Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bukadar heyecana nası beklerımö 14 gun bılemıyorum ama mecburen beklıcez ınsallah ılk denememızde olur canım dua edın bana bende edıyorum bıyandan calısıyorum bıyandan bıranönce saat gelsede gıtsem dıyorum asılama sonrası yazarım yasadıklarımı :)

İnşallah canım benim inşallah Allah gönlüne göre versin 13.gün hcg 12 iyii inşallah biran önce artış gösterir ve sende bebişine kavuşursun.Hakkında hayırlısı....

ınsallah dogum gununde en guzel en mutlu haberı alırsın canım bızede haber ver lutfen allah hayırlısını nasıp etsın

Selam gogicim,
Benimde 6.gunum bugun zaten umudum yok.. Ilk asilamam bu. Umudumu Aralik'taki tup bebege bagladim.... Kismet nasip olursaaa

Selam gogicim,
Benimde 6.gunum bugun zaten umudum yok.. Ilk asilamam bu. Umudumu Aralik'taki tup bebege bagladim.... Kismet nasip olursaaa

umutsuz olma lutfen daha onunde gunler var allahtan hayırlısını dıle bende cok umıtsızdım ama son 1 saatten berı sankı olacakmıs gıbı gelıo ınsallah olur senınde canım umutsuz olmayalım pozıtıf dusunelım pozıtıf olsunnn hersey sen nerde yaptrıdın asılamayı acı yonunden bısey hıssettınmı?

Hic aci hissetmedim, hatta rahim filminde cok canimi yakmisti aptal adam.. Ama asilamada kendi doktorum yapti hic acimadi.. Yurtdisinda yasiyorum ben. Hatta esimde geldi benimle oda bakabilir miyim falan dedi merak etmis.. Sonra rahminin bukadar acilabilecegini tahmin etmezdim falan diyo.

Dedim cocugun nerden cikacagini zannediyorsun??

:):):):):) spekulum denılen alet acıyor ıste ben esımın gırmesıne ızın veremem sanırım oda gırmek ıstermı bılmıyorum gerce. benıde rahım fılmınde cok canım yanmıstı aglamıstım hatta neysekı sonuc guzel geldı acıya deydi.saat yaklastıkca ben heyecanlanıyorum 2 saat de orda yatıcakmısım sanırım hemsıre oyle dedı sen nekadar yatmıstın canım

bnim doktorum bülent gülekli canım ay adam dün 3 kere aradı teselli etti sen merak etme olcak bu iş allahın izniyle hersey güzel dedi nası rahatlattı beni valladoktora göre değişio işte aldıgı egitime göre her yaptıgı iş bi isim 9 eylül ana bilim dalı baskanı benim doktor yurtdısından onlarca ödülü var falan filan doktora 1000 verdik 500 de ilaçlar tuttu işte gecen sene 2000 vermiştim erol tavmergene bakalım artık böyle devam edicem 500 tl için doktor degiştirmem şimdilik tabii

Ozgecim senin ilk asilaman mi?

Aman cok sukur, benim 2 tupumde kapaliydi bide laparoskopi&histeroskopi oldum.
Ben 5 dk yattim sadece.. Doktor tamamdir dedi hemen :S Sonra eve gittim hemen 3-4 saat yattim..
Allah islerini rast getirsin canim hayirli haber ver bize insallah.. Bu ay sonunda hepimiz hamis olacagizzzz :13:

Bak, pozitifim

canım ikinci ama ilkini saymıyorum bile yumurtalar büyümeden yapılan anlamsız bi işlemdi

Niye yapti ki yumurtalar buyumeden Para almak icin iste..
Benim doktorda gidim gidim ilac veriyo.. Ona kalsa zaten asla asilama yapmazdi neden acele ediyormusum. Olurmus falan filan. 2 senedir olamamis, olsaydi olurdu.. Sonra Turkiyeden doktoru aradim kadin hemen gel tup yapalim dedi.. Iste benim canim memleketim

Neyseee kismet nasip hersey.. Yiyecek ekmegi varsa gelecek dunyaya.. Allah guzel yazilar yazzsin hepimize.

Kızlar selamlarr; Sizlere iyi haberer vermek isterdim ama ne yazikki veremiyeceğimm:) Kan sonucumu aldım değer 12.8 'den 6,8 'e düşmüş. Doktor gebelik kendini sonlandırıyo dedi. Konuştuk bazı şeylere iyi tarafından bakmamı sağladı. Zaten normaldede çok olumsuz bi bakış açım yoktur. Herşey vakti zamanı gelince olucak sonuçta değil mi ? Şimdi adet olmayı bekliycem zaten normalde pco olduğu için kendiliğimden adet olamıyorum ama dr gebelik sonlanıyr o yüzden ister istemez olucaksın dedi.Adetin 3.günü tekrar gidicem eğer kistik bişey yoksa hemen başlıycaz bilardo toplarında nasıl bir tanesine vurunca diğerleri şekil alıyorsa ardı ardına işlemde öyle olucak dedi. En azından iğnelerin bünyeme yaradığını ve spermle yumurtanın buluşup rahime yerleştiğini biliyoruz dedi. Bende zaten polyanna gülerek çıktım hastanedenn. (Ağlanıcak halime :)) Benimde ilkinde en az 1.500 - 2.000 cvarı tutmuştu. Yine bayılıcaz artık parayı :/

atynen banada doktorum gıdım gıdım verdi ilacı bu sefer pco var bende zaten hepsi büyüyo büyüyünce doktorda bunu istemyo dogal olarak 2 tanesi büyümüştü ama nasip diilmiş kasımda inş

olsun en azından hamile kalabiliyosun buda bişi canım ama bence 1 ay bekle cogu doktor bekletio cünkü aldıgın ilaclar hala vucudunda ve bu ayda yumurtalarını etklicek dogal dene bence bu ay ilaç üstüne ilaç kisti tetiklemesin

Kesinlikle katiliyorummm en azindan hamile kalabilmissin Masallah diyeyim
Bende acaba yumurtami yok :S Yumurta varda fonksiyonu yok

Bakalım cnm adetin 3. günü gidicem yine rahimi felanda kontrol ediyo zaten hazırsa başlarız dedi. Doğala bırakırsakta sen yine gelirsin yumurtaları kontrol edip ben ilişki günü veririm dedi. Ne zaman adet olurum onu merak ediyorum bende şimdi bide muhtemelen ağrılı olur.. Sana bişi dedi mi cnm doktorun şu kadar zamanda olunuyo felan diye ?Normalde senin adetler düzenlimiydi ?

Bakalım cnm adetin 3. günü gidicem yine rahimi felanda kontrol ediyo zaten hazırsa başlarız dedi. Doğala bırakırsakta sen yine gelirsin yumurtaları kontrol edip ben ilişki günü veririm dedi. Ne zaman adet olurum onu merak ediyorum bende şimdi bide muhtemelen ağrılı olur.. Sana bişi dedi mi cnm doktorun şu kadar zamanda olunuyo felan diye ?Normalde senin adetler düzenlimiydi ?

Kesinlikle katiliyorummm en azindan hamile kalabilmissin Masallah diyeyim
Bende acaba yumurtami yok :S Yumurta varda fonksiyonu yok

Vardır cnm yaa olmaz olur muu:)) Bende dr'a demiştim ben bu iğnelere cvp vermem belki kendi kendime yumurta yapamam. Olmaz öyle şey illaki olur demişti. Nitekim aşılamadan 3 gün önceki muaynede nurtopu gibi 2 tane yumurta vardı sağlı sollu :)

ınsallah canımcım saat yaklasıyor bende kalp carpıntısı cogalıyo ınsallah haber verırım bende yatmayı duusnuyorum sonrdn yatmadımda olmadı demıyım dıye hayırlısıyla bı bıtse :) hep boyle pozıtıf olalım ınsallah haberlerde pozıtıf olur ınsallah :))

canım ben gecen asılamada da test yaptırdım ertesi gün adetlendim şimdide öyle oldu sabah oldum genelde düzensiz ama yumurtalar iyileştigi için tam gününde geldi bu sefer doktor da dedi 3 güne kadar olursun die nitekim bu sabah oldum ve cok agrılı ve yogunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…