Film izliyorum arada gözüm burda. Ne yapabilir diye düşünüyorum..
Eşinin telefonunun sim kartını seninkiyle değiştirsen ve o hattı aramaya kapatsan, sabah ta ya karşı taraftan mesaj beklesen, ya da günaydın vs. diyerek ilk hamleyi yapsan :sinifsinif:
Aralarında birşey yoksa kötü duruma düşebilirsin evet ama, hiç yokmuş gibi de görünmüyor..
Kendini zora sokacak,haklıyken haksız duruma düşecek hiç bir şey yapma arkadaşım.
Birazdan herkes pc sini kapatıp yatacak
O hayatı sen yaşıyorsun
Kocanıda sen tanıyorsun.
En doğru hareket hangisiyse o şekilde davran
kesınlıkle katılıyorum..Kendini zora sokacak,haklıyken haksız duruma düşecek hiç bir şey yapma arkadaşım.
Birazdan herkes pc sini kapatıp yatacak
O hayatı sen yaşıyorsun
Kocanıda sen tanıyorsun.
En doğru hareket hangisiyse o şekilde davran
dedigim gib kesinlikle yatagini ayirmayacak.
bunu kesinlikle yapmayin
erkekler gece esleri yanlarina gelmediginde baska tarafa kayarlar
yani:
bu gece esinin yaninda yatma sabah morali bozuk kalkar ise gider ve orada bir bayan
buna gulumser konusur hos bes
oda derdi esim olacak kadin yanimda bile yatmiyor bak bu bayan nasil davraniyor
kıza msj yaz diyosun iyide bence önce eşime bi hesap sormalıyım ki sonra kıza sıra gelsin yarın işe gidince eşim kız demiycekmi böle böle diye gerçekten aralarında bişi yoksa ben bunu körüklemeyecekmiyim bu hareketimle neden onların seviyesine düşeyim valla ister inanın ister inanmayın kusuara bakmayın ama bazı konularda ayrgısız infaz yapıyosunuz evet eşimin yaptıgını savunmuyorum sonunana kadarda bu işin peşini bırakmam bir defa diyorum eger ben o öfkeyle konuşsaydım eşimde evde büyük fırtınalr kopardı ki yarın sabah olayınn ne oldugu işme sorucam işe gitmeden iş eşimde başlıyo egerki kızı begendi ise yada bir birliktelikleri varsa bana önce bunu hesabını eşim verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?