- 11 Eylül 2025
- 39
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.881
Sanırım sizinki tüp Bebek değil yumurta takibi tedavisi değil miMerhabalar,
Bugün ademitin 10.günü doktora gittim sağda 12,11 mm solda 12,11,11,11 mm olmak üzere toplam 6 folikül olmuş doktor ilaca fazla tepki vermişsin dedi. Çoğul gebelik istemeyiz ilişki yasak dedi pazartesi günü gel en fazla 3 yumurtan olursa devam ederiz 3 ten fazla yumurtan olursa tedavi iptal dedi tekrar adetten sonra düşük dozla letuya başlarız dedi 5 gün kullanmıştım bu arada. Benim gibi olan var mı bir ay daha beklemek istemiyorum yoruldum
5 gün boyunca letu kullandım, doktor ilaca fazla tepki vermişsin dedi. Pazartesi tekrar gideceğim en fazla 3 yumurtan büyümüşse tedaviye devam ederiz dedi 3 ten fazla ise bir sonraki ay baştan başlayacağız dedi strese girdimSanırım sizinki tüp Bebek değil yumurta takibi tedavisi değil mi
Hangi doktordan randevu aldın canım? Kime gideceksin?Kızlar selam, maalesef ki şoklar içindeyim. detaylı bir topik açıp süreci anlatacam ama özetle olumsuz sonucum sonrası başka birr doktordan görüş aldım.
Ve bana bir tüpümün ucunda yapışıklık ve şişme olduğunu, endometriyozis bulgusu olduğunu söyledi. Ve haklı cıkabileceği baska nedenler de var.
Bu süreçte nasıl transfer yapıldı sıvı içeri teper klipslenmesi lazım dedi ki ben o şişliği görüp kendi doktoruma da sormuştum tekrar sorun var mı diye. Yok denildi transfer yapıldı.
Şimdi laporoskopik alanda uzmanlaşmış bir doktordan randevu aldım pazartesi gidicem.
Bu zamana kadar kaç kez doktorlara gittim. Kimse böyle bir bulgudan bahsetmedi. Ben şikayetlerimi söylmeme rağmen ters rahimden dendi geçildi.
Çok üzgün ve kızgınım. Aranızda endometriyozis tanısı olan var mı?
Ayy sağlıkla gelsin çok sevindimKızlar merhabalar transferimin 7. Günü idrar testim sanırım hamileyim
Amin çok teşekkür ederim kader arkadaşımAyy sağlıkla gelsin çok sevindim
27sinde transfer oldum 6si test günüm yarışı gitti yarışı kaldı bende tedirgin bekliyorumAmin çok teşekkür ederim kader arkadaşımsiz hangi aşamadasınız
Olabilir zaten en son bacak bacak üstüne atmış öyle yatıyorduSizin minik güçlü bir kazı çalışması yapmış galiba o kadar kanama sonrasında böyle hır beta sonucu . Yerini sağlam yapmış olsa gereksaglikla büyüsün
Çok sevindim gözünüz aydınArkadaşlar bugün kan verdim 9.günüm sonucum 107 gelditarifi imkansız duygular yaşıyorum sevinçten hüngür hüngür ağladım. Inşaaallah sağlıklı gebeliktir katlanarak ilerler . Rabbim bu yolda bekleyen herkese duasının kabulünün sevincini yaşatsın
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun27sinde transfer oldum 6si test günüm yarışı gitti yarışı kaldı bende tedirgin bekliyorum
Transferin 7. Günü 19.9 çıktı 9. Gün 25 11. Gün 19 ve kimyasal sonuçlandı canm ama tabiki bekle kan verirsin küçük ihtimalde olsa geç tutunma olabilir 3. Gün embriyosu ise normal bile olabilirArkadaşlar bugün transferimin 11. Günü beta değerim 29.1 çıktı, ilk defa hamilelik değeri gördüm ama sevinemedim bile maalesefDoktor kimyasal olabileceğini söyledi pazar ve Salı kan vericem bu durumu yaşayan var mı? Birde bugün çok kaşık ve bel ağrım oldu bel ağrım hala devam ediyor
Ciddi olamazsınızOlabilir zaten en son bacak bacak üstüne atmış öyle yatıyordu
Cok tesekkur ederim amin aminÇok sevindim gözünüz aydınçok sağlıklı ve rahat bir hamilelik olsun. Nur topu gibi bebişiniz olsun
Var görünüyor canım kan ver bugün5. Gün enbiriyosu konuldu bugün transfer olalı 10 gün silik çıktı sizde varmıdır
Transferiniz hayırlı olsun size tavsiyem hergun avakado ve kabak cegirdegi yiyin tutunmaya çok yardımcı oluyor ben akşama kadar kabak cegirdegi yedim hergun iki yumurta avakoda yedim doktor okadar güzel tutunmuski dedi kan değerlerim ikiz gibiydi ama tek tutunduKizlar 31 ekim yani dün transfer oldum. Bu ikinci oluşum. 2 adet dondurulmuş atıldı. Hiç kimseden duymadım ama aşırı uykuluydum dün. Ben normalde gündüz vakti uyuyan insan da değilim. Çok uykulu bile olsam illa gece uyurum. Ama dün 3 de eve geldim transferden snra bütün gün uyudum işte şimdi uyandım sabah 6.surkeli gözlerim kapanıyordu.
Ekstra kullandığım Bi ilaç da yok. Ecopirin, estrofem, progeston tablet, prednol, B12 tablet, folik asit, D vitamini, progestan iğne ve oksapar iğne. Birde farklı olarak transferden birgun önce farklı bir iğne verdi doktor. Kemoterapi ignesiymis. Bağışıklık düşürücü bir iğne ismini unuttum smdi zarzio olabilir. Belki onun yan etkisidir.
12 vericem acele etmek istemiyorum birde yalancı çıkma ihtimali var mı?Var görünüyor canım kan ver bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?