evli erkekle bu kadar samimi olunmamasi kanaatindeyim...
bu mesajlarida bu kadar kücümseme bence.... sahsen ben kendi esimde görsem böyle biseyi yemez icmez dedektifi olurdum valla....sengözlerimebaksanab

Benım kocayı bırak sevqılım birine minik kuşum deseee suratında tırnaklarım olurr =))):lepi:
Butür sözler tam kur yapma sözleri =))) Ayrıca eşinin tepkisi resmen durumu ortaya sermişş...

Konu sahıbı arkadasım sende kendıne kolu komşudan erkek kankii bull böcüğüm diyee mesajlaşş =)hihoyyyt
Kız kuşş erkek böcek ehehheheh =)) iyi olur yaaahh

Şuanda eşinlee %100 aranın iyi olduğuna eminim ..Ama olurdaa miden kaldırmazsa......
Eşini cezalandır....... Bencee bedelsizz kalmamalı .....
klava:

Aaaaaa...insan son dakika bilgisi verir dimi?
İnsanlar burda kafa patlatmışşş..
:roflol::roflol::roflol:
nolmuş nolmuş adamın arkadasşı araba mı almış delikafadulden
Allah cızırtını vermesin emii:roflol::roflol:
Bence o kız bunları barıştırmıştır.

kaydirigubbakcemile3
ayyy akşam akşam ne güldüm yaaa:roflol:
evet demek olay olmus cıt yok.

ne olmuş olabilirkiidelikafadulden

enteresan konuyu baştan sona okuyamadım ama bazı şeyler gayet net görünüyo,tabii genede emin olmak lazım

Ya bence arkadaşça bile olsa böyle konuşması çok saçma eşiniz artık evli sizinle biri böyle konuşsa ne yapacak acaba merak ettim doğrusu?

Hem kızın kıyafetinden ona ne ki rahatsız mı oldu diyeceğim ama rahatsız olabileceği kadar açık giyindiğini düşünmüyorum açıkçası eşinizin amacı ne gerçekten anlamadım bence alın karşınıza konuşun..
Hem evli bir adama o bahsettiğiniz bayan neden bu kadar samimiyet gösteriyor ben olsam etraftan yanlış anlaşılmak istemezdim yani ben bi tuhaf oldum valla okurken..

Ben olsam olay çıkarırdım basit birşey değil bu gerçektenlmaz:

İnanmıyorum;!!
Ben olsaam çoktan kıyameti koparıp
o kadına dünyayı dar etmiştim!!
kesinlikle ardını arkasını ara esinle de konuş
o insanla asla konuşmasın die.!
ne kadar rahat ve geniş kadınsın hayret ettim doğrusu!!

ya serbet nerdesin kaydirigubbakcemile
bu kadar kişi meraktan şiştik kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…