Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

HAdi bakalim hayirlisi caniko

Cnmm çabucak geçcek hiç bişey anlamıycaksınn. Bizde tekrardan o aşamalara geliriz inşallahh :) Ekim-kasım -aralık topiğinden hamile kalmadan çıkmak yokk :))

slm kızlar
ilk aşılamamı bi 5 ay önce falan yaptırdım negatif
benim lh hormonu dengesizmiş
o yüzden klomen kullanmamam gerekiyomuş lh ı artırır gebeliğe engel olurmuş
aptal doktor bana klomen kullandırdı
özelde yaptırmıştım
hemde daha o aşılamaya bile geçmeden zaten yumurtam çatlamıştı çok geç yaptı aşılamayı sonuç negatif tabi

bu sefer devlette deniyoruz ikinci aşılama için dün başladım iğne kullanmaya gonal-f kullanıyorum
2 buçuk senedir bekliyorum bebeğimi bu dönemde 6 kez kimyasal gebelik geçirdim
eşimde hiçbir sorun yok
bende pko varmış ama adetlerim düzenli
bide bende trombofili var
zor bi durumdayım çok zorr
hakkımızda hayırlısı olur inş.

geçmiş olsun canım doktorun kim kimyasal gebelik nası oluyo bide trombifili nedirrr

Cnmm çabucak geçcek hiç bişey anlamıycaksınn. Bizde tekrardan o aşamalara geliriz inşallahh :) Ekim-kasım -aralık topiğinden hamile kalmadan çıkmak yokk :))

evetttttt ve ben asılamadan cıktımmm :))) acı hıssetmedım ama daha yolda gıderken aglamaya basladım takı ıslem bıtene kadar agladım doktorum esım hemsıreler seferber oldu :) noluyoo dıye sanırım sınır bosalmasıydı yasadıgım asılama sırasında acı hıssetmedım doktorum benı guldurmek ıcın herseyı yapıodu zaten tam 2 saat yattım destek amaclı bır ılac verdı yarında kontrole cagırdı hayırlısı dıyorum kızlar hepımız ıcınnn gebelık testını falan duusnmıceksın kesınlıkle unut bugun dınlen yarıun gunluk hayatına don dedı ben sana dıyıcem test yapalım artık dıye dedı offf bakalım nası gecıcek esınle flort eder gıbı gez dolas bakalım dedı :))))))

Selam kızlar.
Jollycım ınsallah bıdahakıne tutar tatlım ya sıkma canını sakın.bende pkoyum,ilk asılamamı oldum bugun.6yıllık evlıyım.bakalım hayırlısı.pekı sızde erkek faktorude var mı?
Gogı selam cnm,bende bugun oldum.senınle bırlıkte gun sayıcaz:)

kızlar slm bende bugün muayene oldum ilaç kullanıcam merak ettiğim şey aşılama sırasında spekulumdan farklı bir alet de kullanılıyor mu rahimi dışarı çıkartıyorlar falan dediler ben çok korktum:18::18:

ay daha neler yaa lütfen yanı.kım dedı cnm onu sana?hayır ben sadece speklumu gordum masada bıde ıcıne bsyler yerlestryor kanama olursa emsin dıye heralde.ne ıgne ne bsy snrada icerı spermın bulundugu ınce enjektôrumsu şeyı sokuyor ve spermı verıyo ıcerı.tabı ben o tarafı gormedım ama doktorun elıne aldıklarını sırasyla takıp edınce anladım:)lütfen korkma,bende cok korkuyodm ama ınan bosaymıs.anlamıyosn bıle.

ince uzun makas gibi bişey vardı canım onu gösterdiler tabi onu görmek çok kötü yaptı beni . ben zaten spekuluma zor dayanıyorum farklı şeyler olursa artık yaptırmadan kalkarım diye korktum.sağol rahatlattığın için

yok yok cnm gercekten hıc korkacak bısey yok.herkesı bılmem ama ben acı duymadım hıc...o ınce makası bende gordum de kafan karısmasn dıye demedım.onu icine yerlestrdıgı pedımsı şeylerı koymak ıcın kullanıyo galıba.onun icerıyle ılgısı yok.

içim biraz rahatladı sen ne güzel atlatmışsın inşallah bende atlatırım sonuçlarımız da güzel olur

Selamm cnm inş. bakalımm. Şimdi tek temennimm bir an önce adet olmakk :) Bide kanda hala 6,8 3 haftalıkmış gibi gebelik var. Onun düşmesi felan gerekicek sanırım adet olmak için inş.çok bekletmez :) Benimde evlilikte 3 bitti 4'e girdik cnm. Ama eylül ayı hariç hiç bi bebek girişimimiz olmadı daha. Zaten 15 yaşımdan beri pco olduğum için tee o zamanlardan dr bana bebek istediğin zmn tedavi olursun demişti. O yzden hiç normal denemeye bile gerek yok dedi şimdiki doktorumda. Seninde aşılaman hayırlı olsunn. İnşallahhh ikinizde patlatırsınız bombaları kızlarr :) Eşim için farklı bi test yapılmadı. Aşılama yapılacağı sırada dr'a sordum ben hareketleri %86 çıktı hızı iyi dedi. Sayısı yıkandıktan sonra azaldı aslında 6 milyonla yapıldı aşılama. Ama dr sayının çokta önemi yok hareketli olsun 1 tanesi bile yeter birleşmeye diye söyledi. Gerçi bizimkiler birleştide ne oldu hayırlısı hepimiz içinn kistt çıkmazsa şimdi bende yetişirim inş. size gün saymalara :)

içim biraz rahatladı sen ne güzel atlatmışsın inşallah bende atlatırım sonuçlarımız da güzel olur

Cnm yaa sen şu acıdı diyenlerin yazıları direk geçç insanın daha çok morali bozuluyo :) Bende o kadar korktumki girerken ne olucak nasıl olucak diye hatta görmiyim bişey diye gözlerimi kapattım :) İnan aşılama öncesi vurulan iğneler canımı çok daha yakmıştı :) O makas gibi şeyin ucuna gazlı bez gibi bişey alıyo. Rahimi şimdi dezenfekte edicem ilaçla silicem demişti dr. Onun amacı tamamen o korkmana hiçç gerek yokk. İnşallahh pozitif sonuçlar görürüz hep birlikte

canım yazılardan okumadım hastanede aşılama olanlar söyledi bende sizlerden bilgi almak istedim sizlerin güzel geçtiğini duyunca sevindim hayırlısı olsun hepimiz için benimde aşılamam olunca inşallah sizler gibi güzel geçti diye yazarım

Sherın ne demek cnm,tecrubelerımızı paylasalım kı rahatlatalım bırbırımızı.hıc stres olma.yat oraya bol bol duanı et yeter rahat ol cnm...ıns aynı gun verırız haberı:)
jolycım hayırlısı cnm.bende pco kımbılır senın gıbı ergenlıkten berıdır hep gec adet oluyodm ztn.benımde eşımın hareketlısı dedıgın duzeyde ıyı yanı ama ıste yumurtamın kalıtesı de önemlı.arkadaslarm erkek faktoru olmadıgı ıcın şansın yüksek dıyor ama bakalım hayırlısı.ben hala yatıyorum bu arada kayınvalıdem kaldırmıyo:)co 6.8 3 hafta olmuyo ama onu kendın atarsn düşer merak etme.nerdeyse btmıs hatta.5 oldugunda dusmus oluyor.ıns bu asılaman ıyı olur.bu arada ıstanbulda mısın cok pahalıya cıkmış sana.

Ay sherın aynı gun verırız demısım baska arkadas benle bugun olmusya ona yazıyomus gıbı dşnmusum bı an:)

Ay sherın aynı gun verırız demısım baska arkadas benle bugun olmusya ona yazıyomus gıbı dşnmusum bı an:)

canım ben bugun oldum asılamayı gunlerı sayalım bakalım hepberaber ınsallah tutar gercı benım doktor bana kesınlıkle dusunme gun sayma test dusunme yok flort eder gıbı gez dolas esınle eglenın ben sana dıyecem gel test yapalım dıye dedı

selam cnm sayacaz bakalım doktor hernekar saymak yok dusunmek yok desede elde olan bısey degıl ınsallah guzel gecer gunlerde stres yapmayız cok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…