Eimin telefonundaki mesajlar

Eşin kızdan hoşlanıyor olabilir.Önünde iki seçenek var,ya eşinin kulaklarını çeker,onu gittiği bu yoldan döndürürsün,çünkü sanırım henüz flört aşamasında ve suçluluk duygusuyla dolu,ya da birisinden hoşlanmasını bile kaldıramıyorsan iyi günler dersin.Bu kadar basit.
Kişilik yapıları her insanın farklıdır,kimine göre bu olay abartılacak kadar büyük bir acıdır,kimi de pek dert etmez,çünkü bu masum bir flörttür
Yani insanların küçük flörtleri hep olur ama bu flörtü aşmak üzere,sanki özellerini paylaşıyorlar gibi
Kolay gelsin,sinirlerini sağlam tut..

Yok kimse yuvasini yiksin demiyor zaten, iyi bir ayar cek kocana denmis ben de ayni kanaatteyim..
Pardon hatali yorum degil mi, esinin huzurunu kacirmamasi gerek, dir dir etmesin, adami evden uzaklastirmasin, yuvasina-kocasina sarilsin dort elle ne de olsa yuvayi disi kus yapar
adamlarin evliliklerde dokunulmazligi vardir nasil da unutmusum

kocanız sık sık yapar mı o masum flörtlerden :1shok:

cnm esın kotu nıyetlı olmasa bıle hıc hos degıl bole msjlar bence esınle konus arkadaslarıyla arsına mesafe koysun evlı bı erkek karsısındakı evlı bı bayan bıleolsa boyle samımı mesajlar atmamalı bence ben ıstemezdım esımın bu denlı msj atmasını bı kıza.

Zaten o imajı çizmek istediğim için isabetli bir konuşma olacak o zaman. öyle bir gerek var ki. karşısında enayi olmadığını hem o kız hemde eşinin bir şekilde bilmesi lazım. evliliğim imajımdan daha önemsiz değildir. a.s.

düşün,, konu sahibi, bir adamla böyle mesajlaşsa, ne olur
. yine bu tarz yorum yapanlar ,,adam, seni alttan alsın, evden uzaklaştırmasın,yuvasına karısına sarılsın,
bak herşey düzelir. mi derlerdi..
yada, böyle bir şey yapan, kadını, yerden yere mi vururlardı.
hele,o adam, karısının bu mesajını yakalasa, o kadını, o gece rahat rahat uyuturmuydu??
aman şimdi uykudan uyandırmayım. kötü olur sabahı bekleyimmi derdi
. yoksa o kadın yataktan çoktan kaldırılmış mıydı??
..... işte maalesef,, her konuda olduğu gibi bunda da erkekler dokunulmaz,tadlıcım.

bende hic bosan diyeni duymadim kaldi ki bosan demek ne haddimize sadece antenleri acik tut her an hersey olabilir havada flort kokusu var dedik flortun masumu olmaz bir kadin boyle birsey yapsa esi o kadina neler yapar ama erkek yaptimi kizmaya bagirmaya bile hakkimiz yok oyle mi guzel is vallahi ben kendi adima soyliyeyim hesabini sorarim cevaplara bakarim iyice dibine kadar ogrenirim baktim hala birseyler oluyor iste o zaman hesabi aci sorarim yok oyle 3hucreli beyniyle kadinlari ayakta uyutmak dunyanin en saf kadini bile yutar gorunur yutmaz

ben de evliyim ve uzun zamandır tanıdığım bi arkadaşımla bu şekilde yazıştığım oluyor. Ben yazmasam da o günaydın iyi geceler hatta bi ara prenses diyordu art niyetli olmasan da deme hoş değil dedim. Eşimin yazışmasını istemem tabi ama benim ki masumane kaydirigubbakcemile3
şimdi eşim beni boşasın mı yani

kardeş eşinle konuştunmu?ne dedi bu konuya?çabık gelde anlat bize çatladık burda..

konu sahibinin yazısını okudum sadece yorumum aşkkk kokusu varrrr burada kesinlikle lmaz:

konu sahibinin yazısını okudum sadece yorumum aşkkk kokusu varrrr burada kesinlikle lmaz:

ya lütfen ben mi okuduğumu anlayamıyorum siz mi anlatamıyorsunuz ??????????? insanların hep küçük flörtleri olur demişsiniz ... eşinizin de sizinde küçük flörtleriniz olduğu anlamını çıkarırım ben bu yazıdan .........üstelik flörtün küçüğü büyüğü olmaz ve flörtün masumu olmaz kanaatındayım ( evliler için elbette )

sen önlemini alıp yazma demişsin ama onun kocası kıza karşılık veriyor devamlı.

1..yazımda boşan diye bir kelime geçmiş mi. bir bakın bakalım...
2.sizinle bu beyin mesajları aynımı ,.kıyafet almaktan bahsediyor adam....
üstelik siz prensesim dediği için uyarmışsınız ...demekki hoşlanmamışsınız bu kadar samimiyetten.
...
....

Şu kıza mesaj atma olayı çok saçma bence..Sırf kendi merakınız için kadını ateşe atmayın, yapmayın gözünüzü seveyim..lmaz:

ne kadar masum da olsa yanlıs olmaması gerekıyor..bence bır bayan gecenın bır vaktı eşime nesaj atıp, ıyı geceler sabah gunaydınlar demesı..cok sacma ve anlamsız..ne olursa olsun ben bununda altında kotu nıyet ararım..

Arkadaşlar ben çok kıskancım eşim birine şeker kız dese deliririm. ama arkadaşım sabah bana naber şeker kız dedi ben de iyidir şeker çocuk dedim. Ama ikimiz de abi kardeşten öte görmeyiz birbirimizi. bana doğum günümde gümüş takı seti almış. en sonunda eşim çıldırdı. laelaelaelaelae lütfen onun verdiği kolyeyi takma dedi. ben de takmıyorum artık. napalım :umursamaz: ama mesajlarımızı dışından okuyan biri aramızda farklı bir ilişki var sanabilir. Milyonda bir bile cinsel açıdan çekim olamaz aramızda. Ama tabi arkadaşlığımız uzun yıllara dayanıyor. Yeni erkek arkadaşlar edinmem tabii.

Ben bunları biraz da konu sahibi arkadaşı rahatlatmak için anlatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…