vallahi evli insanların hayatlarına karışmıcak,hiç bişekilde yorum yapmıcaksın derdi anacığım..:sinifsinif:
onlar herşeyi unutur,kötü sen olursun
ne kadar doğru..
biz burada kimseye boşan demedik bu konuda yani..
sadece yaşanılanları,ihtimalleri ve bundan sonra yaşanılacakları söylemeye çalıştık dışardan bir göz olarak..vereliniortak
şerbetcim şu anda bunun önünü kezmezsen çok değil 3-5 aya konu açarsın kocam beni aldattı diye..:gitme:
tecrübeyle sabit:lepi:
vallahi evli insanların hayatlarına karışmıcak,hiç bişekilde yorum yapmıcaksın derdi anacığım..:sinifsinif:
onlar herşeyi unutur,kötü sen olursun
ne kadar doğru..
biz burada kimseye boşan demedik bu konuda yani..
sadece yaşanılanları,ihtimalleri ve bundan sonra yaşanılacakları söylemeye çalıştık dışardan bir göz olarak..vereliniortak
şerbetcim şu anda bunun önünü kezmezsen çok değil 3-5 aya konu açarsın kocam beni aldattı diye..:gitme:
tecrübeyle sabit:lepi:
böcükcüğüm sana katılıyorum ama ön nasıl kesilir bilemiyorum. Zaten bu tip şeylere başlamış insanlar bazı şeyleri göze almışlardır.
Adama höt pöt desen yemez gibime geliyor yada hoşuna bile gider.
ablacım elbette öyle zaten bizler de kadın olarak potansiyel olarak bu tehlike altındayız..yaşadık yada yaşayacağız..Canım insanın içinde o potansiyel varsa şayet,istediğini yap yinede yapcağından geri durmuyor.
Göz dağı güzel fikir ama o kadar profösyöneller varki,karda yürüyor iz bırakmıyor.
Sende içinde o kuşkuyla yaşayıp gidiyorsun.
Çok zor bir durum
Bir aileye bu tarz şeyler girmeye başladımı,tadı tuzu kaçıyor maalesef.
aferim aferim süpersin arkadaşım aynennnn katılıyorum vallahii:)) şua zaten biz kötü olduk
konu sahıbı neredesın
kocasının kollarındakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?