Eşin kızdan hoşlanıyor olabilir.Önünde iki seçenek var,ya eşinin kulaklarını çeker,onu gittiği bu yoldan döndürürsün,çünkü sanırım henüz flört aşamasında ve suçluluk duygusuyla dolu,ya da birisinden hoşlanmasını bile kaldıramıyorsan iyi günler dersin.Bu kadar basit.
Kişilik yapıları her insanın farklıdır,kimine göre bu olay abartılacak kadar büyük bir acıdır,kimi de pek dert etmez,çünkü bu masum bir flörttür
Yani insanların küçük flörtleri hep olur ama bu flörtü aşmak üzere,sanki özellerini paylaşıyorlar gibi
Kolay gelsin,sinirlerini sağlam tut..
kocamın mesajlaşacak kadar samimi olduğu deyip kızın kocanızın gözünde değerli olduğu imajı çizmeye gerek yok, kocama mesaj atan kızı merak ettim derseniz kızın kocanızın etrafında dolandığı imajını çizersiniz yerimseniben
Ben ikiye ayırdım insanları ve problem edenlerden olduğum için yapmaz canım.kocanız sık sık yapar mı o masum flörtlerden :1shok:
Yok kimse yuvasini yiksin demiyor zaten, iyi bir ayar cek kocana denmis ben de ayni kanaatteyim..
Pardon hatali yorum degil mi, esinin huzurunu kacirmamasi gerek, dir dir etmesin, adami evden uzaklastirmasin, yuvasina-kocasina sarilsin dort elle ne de olsa yuvayi disi kus yapar
adamlarin evliliklerde dokunulmazligi vardir nasil da unutmusum
düşün,, konu sahibi, bir adamla böyle mesajlaşsa, ne olur
. yine bu tarz yorum yapanlar ,,adam, seni alttan alsın, evden uzaklaştırmasın,yuvasına karısına sarılsın,
bak herşey düzelir. mi derlerdi..
yada, böyle bir şey yapan, kadını, yerden yere mi vururlardı.
hele,o adam, karısının bu mesajını yakalasa, o kadını, o gece rahat rahat uyuturmuydu??
aman şimdi uykudan uyandırmayım. kötü olur sabahı bekleyimmi derdi
. yoksa o kadın yataktan çoktan kaldırılmış mıydı??
..... işte maalesef,, her konuda olduğu gibi bunda da erkekler dokunulmaz,tadlıcım.
Eşin kızdan hoşlanıyor olabilir.Önünde iki seçenek var,ya eşinin kulaklarını çeker,onu gittiği bu yoldan döndürürsün,çünkü sanırım henüz flört aşamasında ve suçluluk duygusuyla dolu,ya da birisinden hoşlanmasını bile kaldıramıyorsan iyi günler dersin.Bu kadar basit.
Kişilik yapıları her insanın farklıdır,kimine göre bu olay abartılacak kadar büyük bir acıdır,kimi de pek dert etmez,çünkü bu masum bir flörttür
Yani insanların küçük flörtleri hep olur ama bu flörtü aşmak üzere,sanki özellerini paylaşıyorlar gibi
Kolay gelsin,sinirlerini sağlam tut..
ben de evliyim ve uzun zamandır tanıdığım bi arkadaşımla bu şekilde yazıştığım oluyor. Ben yazmasam da o günaydın iyi geceler hatta bi ara prenses diyordu art niyetli olmasan da deme hoş değil dedim. Eşimin yazışmasını istemem tabi ama benim ki masumane kaydirigubbakcemile3
şimdi eşim beni boşasın mı yani
ben de evliyim ve uzun zamandır tanıdığım bi arkadaşımla bu şekilde yazıştığım oluyor. Ben yazmasam da o günaydın iyi geceler hatta bi ara prenses diyordu art niyetli olmasan da deme hoş değil dedim. Eşimin yazışmasını istemem tabi ama benim ki masumane kaydirigubbakcemile3
şimdi eşim beni boşasın mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?