Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Yani yatabilen yatsın yatmayan da yatmasın bence. Ben yatıyorum gerek ağrım olduğu için gerek süreci en az eforla geçirmek için çok dikkat ederek geçiriyorum zamanımı. Epi topu 8 hafta zaten ama gebeliğin başlangıcı her zaman risk taşır. Tüp bebek olsun veya olmasın her gebeliğin başlangıcı risklidir.
Hasta değiliz ama Buda bir baskı yaratıyor bence yatmayın hanımlar vs şekli. Evet hasta değiliz hamilelik hastalık değil ama üst düzeyde uygulanan bir dikkatin, koruma güdüsünün kimseye de bir zararı yok yani. 8 hafta boyunca temizlikte kalabilir ev yemeklerini eşler de halledebilir benim düşüncem de böyle. calısan anne adaylarına da saygım çok büyük. Eve gelince bir de yemek İşiyle uğraşmayıp özellikle çalışan kişilerin yatması zaten en doğru seçenek olacaktır.

t+20 hafif kahverengi lekelenme başladı 2 gün önce de olmuştu ama hemen geçti. Benim gibi lekelenme yaşayan var mı

Kizlar sanırım benim negatif T+8. Gundeyim dunden beri kasikta aynı adet olacak gibi ağrı oldu belimde . Şüphe ettim ama yine de bi umut dedim. Bugün duş alırken tırnak kadar minik bir pıhtı düştü baktım kan büyük ihtimal adet kanı. Devam edicek mi kanama artacak mi bakicam ama pek iyi hissetmiyorum.

Glue yaptırdım ben. Tüm tuşlara basalım dedik. 2 embriyo transferi yapıldı ikisi de tuttu çok şükür bence etkisi var ama çok mucize de beklememek lazım.
Damybeee senin de mi ikiz tuttuuuu yaaa çok sevindim bu kız başından beri ikiz diyip duruyordu diyorum anne hissi işte hissetmişsin hep pozitiftin Allah gönlüne göre verecek inşallah sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Benim de bugün T+8. Günüm dunden beri kasik ağrım var sağ kasikta. Sanki adet sökülmeye çalışıyor gibi. Bugün duş alırken tırnak kadar küçük bir pıhtı gördüm bir baktım kan adet mi ne anlayamadim yerleşme böyle kırmızı gelmez sanirim şuan kanama şeklinde devam etmiyo kahverengi ama bilmiyorum ya moralim bozuldu .

Kızlar selam, maalesef ki şoklar içindeyim. detaylı bir topik açıp süreci anlatacam ama özetle olumsuz sonucum sonrası başka birr doktordan görüş aldım.
Ve bana bir tüpümün ucunda yapışıklık ve şişme olduğunu, endometriyozis bulgusu olduğunu söyledi. Ve haklı cıkabileceği baska nedenler de var.
Bu süreçte nasıl transfer yapıldı sıvı içeri teper klipslenmesi lazım dedi ki ben o şişliği görüp kendi doktoruma da sormuştum tekrar sorun var mı diye. Yok denildi transfer yapıldı.
Şimdi laporoskopik alanda uzmanlaşmış bir doktordan randevu aldım pazartesi gidicem.

Bu zamana kadar kaç kez doktorlara gittim. Kimse böyle bir bulgudan bahsetmedi. Ben şikayetlerimi söylmeme rağmen ters rahimden dendi geçildi.
Çok üzgün ve kızgınım. Aranızda endometriyozis tanısı olan var mı?

Canım arkadaşım evet tuttu ve çok şükür ikizlerim var karnımda çok inanmıştım veya inanmak istemiştim bilmiyorum ama 3. Günden itibaren sağ sol batmalarından anlamıştım aslında. Kesenin dışında kanama alanım var bu sebeple yatıyorum ağrılar falan davam ama iyiyiz çok şükür. Darısı senin başına dilerim

biran önce gel sende bizim yanımıza. Senin durumun ne şimdi? Hangi aşamadasınız?

Ben de Ocak ayında bi ameliyat geçirdim sol tüpü aldılar endometriozis de varmış temizledim dedi ama tekrar etti şu an 1.5 cm lik endometrioma göründü tüp bebeğe başlarken

Kızgın olmakta çok haklısın fakat üzgün olma. Bak ne güzel sorun ne öğrenmişsiniz. Hangi doktora gidiyorsun şimdi? Bu doktor transferi öneriyor mu hemen?

Kızgın olmakta çok haklısın fakat üzgün olma. Bak ne güzel sorun ne öğrenmişsiniz. Hangi doktora gidiyorsun şimdi? Bu doktor transferi öneriyor mu hemen?
Yok Damycim baska birsürü faktör de var işin içinde bu gittiğim doktorun alanı suan için tüp bebekten ziyade laporoskopik cerrahi.
Ben endometriozis bu kadar sene nasıl ultrasonda görülmedi ya da şüphelenilmedi ki sordum tekrar tekrar tüpte sıkıntı var mı diye yok dendi.
Boşuna transffer olmuş oldum.

Başka bir sürü yanlış giden süreçten de bahsedildi.. Ben hiç böyle seyler beklemiyordum. Stresten sinirden midem bulanıyor.

Şimdi ben hiç anlamıyorum bu yüzden bir şeyde diyemiyorum ama benimde tüplerim bağlı aslında. Doğal yoldan hamile kalmam imkansız. Seninde tüplerinde sıkıntı varsa aslında benzer sorunlar içinde değil miyiz? Yoksa yanlış mı düşünüyorum. Ben hamile kaldıysam iyi bir tüp bebek doktoruyla bu işi çözebilirsin bence dşye düşünüyorum ama emin değilim sadece kafamda dönen düşünceler bunlar paylaşmak istedim seninle

Yoğun kanama ve şiddetli ağrım olana kadar bende bu şekilde günlük rutinlerimi yapıyordum. Ailemle sevdiklerimle buluşuyordum. Şimdi tuvalet ve yemek ihtiyacım dışında kalkmıyorum malesef.T+20.günümde resmen kabus yaşadık , çok şükür iyiyiz şimdi. Hem de hiçbir şey yokken yaşadık bunu. Yani süreç her an değişebiliyor demek istiyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ,bebeklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…