Eimin telefonundaki mesajlar

tehlikeli iş... olayı çok fazla büyütmek olur bu.. ya kocası kendini bu olaydan sıyırırsa? bu sefer arkadaş güvenmeyen eş durumuna düşmezmi? kesinlikle yapılmaması gereken bişey sakııınn.. CADIARZU mutlaka düşer o senin eline..

konuyu anladığım kadarıyla eşinle aralarında bişey olmayabilir bayanın
ama bu olmayacağı manasına gelmez
bu kadar samimiyet bir hoşlantıya dönüşmüştür çoktan
eşiniz bayanın açık giyinmesini kıskandığına göre
arkadaşım gözünü açık tut derim

aynen katılıyorum arkadaşa.
sen yarını bekle
ama eşinin seni aldatmasını nasıl önleyeceksin
kibritin ucu tutuşmuş çoktan
şimdi taktik uygulama zamanıdır.sıra sende.

kesınlıkle katılıyorum..
sakın yazılanlara uyupda kıza msj atma arkadasım..
strawberry ın dedg gıbı Kendini zora sokacak,haklıyken haksız duruma dusurme..

neyse ya ben en iiisi çıkim bu topikten..hala gerçekliğine inanamadığım için kendimi kötü niyetli görmeye başladımkaydirigubbakcemile3 ii geceler kızlaropuyorumnanaktan

bak arkadasim kulaklarina bize tika eline kalbine koy esini taniyanda sensin bilende biz dis kapinin mandal sesleriyiz en dogruyu kalp sesin soyler sana ama senin ilk yazdiklarina bakacak olursak durumdan kotu kokular geliyor demek istiyoruz yani sen antenlerini acik tut sozun ozu

Diyelim yaptın,kalktın kıza mesaj attın,kocanıda diktin bu saatte ayağa kıyameti kopardın.
Kızdan sana çok arkadaşça bir mesaj gelirse,düşeceğin durumu tahmin edebiliyormusun.
Bundan sonraki soru sorma haklarınıda kaybedersin
Hep bu çuvalladığın an konulur önüne sonra.
Akıllı davran illaki çözersin bu işi
Ama bu teknikle değil.

serbet o kadın kaç yaşında?
eşinden büyük mü?
hani dicem belki abla kardeş gibi mi oldular
minik kuşum gibi konuşmalar yapıyor kadın?

ay bende saçmaladım gece gece
sanmıyorum :bbo:
ben en iyisi yatayım
iyi geceler
sabırlar serbet

hiç arkadaşça bi ilişki değil bu bence....yani üzmek istemem,bi yuvanın yıkılmasınada sebep olmak istemem ama ne biliyim adam gözgöre göre iş pişiriyor gibi geldi bana....

bi insan neden yatıyorum diye msj yazarki arkadaşına.....yatarsan yat ne alaka yanii....sonra açık kıyafet giyor diye eşinize noluyooo??ayrıca ona kıyafet almak onamı kalmış?

çok saçma....

ayrıca o kızda tam kaşarmış hanii.....

15 sayfayı oturdum okudum helal ola bana:lepi:
valla canım sabah gece olanları hatırlamaması imkansız olurdu benim çığlıklarım sayesinde böyle bir mesaj karşılığı..:mymeka:
ben uyutmazdım uyumazdımda..lmaz:
senin bu tarz bir mesajını görse eşin karım uyusun hatırlamaz ben bir ara sorarım dermiydi merak ettim doğrusu,hayır benimki bana kafa göz girerdi de o sebepten yani..kafamçokkarıştı
aldatılma bencede yok ama meyil söz konusu..
önlemini almazsanda bu ırıspilatesle olmasada mutlaka başka biriyle yapar..benden demesi..şakkıdı

Yok böyle bisy ya.. !!!
Inanin okurken deli oldum resmen, zor..
Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip eylesin.
Sadece birden parlama, sende onlar gibi bu ise disaridan hic bilmiyor gibi ama sinsice yaklas yarinda sorma bence arastir azicik. Diyelim ki sabah sordun, e esin de o asifte de daha fazla dikkatli olucaklar belki aralarinda bisy varsa, is harici görüsmeyecekler. Ve seninde bu konuyu unutmayacagini da bile bile, cook dikkatli olucaklar.Ama, saman altindan su götürüyor olucaklar..
Ufff, o iceride suan zibario sense ölüyorsun... Rabbim, hak edene hak ettigi ne ise versin o kadar agirki.....

16 sayfayıda okudum ve kesinlikle birseylerin baslangıcı var gibi duruyor bütün iyi niyetimle düşündüm ama bu davranıslardan iyi birsey cıkaramadım etrafımda gördüklerimden ,duydukalarımdan sonra zaten bu erkek yapmaz diyemiyor insan
insan kimi kıskanır?
kimi merak eder de arar?
yada kimin numarasını ezberler heleki artık herseyi kaydediyoruz ben kimsenin numarasını ezberlemem kayıtlıdır çünkü
bence sende eşinle cok ciddi olarak konus ,sonra daha fazla mutsuz olursun!!!,
kendine ve evliliğine güvenmem cok güzel ama fazlasıda insanı hayal kırıklığına ugratabilir
umarım hepimiz yanılırız hersey gönlünce olsun

bana eşiniz kıza kur yapıyor,kızdan hoşlanıyor
kız da farkında hoşuna gidiyor,anlamamazlıktan geliyor gibi geldi.

bunlar benim hislerim tabi en doğrusu ortaya çıkacaktır araştırısanız.
umarım yanılıyorumdur ama..

Ne hale geldi artik insanlar diyorum...
Simdi evet bu satte zaten kaldirip konusamazsiniz hic birsey anlamaz gece gece sinirlerinizi daha bozarsiniz ama yatak odasina gittiginizde esinizi halen uyanik gördügünüzde basliyacaktiniz sormaya - sorusturmaya...
Büyük konusmak istemiyorum ama benim basima gelse ben sabaha kadar ne uyur nede uyuturdum...
Benim telimde öyle bir mesaj yakalamis olsa esim neler yapardi diye düsünmek bile istemiyorum - sorar sorusturdu sabaha kadar ...
Bence sabah kalkar kalkmaz mesajlarin ne anlama geldigini ve neden birbirlerine böyle itap ettiklerini ve neden bukadar yakin olduklarini sorun bakalim ne cevaplar alacaksiniz ve ona göre karar sizin ...
O evliligi yasayan sizsiniiz sonucta her ne olursa olsun karari siz vermelisiniz ...
Aldatilmayi kabullenende var kabullenemeyende...

Allah okurken çıldırdım valla Bu ne biçim iş.Arkadaşım ben eşimi bi güzel paylardım işin aslını öğrenmeye çalışırdım.Sonra o kızıda yemeğe çağırırdım onun yanında eşimi öperdim koklardım.Dokunduracak laflar söylerdim.Belki saçma gelebilir yada bunuda yapmasam açardım telefonu onun msjlarından rahatsız olduğumu eşime güvendiğimi ama onun eşimin iyi niyetini yanlış anlayıp hayaller kurmaması gerektiğini söylerdim.Rezil olursun gibi hafif tehdit ederdim.Hatta a..zına bile ederdim.Eğerki aldatma olayı falan varsa bundanda eminsem basardım tekmeyi

neden yatağını ayırmasın arkadaşım

adam illa o kızla ilişki yaşıyor diye düşünmüyorum ama aralarında bir yakınlaşma başlamış üstelik karısının gözünün önünde oluyor bunlar eee ne yapsın yatağını ayırmayıp da

ne bu Allah aşkına yatağından ayrılma muhabbeti yapışık mıyız yataklara kızarsın kavga edersin gider başka odada yatarsın

çok saçma kusura bakmayın da bir psikolog olarak siz arkadaşın eşinin ruh halini çözdüğünüz kadar biraz arkadaşın durumunu dikkate alın lütfen

kıza ne yani işe geldi yada gelmedi amirimi :1closedeyes:
hem eşine de ne kızın açık giyinmesinden kocası mı alla alla
kocanın suyuna ilac at uyut kocanın telefonundan kıza mesaj atabilirsin

hayır arkadaşım kıza mesaj falan atma.

senin eşinle konuşman gerekiyor salim kafayla

bu aşırı samimiyetin sebebini sor ve bundan hoşlanmadığını söyle açık açık konuş istemediğini araya mesafe koymasını kendisini senin yerine koymasını söyle

şu an aralarında bir ilişki olmadığını düşünüyorum ben ama sanırım geyiğin muhabbetin suyunu çıkarmışlar sen uyarını yap ve daha sonrasında da takip et davranışlarını

canım çok sabırlısın sabaha kadar bekledin valla ben olsam yıktıydım evı tepesine hayattada unutmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…