Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

5 ile 70 arası 3 haftalık yazıyodu cnm. 2-3 güne düşer diye bekliyorum bende bakalım bi adet görsem zaten sökülüp gidicekte :/ Evet yaa yumurta kalitemizi bilmiyoruzki onuda anlamak mümkün değil. Tüp bebekte anlaşılıyo sanırım topladıkları için ama aşılamada sadece ekranda görüyoruz :) Bazen yumurta olmasına rağmen boş olabiliyomuş. Bazen kalitesi düşük.. Ama her zaman öyle olucak diye bişey yok. Bi ayt kalitesiz yumurtlarsak bi dahaki aya kaliteli ve dolu yumurtlarız herhalde dimi :) İstanbuldayım cnm ya. Taksim Alman hastanesinde yaptırdım. Gidip gelmem kolay olsun diye orasını seçtim ..ya Alman ya Şişli florence nightingale yada Amerikan uygundu benim için hepsindede fiyatlar böyle uçmuş.. Aman olsunda bunun tüp bebek tarafını pek düşünmek istemiyorum. 10 -15.bin civarındaymış :/ İnş. aşılamayla hallolur. İnsana bu paraları çocuğunun geleceği için harcamak koymazda olumsuz her girişimde giden paraya üzülüyo insan :/ Yinede Allah dermansız dert vermesin en azından hastalığımızı biliyoruz. Çözümümüz var değil mi

geçmiş olsun canım doktorun kim kimyasal gebelik nası oluyo bide trombifili nedirrr

kuzucum kimyasal gebelik
bhcg nin çıkıp sonra kese görünmeden düşmeye başlaması demek
gebelik kendiliğinden sonlanıyor yani
ben bunu tam 6 kez yaşadım
trombofili de
malesef kan pıhtılaşması bebeğe giden damarlarda pıhtılaşma oluyor ve bebeği öldürüyor
bu yüzden şimdiden aspirin kullanıyorum hamile kalıncada doğuma kadar kasıktan kan sulandırıcı iğneler olucam hergün
ama şu kimyasal gebeliklere dur diyemediler malesef bi yol bulamıyolar
gitmediğim doktor bu uğurda dökmediğim para kalmadı malesef

gogicim hayırlı uğurlu olsun hakkında canım.umarım güzel haberlerle bizleri sevindirirsin:))

allah bir daha yasatmasın yaaa zor bende 2. aşılamamı oldum ama negatif doktorum cok ii allahtan rahatlattı umarım bu sefer olur artık karmançormanım ne olacak bişmiyorum

Allah sabır versin valla cnm. Benimde ilk aşılamamda değer sonradan düştü inş. bir daha yaşamam diyorum. Dokor yeni olduğu için kendiliğinden atar dedi. Ablamın başınada aynı şey gelmişti. 2.ye sağlıklı bi hamileli geçirdi.İnş. darısı başımıza. Peki se imyasal gebeliklerinde kürtj olmak zorunda kaldın mı yoksa bünyen kendisi mi attı ? Zaten her insanın başına en az 2 kez u durum gelir diyorlar ama farkedilmezmiş.

allah bir daha yasatmasın yaaa zor bende 2. aşılamamı oldum ama negatif doktorum cok ii allahtan rahatlattı umarım bu sefer olur artık karmançormanım ne olacak bişmiyorum
korkma kuzucum rabbim bizleride anne yapacktır
biz niyetimizi bildirdik rabbim istediğimiz yanlış şeyler değil
rabbim niyetimizi kabul edecek en hayırlı zamanda bebeklerimizi vericektir inş.
bol bol kenzül aşr ve fetih suresini oku canım

kuzucum bende de aynı problem olmuştu kafamı yastıktan kaldıramıyodum
o yüzden ondan sonra hep progestanı vajinadan aldım
o zaman sıkıntı olmuyo

yok çok şükür kürtaj olmak zorunda kalmadım
kendiliğinden sonlanıyor
ama dayanılmaz bi acı hamile olduğunu öğreniyosun dünyayı üzerine kuruyosun herşey süper
birden doktor diyor ki vücut gebeliği sonlandırıyor
canından can gidiyor
ben bunu 6 kez yaşadım 6 kez dünya başıma yıkıldı
artık kocişim bile hamile kaldığımda aa öylemi deyip geçiyor sevinmiyo bile adam
nasıl olsa düşecek diye felaket bi acı

bi saniye ya doktor size progestanı yumurtanız çatlamadan mı verdi bu saçma ki
verilemez asla
progestan yumurta çatladıktan sonra verilir
hatta aşılamadan sonra başlanır
ben 2 buçuk senedir uğraşıyorum burda binlerce insan tanıdım hepsi aynı kullanır
yumurtlamadan aşılamadan sonra

yok yok zaten once yumurta buyutucu ıgnelerımı oldum sonra catlatıcı iğnemi oldum dun asılama yapıldı bugun ılk olarak progestanı ıcmeye basladım sabah al oglen gel bı ultrasonda bakalım ne oluyo ıcerde dedı :) ona gore progestana dewam edıcez dedı bızımde tutma ıhtımalı cok dusuk bende pcı var esımınde sayıda sorun var bı umut bakalım hayırlısı dıyoruz ben 9 aydır korunmuyorum 14 aylık evlıyım sendekı sorun ne cnm

sevindim o zaman
kuzucum hayırlısı olsun ya rabbim ol dedikten sonra neler olmuyor ki
eşinde tek sperm sende yumurta olsunda
rabbim ol ded,kten sonra bu sadece vesilesi işin
benim eşimde bi sorun yok
aslında bendede yok ama doktor adetlerim düzenli olmasına ragmen pko var dedi
bide bende kan pıhtılaşması var
6 kimyasal gebeliğim oldu
2 buçuk yıldır uğraşıyoruz doktor yıpranmışsınız dedi
bu ikinci aşılamam olcak inş.

hayırlısı olsun canım hakkımızda benımde adetlerım duzenlı bende bıraz kılo sorunu var ınsulın dırencım yuksek onun ıcınde ılac kullanıyorum esımde kasımda varıkosel amelıyatı olucak bızde bu ayı bos gecırmeyelım dıye yaptırdık aşılmayı ınsallah tutar gercı olsada olmasada esım amelıyat olucak agrısı oluyo cunku.2,5 yıldır yıpranılmazmı cnm anlıyorum cnm ben surda 9 ayda strres oldum 6 kımsal gebelıge ragmen asılamayı hala yapıyolarmı keske tup bebek deneseydın bu sefer devlettemı yaptırıyosun ozeldemı cnm

kuzucum ben hep doğal yoldan olsun istedim
nasıl olsa hemen hamile kalabiliyodum
bu sefer tutar bu sefer tutar diye diye 2 buçuk yılı doldurduk
en son özelde aşılama yaptırdık ama
aptal kadın bana klomen le aşılama yaptırdı
benim klomen kullanmam sakıncalıymış o yüzden tutmadı
şimdi devlette başladık doktorum ısrar etti aşılama yapalım bi iki elimizde belge olsun ona göre de tüp bebeğe geçeriz dedi nasip artık

anladım kuzum olsun dene bakalım ınsallah tutar saglıkla alırız bebıslerımızı kucagımıza bende ozelde yaptrıdım ben doktorumdan cok memnunum ya psıkolog gıbı sagolsun asılama oncesnden sonuna kadar agladım doktorumda benı guldurmek ıcın elınden gelenı yaptı sagolsun esım bıle gırdı asılama sırasında :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…