selam hanımlar aşılama yaptıranlar hayırlısı olur inşallah ...
bu ay bebişlerimize kavuşuruz ..
geçen ay ilk aşılmadan sonra dinlenmedeydim
adet olmayı bekliyorum bende ... bir türlü olmadı günüm geçmedi gerçi ama kasık ağrısı bel ağrısı çok fazla birde nedendir bilmem akıntım fazla .. tek korkum kist olmamıştır umarım geçen alışamada yumurtalarım büyümüşlerdi baya inşallah yok tur kist falanda başlarım bende bir an önce hayırlıyla .. herkesesin yüzünü güldürsün rabbim..
anladım kuzum olsun dene bakalım ınsallah tutar saglıkla alırız bebıslerımızı kucagımıza bende ozelde yaptrıdım ben doktorumdan cok memnunum ya psıkolog gıbı sagolsun asılama oncesnden sonuna kadar agladım doktorumda benı guldurmek ıcın elınden gelenı yaptı sagolsun esım bıle gırdı asılama sırasında :)))
sevindim senin adına güvenebilecek doktor bulmak çok zor
hakkında hayırlısı olur inş.
bu pazartesi yanı ayın 10unda ikinci aşılamamı oldum. doktor ertesi gün tekrar gel dedi. gittim, vajinal ultrasona bakıldı. yumurtam çatlamamış, tekrar aşılama yapılacak dendi.ve ayın 11 inde tekrar aşılama oldum. doktor bi zararı olmaz iki gün üst üste yapılmasının dedi ama ben endişeliyim biraz. bu konuda bir fikri olan var mı.şuan beklemedeyim, adet olmayayım hayırlısıyla diye dua ediyorum
kuzucum kimyasal gebelik
bhcg nin çıkıp sonra kese görünmeden düşmeye başlaması demek
gebelik kendiliğinden sonlanıyor yani
ben bunu tam 6 kez yaşadım
trombofili de
malesef kan pıhtılaşması bebeğe giden damarlarda pıhtılaşma oluyor ve bebeği öldürüyor
bu yüzden şimdiden aspirin kullanıyorum hamile kalıncada doğuma kadar kasıktan kan sulandırıcı iğneler olucam hergün
ama şu kimyasal gebeliklere dur diyemediler malesef bi yol bulamıyolar
gitmediğim doktor bu uğurda dökmediğim para kalmadı malesef
özelde yaptırdığım aşılamam 2 kere olmuştubu pazartesi yanı ayın 10unda ikinci aşılamamı oldum. doktor ertesi gün tekrar gel dedi. gittim, vajinal ultrasona bakıldı. yumurtam çatlamamış, tekrar aşılama yapılacak dendi.ve ayın 11 inde tekrar aşılama oldum. doktor bi zararı olmaz iki gün üst üste yapılmasının dedi ama ben endişeliyim biraz. bu konuda bir fikri olan var mı.şuan beklemedeyim, adet olmayayım hayırlısıyla diye dua ediyorum
bende mol gecırdım 1 kez korkuyorum bır daha ıns olmaz kımyasalda kan pırtılaşması yuzundnmı oluyor acaba
arkadaslar aşılama sonrası bu göğüslerdeki agrı normalmi ya taş gıbı valla el degmıyo :))) tıpkı adet olcakmısım gıbı asılama olalı daha 2 gun oldu neden boyleyım bırde belım agrıdan kopuyo normalmı bu agrılar
normal kuzucum korkma sakın
o kdar hormon alıyoruz gögüste büyüycek kasıkta agrıycak belde agrıycak
bikaç güne bişi kalmaz hayır olur sonu inş.
:)))) valla dedım hormonlar tavan yaptı10. gun kanda cıkan varmıkı acaba yada ıdrarda kac gunde cıkarkı??
:)))) valla dedım hormonlar tavan yaptı10. gun kanda cıkan varmıkı acaba yada ıdrarda kac gunde cıkarkı??
arkadaslar aşılama sonrası bu göğüslerdeki agrı normalmi ya taş gıbı valla el degmıyo :))) tıpkı adet olcakmısım gıbı asılama olalı daha 2 gun oldu neden boyleyım bırde belım agrıdan kopuyo normalmı bu agrılar
10.günden önce sakın yaptırma cnm ilaçlar etkisiyle zaten b-hcg illaki bi miktar çıkıyomuş. Ama 12 .gün kanda çıkıyo. Ben 14.günde biliyosun değer 12,8 'di. 12.gün yaptırsamda zaten 6-7 gibi bi değer çıkıcaktı.
Cnm benimde aynı. Hiç geçicek diye bekleme sakın giderek büyüyolar:) Ben normalde çok zayıfım valla 1 beden büyüdüler. Artık kaşınmaya başladı gerginlikten. Hastalanmadım bende daha:/ Bi hastalansam inerler inş. Yoksa her aşılamada 1 beden büyürlerse işimiz işş:))
10.günden önce sakın yaptırma cnm ilaçlar etkisiyle zaten b-hcg illaki bi miktar çıkıyomuş. Ama 12 .gün kanda çıkıyo. Ben 14.günde biliyosun değer 12,8 'di. 12.gün yaptırsamda zaten 6-7 gibi bi değer çıkıcaktı.
selam kızlarrr bugün konrtoldeydim 5 gündür menogon 75ml kullanmıştım hiiiiç işe yaramamışşş E2 değeri 5 gün önce 31 di bugün 59 olmuş(((( 150 ml menogona geçtim salı kontrol du bakalım noolcakk sizlerin değerleri ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?