Evet buna bende katılmıyorum. En iyi kaynana ölü kaynanadır ve bu sözün tüm kullanım hakkı bana aittir. Bakınız arşivlere
yurt dışında turizimcilik okumuş ama şantiyenin bitmiş hali kızın işine yarıyacagı için patronları kızı şimdilik sekreter olarak tutuyo
:jeyyar:süperrrr ama ben çok konuşmayayım bari ablalar kesmesin beni :dance:
vallahi evli insanların hayatlarına karışmıcak,hiç bişekilde yorum yapmıcaksın derdi anacığım..:sinifsinif:
onlar herşeyi unutur,kötü sen olursun
ne kadar doğru..
biz burada kimseye boşan demedik bu konuda yani..
sadece yaşanılanları,ihtimalleri ve bundan sonra yaşanılacakları söylemeye çalıştık dışardan bir göz olarak..vereliniortak
şerbetcim şu anda bunun önünü kezmezsen çok değil 3-5 aya konu açarsın kocam beni aldattı diye..:gitme:
tecrübeyle sabit:lepi:
kızın erkek arkadaşı var uzun zamandır birliktelermiş ya arkadaşlar bilmiyorum yalışmıyım benim anlamadıgımm şuu neden o kız işyerinde sadace eşim ve o kız yok daha başkalarıda vr başkaları ile mesjlaşmıyoda neden o kızla mesjlaşıyo kıza kanka diyo ve neden telfon numarasını aklında tutuyo bana filmlere bakıyosun onlardan etkileniyosun bana uyguluyosun diyo o benim sadece arkadaşım neden başka türlü düşünüyosun ne yapmaya çalışıyosun diyo
bu arada arkadaşın birisi evliligin temeli saglam degil sevgisizlik var demiş ne alaka bi insan kendi ve eşinin sevgisinden emin olmaz mı tamm seviyosa neden böle bişi yaptı dersiniz zaten bende bunu anlamıyorum ya bizim evliligimiz zorla oldu eşimle ne zorluklak atlattık ailelerimizi bile karşımıza aldık ve evliligim hep parmakla gösterilen bi evlilik eşim beni sevmese yapsa tmm diyecem ama eşim neden beni severken böyle bir şey yaptı sorun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?