Eimin telefonundaki mesajlar

bu ne ya benim eşim bilmem kimin kadınına acık giyiniyosun dur
sana kapalı giysiler alayım diyecek
sanane ulan herkezin giyiminden sana mı kaldı kapatmakyasakkelime
eğer gercektente art niyetsiz normal bi arkadaslıksada ben böyle bişeye onay vermem
ne o minik kuş demeler
ben çok bozulurum neymiş beyimiz hasta olunca hanımefendi niye merak edipte aramamışmış
eşine şöyle bi tırnaklarını göster istersen:jeyyar:

bencede sakın kıza msj atmayın sizin için aşağılayıcı bi durum olur bu
aralarında bişey geçtiğini sanmıyorum ama ortadaki flört ediyolar yok gece yattım sabah kalktım yok açık giyinmişmiş ona ne
eşinize; biri beni böyle kıskansa ve o kişiyle biz böyle mesajlaşmış olsak sen ne düşünürdün diye sor asla peşini bırakma
ve sana tavsiyem büyük gürültüler kopararak yapma bunları
sinirli ama bağırmadan konuş bence ancak öyle cevap alabilirsin

canım tamam eşinin iş yerinden bir bayan arkadaşı onu arayabilir oda arayabilir buraya kadar normalde bu kadar samimiyet neden onu anlamadım günaydın msj ı iyi geceler msj ı falan.yada beni neden merak etmiyorsun demeler.bana flört eden kişilerin davranşlarını anımsattı.
aralarında bir şey vardır yoktur bilemem.ama bu kadar samimiyet hoş değil...yani bana ters.

bence cok haklisin.

valla guzelim bisey diyecegim belki agir gelecek ama aklin basina gelsin diye soylemek istiyorum

esin elinde olsa idi bunu yapmazdi!!!!

ozur dilerim ama bu boyle

psikolog hanım
kız adama zorlamı yaptırıyor bunu....silahmı dayamış kafasına...
böyle psikologlarda görecek mişiz kkda.demek.şakkıdı...

ben sabahı beklerdim kızada mesaj atmazdım
kız ne kadar sürtüklensede adam olan adam böyle sürtüklere pas vermez
kız suçsuzdur çünkü o bi sürtüğe yakışanı yapıyo evli adamlara yılışıyo
kocam sabaha kadar misler gibi uyuyacak tabi benimde sinir katsayım gittikçe artacak
sabaha var ya ben kocamı doğrarmıydım doğramazmıydım kimse tutamazdı
hayatını karartırdım adamın
arkadasım bu iş öyle efendi gibi oturup konuşmakla tavır yapmakla olmaz
durum ciddi fazla sakin kalırsan kocanın ekmeğine yağ sürersin

çok duymaya başladık böyle şeyleri....al kocanı karşına ne kadar rahatsız olduğunu söyle bu durumdan....anlasın dikkat etsin o da ...evli bir erkek gibi davransın dışarda da ...klava:

durum ciddi gibi görünüyor.yorumları okudum bence mesaj atmaman çok çok isabet olmuş.mesaj atsaydın ortalık karışsaydı ne olacak belki aldatıldığını ispatlayacaktın ne yapcaktın boşanacakmıydın hemen eşine aldattığını ispatlayınca çekip gidecekmiydin o evden yada aralarında bişey olmadığı ortaya çıkacaktı o zman eşinin gözünde iş arkdaşılarının gözünde kıskanç hafiye bi kadın oalcaktın bence hoş olmazdı.şimdi olay basit bi haftasonu yemeği planlayın eşinin iş arkdaşlarını evinize davet edin o kızıda arayın sevgilisyle gelsin bakalım.gelirse ortada bi yanlışl anlaşılma var demektir gelmezse sen sorununu eşinle hallet.otur konuş ama ardını bırakma derim ben arkandan iş çevirilmesine izin verme.Allah korusun bi ilişki varsada suç öncelikle eşindedir.umarım böyle bişey yoktur sakin mutlu hayatınız devameder.yorumlar arasında psikoloj hn filan yorumlar nasıl böyle filan denmiş arkdaşlar hangi meslekten olursa olsun herkes yorum yapabilir.mesleğinden dolayı yapılan yorumun eleştirilmesi bence yanlış.herkes mesleklerinden önce insan kendine doğru gelen yorumuda yapması normal.ki mesleğini doğru yazmamışta olabilir burda ilkokul mezunu eğitim yazıp meslek kısmına öğretim üyesi yazan arkadaşlarda oluyor.

Neden, arkadaşlık ilişkileri bu kadar basitleşmiş,
aradaki sınır dediğimiz şey kalmamış,
evli,bekar fark etmiyor artık,samimiyeti her haliyle görüyoruz...
eşiniz fazla yüz vermiş o kadına,o kadında müsaitmiş o yüzü kullanmaya başlamış işte...
kişiler eğer birbirlerine samimi olunacak mesafeyi çizselerdi,
bu laçkalık yaşanmazdı diye düşünüyorum...
sizin yapacağınız eşinizle konuşmak,
kızla muhatap olmayın sakın...en azından şimdilik...
evli olduğunu,bir karısı olduğunu hatırlatın,eşiniz unutmadan...
sevgiler...

eeeeeee sonuç ne oldu sordun mu eşine, hesap verebildi mi ????? henüz aralarında resmi bişey yok belki ama kur yapmaya başlamış eşin bu da tehlike sinyali demektir kötükedihüso bence eşine de o kıza da diş göstermenin zamanı , yoksa ilerde daha ileri boyutlarda mesajlar yakalayabilirsin ( şimdi yatıyorum yerine seni hayal ederek yatacam gibi :1ninca: )

sevgili olmadıkları aşikar ama eşin çapkın canım. Dikkatli ol.

kocana ve o kıza bir balans ayarı ver
aralarında bişey olduğunu sanmıyorum ama bu kadar samimiyetede gerek yok

Bi yaşıma daha girdimm. . .
bu ne saçma bi arkadaşlık . nasıl rahatlar ikiside . . . eşinle konuşmanın vakti gelmişte geçiyor bile. .
ciddi bi konuşma yap .ağlamadan sızlamadan . sadece kararlı olduğunu göster. .
ayy düşünüyorumda benim eşim nasıl olurda elin kızına lakap takar. hem onane elalemn kızının kıyafetinden . Hay yarabbim ikisindede büyük hata war .siz sesinizi çıkarmazsnz hatalar zinciri sizide sarar . . .
kızla konuşmayın şimdilik . .. eşinzle konuştktn sonra onun hareketlerine göre sizde kedninize yön veirisniz

konu sahibi arkdaş gelsede artık neyaptğını sölese bize.walla üşenmede okudum baştan sona kdr.bütün kızlar dedektif gibisinz hakkaten.serbet nerdesin arkdaşım.gelde anlat neler yaptğını sabh.bn olsam gece bitirirdim bu işi walla saçını başını yolardım ikisinindeelmaz: şaka tabi elimden geldğince sabrlı olup mantığmı kullanmaaya çalşırdım:umursamaz:

bence her ikisinden de gözünü ayırma derim. ben olsam işyerine gider kızla tanışır bi kendimi gösterirdim. hatta "kocamın mesajlaşacak kadar samimi olduğu bayanı tanımak istedim " diye lafa girerdim.

Son düzenleme:
Özo_35 çok güzel cümle okuyup ben de buna benzer yorum yapacaktım ama sen yapmışsın benim ise sadece desteklemem kalmış ağzına sağlık

konu sahibi uyuya mi kaldin nerdesin 13kullanici ile hala seni bekliyoruz uyandimi konustunmu hadi ac artik kk

bence her ikisinden de gözünü ayırma derim. ben olsam işyerine gider kızla tanışır bi kendimi gösterirdim. hatta "kocamın mesajlaşacak kadar samimi olduğu bayanı tanıma istedim " diye lafa girerdim.

kocamın mesajlaşacak kadar samimi olduğu deyip kızın kocanızın gözünde değerli olduğu imajı çizmeye gerek yok, kocama mesaj atan kızı merak ettim derseniz kızın kocanızın etrafında dolandığı imajını çizersiniz yerimseniben

Evli barklı bir kadınsın ne arkadaşı allah aşkına..Aklını başına Topla Seviyor diyorsun Bu mesajlardan sonra bir daha Düşün Ya da Kendini Düşün Bi erkekle aynı Durumda olsan senin adın neye çıkardı namusun şeref mi bırakırlardı ..

Arkadaşlar kadın yuvasını mı yıksın? Seviyorsa kocasını düzeltmeye çalışır maşallah hepiniz yakarım yıkarım demişsiniz. Bekara adam boşamak kolaydır diyecem, bekar da değilsiniz lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…