Eimin telefonundaki mesajlar

Bu ilişki ne arkadaşlık ne dostluk ne kankalık... Bir erkekle bir bayan ne kadar samimi dost olsa da, hele hele evli bir erkekle... Gece ben yatıyorum, sabah kalktım, uyudum, yedim, içtim diye mesajlaşmaz... Hepimizin kankası, dostu var... Her şeyin bir sınırı vardır... Şimdi bana bekara karı boşamak kolay diyeceksiniz ama aynı olay başıma gelse kıyameti koparırım.

bana sevgilim bile bu kadar msj atmıyor yatıyorm sunu yapıyorum düzenli gorüşüyor ve konuşuyoruz ama hiç boyle laubalilikler yok.

ayrıca okulda yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşlarım var hiçbiri neden bole açık giyindin bugun demedi.cunku ben onların yakın arkadaşları olabilirim ama beni karısı kardeşi gibi sahiplenemezler hadlerine değil. anca beni kıskancaklar o zmn diyebilirler o da ters olur.

empati yaptım ve senin yerine kendimi koydum cok can sıkıcı:umursamaz:
sinek küçük mide bulandırır kaldıki bu mesajlar sinekten de bulandırıcı
yok yattınmı.. yok kıyafet alırım ..yok beni niye aramıyon..

bence aradaki mesafeyi kaybetmişler bu hiçde hoş değil ve tehlikeeee
ve sor diğer calışan erkeklerle aynı samimiyettemi öyleyse eşin bu kızdan uzak dursun

bu duruma ve samimiyete müsammağa göstermeyeceğini kesin bir dille ifade et

Şuanda arkadaşımızın eşi bir hata yapmamış olsa dahi bu yakınlık bu yolda ilerlediklerinin açık göstergesidri. umarım erkek hatasını anlar ve girdiği yoldan döner. yoksa arkadaşımız daha çok üzülecek

yurt dışında turizimcilik okumuş ama şantiyenin bitmiş hali kızın işine yarıyacagı için patronları kızı şimdilik sekreter olarak tutuyo

yurt dışında turizm okumuş ama kıyafeti yok ve senin eşinin alacağı kıyafete ihtiyacı var sen inandın mı buna peki.
büyük konuşmak istemem ama eşimin başka bir kadına elbise falan almasını düşünemiyorum bile, hangi sıfatla, hangi cesaretle, bu nasıl bir normal arkadaşlıktır. bana hiçbir normal erkek arkadaşım ne minik kuşum diyebilir, ne elbise alabilir ne de ben ona yatış kalkış saatlerimi rapor ederim. hiç normal değil canım. biran önce eşinin aklını başına alması gerek bence.

Evli bir insanın bu tarz msj.laşmayala ne işi var?.Allah aşkına..
Minik kuş,küçük kuş..yolarım o kuşun kolunu kanadını..
Fazla yüz göz olmuşlar anlaşılan..Cilveleşir gibi,flörtöz hareketler...
ıııh..olmaz..
Kurcala meseleyi,aslını astarını öğren,hasıraltı etmeye çalışmasın,saf ayaklarına yatarak..

Allah yardımcın olsun serbet
işin çok zor(
inşallah bir çıkar yol bulursun.

vallahi evli insanların hayatlarına karışmıcak,hiç bişekilde yorum yapmıcaksın derdi anacığım..:sinifsinif:
onlar herşeyi unutur,kötü sen olursun
ne kadar doğru..
biz burada kimseye boşan demedik bu konuda yani..
sadece yaşanılanları,ihtimalleri ve bundan sonra yaşanılacakları söylemeye çalıştık dışardan bir göz olarak..vereliniortak
şerbetcim şu anda bunun önünü kezmezsen çok değil 3-5 aya konu açarsın kocam beni aldattı diye..:gitme:
tecrübeyle sabit:lepi:

böcükcüğüm sana katılıyorum ama ön nasıl kesilir bilemiyorum. Zaten bu tip şeylere başlamış insanlar bazı şeyleri göze almışlardır.

Adama höt pöt desen yemez gibime geliyor yada hoşuna bile gider.

arkdaşımm benim 2 tane çok samimi erkek arkadaşım var,
ne bekarken ne de evliyken msj atıp günaydın, yatıyom,kalkıyom,şurdayım vs. gibi hesap verici msjlar atmadım atmam da
o tarz mesajlar,eşe,sevgiliye ve sevgili adayına çekilirr
eşin yavuz hısrısz ev sahibini bastırır hesabı sert çıkarak suçunu bastırmaya çalışıyo
net bir şekilde o kızla görüşmiceksin diceksin olcak bitcek
ha yok dediyse bende senin gibi davranabilirim o zaman dimi de ona madem normalopuyorumnanaktan

evlilik kavramını
sorumluluklarını unutuyo insanlar
ne demek minikkuş
ayyy deli oldum yaaaaaa
sonuç ne cnm ne düşünüyosun

hatta mümkünse aynı ortam da bile bulunmasınlar bundan sonra.aynı işte çalışmasınlar.gerekirse işten de çıkmasını isterdim ben eşimden.yapardım vallla:)

Çok zor bir durum gerçekten. Ama bu bayan ve erkeğin sosyal arkadaşlığı benim fıtratıma ters arada kan bağı yok ateş ve barut bilmiyorum hayatım boyunca bu konuyu anlayamamışımdır. Sabırlı ol aceleyle yanlış bi şey yapma canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…