Eimin telefonundaki mesajlar

bu konu gerçek değil bence.
apaçık aldatılan bir insan nasıl olurda bu kadar sakin kalabilir.
nasıl olurda hala derki ben olanlara anlam veremedim.

valla sen de iyilik perisi oldun bu kadar kanıta rağmen yaptığın yorumlara bak...küçülme felan hikaye gerçek ortaya çıkacak arkadaşım bu bizim fikrimiz tabi sen böle bi durumda sessiz kalıp yutabilirsin o senin düşüncen.

geçenlerde arkadaşı araba aldı demiştimya ona dolana dolana hediye aldık
canım bu ayrıntıyı nıye yazdın anlamdım

ilk başta inandım ama sonra bidaha okudumda cıks lmaz: böle bi durumla karşılaşcak we soluğu pc başında kkda alcak topik açıp bi yazım bunu dielmaz: hani olayın üstünden bikaçgün geçse tamada sıcağısıcağına burda yanii:umursamaz:

Son düzenleyen: Moderatör:

siizn gibi düşünmuyorum arkadaşsakın olmaya calışıyor sakın kafayla haareket edıyor en iyisinide yapıyor bnce şimdide biizm yorumlarımıızı okumaya ona göre haareket etmeyecalışıyor

ben ıyılık melegı sız kotutluk olsa gerek!..
yapdgm yorumları goruyom sızde kendı yapdıklarınıza bakın bı..
olmadı konu sahıbıne boşanın dıceksınız tebrıkler..
ben hıc bısıyı sessız kalıpda yutmam ...
gereken yerde gereken cevabı verırım..
benım dusuncem budur evet dıyorum sızınkıde bellı ınanın saygı duyulcak bı dusuncenız bıle yok malesef..ama genede saygı duyuyom..
konu sahıbıne verdgnı akılları kendınız yaparmısınız cokda merak edıyom!!

kıza msj yaz diyosun iyide bence önce eşime bi hesap sormalıyım ki sonra kıza sıra gelsin yarın işe gidince eşim kız demiycekmi böle böle diye gerçekten aralarında bişi yoksa ben bunu körüklemeyecekmiyim bu hareketimle neden onların seviyesine düşeyim valla ister inanın ister inanmayın kusuara bakmayın ama bazı konularda ayrgısız infaz yapıyosunuz evet eşimin yaptıgını savunmuyorum sonunana kadarda bu işin peşini bırakmam bir defa diyorum eger ben o öfkeyle konuşsaydım eşimde evde büyük fırtınalr kopardı ki yarın sabah olayınn ne oldugu işme sorucam işe gitmeden iş eşimde başlıyo egerki kızı begendi ise yada bir birliktelikleri varsa bana önce bunu hesabını eşim verecek.

siizn gibi düşünmuyorum arkadaşsakın olmaya calışıyor sakın kafayla haareket edıyor en iyisinide yapıyor bnce şimdide biizm yorumlarımıızı okumaya ona göre haareket etmeyecalışıyor
o zaman vallahi helal olsun arkadaşa :1shok:
eşine olan sevgisinden dolayı iyi niyetli düşünmeye mi çalışıyor acaba CADIARZU vede çok çok saf derecesinde kalbi temiz sanırım :sm_confused:

En doğrusunu yapıyosun canım
Dolmuşa gelme plsŞeniz

galiba sen haklısın aynen bu konu gerçek değil heralde sakinliğe bak,

neyse sizi sıkıntınızla başbaşa bırakıyorum konu sahibi en doğrusunuz siz bilirsiniz tabi arkadaşım umarım aldatılmıyosundur.iyi geceler

öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemıyor bence sevgısınden saflıgından değil sakınlıgı

burnuma hiç iyi kokular gelmiyo:sinifsinif: bu işin peşini bırakma arkadaşım sonra daha çok üzülürsün umarın korkuğun başına gelmez allah yar ve yardımcın olsun:teselli:

vallahi 13 sayfayi usenmeden okudum .........................konu sahibi arkadasim ben olsam demeyeyim cunku ben coktan kocamin derisini yuzmus saclarindanda kendime don sutyen oruyor olurdum pek sakin bir tip degilim icini bulandirmak gibi olmasin ama havada cilve isve karsilikli yilisiklik kokusu var gozunu ac minik kus mesajlari oyle herkeze yollanmaz sen birine yolla o erkek bekar olsa bakalim esin ne derdi once bunu sor icerde yatan esine kiz bekar gonul eyliyorlar resmen bir telefon cok aranirsa ezberlenir bu bir gercek mesaj silinmis ama beyin hucreleri iletim mesajlarina yetmemis silemeden enselenmis face kaydet falanda esinin zarfi bunu diyen herkeze katiliyorum akli sira seni kekliycek kiza mesaj at sende bu sapsali kekle uyudun mu diye bir zarf at cevap gelmezse bir kez caldirki mesaji okusun

Film izliyorum arada gözüm burda. Ne yapabilir diye düşünüyorum..
Eşinin telefonunun sim kartını seninkiyle değiştirsen ve o hattı aramaya kapatsan, sabah ta ya karşı taraftan mesaj beklesen, ya da günaydın vs. diyerek ilk hamleyi yapsan :sinifsinif:
Aralarında birşey yoksa kötü duruma düşebilirsin evet ama, hiç yokmuş gibi de görünmüyor..

konu sahıbesı arkadaşortadabişey yoksa dıyosunda sankım ortadabişeyler var gibimi duruyor ne

bazı arkadaşlar kaldır eşini diyo ben 3 yılı aşkın süredir evliyim ve eşimin uykusunun ne derecede agır oldugunu biliyorum şimdi onu kaldırıp konuşşam sabah kalktıgında neler konuştugumuzu hatırlamayacak bile bunu iyi biliyorum şimdi yapacagımız konuşma beni daha çok fırtınalı bi güne başlamama neden olucak bana safsın diyen arkadaşlarda var evet olabilirim ama saflık farklı bişi böyle bu konuda kim saf olabilir ve bence bu saflık degil siz nasıl dillendirmek istersineniz buyrun yoruma açık bi konu.

amaç ilgi çekmemek, eşinin bu konuda gönlünün ferah olmasını sağlamak olabilirmi sizce????
yanlış yönlendirmek istemem ama ben burda kur gördüm ve sizin telefonunuzdan aramasıda size yarın birgün " ee hayatım olurmu öyle şey senin yanında da konuşuyordum öyle olsa gizli saklı arardım değilmi.. arasam farkına bile varmazdın ama benim öyle bir niyetim yok bak senin yanında aradım ne konuştuğumuzu sen de biliyorsun" demek olabilirmi??
eşinizle çok sakin bir şekilde konuşun bence.

Kendini zora sokacak,haklıyken haksız duruma düşecek hiç bir şey yapma arkadaşım.
Birazdan herkes pc sini kapatıp yatacak
O hayatı sen yaşıyorsun
Kocanıda sen tanıyorsun.
En doğru hareket hangisiyse o şekilde davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…