Sherın ne demek cnm,tecrubelerımızı paylasalım kı rahatlatalım bırbırımızı.hıc stres olma.yat oraya bol bol duanı et yeter rahat ol cnm...ıns aynı gun verırız haberı:)
jolycım hayırlısı cnm.bende pco kımbılır senın gıbı ergenlıkten berıdır hep gec adet oluyodm ztn.benımde eşımın hareketlısı dedıgın duzeyde ıyı yanı ama ıste yumurtamın kalıtesı de önemlı.arkadaslarm erkek faktoru olmadıgı ıcın şansın yüksek dıyor ama bakalım hayırlısı.ben hala yatıyorum bu arada kayınvalıdem kaldırmıyo:)co 6.8 3 hafta olmuyo ama onu kendın atarsn düşer merak etme.nerdeyse btmıs hatta.5 oldugunda dusmus oluyor.ıns bu asılaman ıyı olur.bu arada ıstanbulda mısın cok pahalıya cıkmış sana.
Gogicim evet aslnda saymak yok ta lafin gelısı beraber beklıcez bakalım hayırlısı.[/ canım benım dun catlatma ıgnesını oldguumdan berı kasıklarımda karnımın alt tarafında sureklı bı agrı var cok sıddetlı olmasada rahatsız edıyor senınde oldumu bu sekılde bugun de 2 saat yattıktan sonra kalkınca karnım batmaya basladı bunlar normal sanırım dus aldım sımdı dınlenmedeyım ıyı oldu boyle esım bı hızmet bı hızmett sormayınnn :):):)))
Yumurtalar o kadar doz hormonu alınca iyice irileşip çatlamaya çalışıyolar bendede öyle oldu cnm. Hatta o batmalar hep devam ediyo diyebilirimOhhh keyfini çıkarr. Bende bir kaç gün daha naz yapıp normal hayatıma dönmek sorundayım artıkk :) Şu iğnelere yeniden başlıyımda o zamanda ağrıyo iğne yerlerim diye naza devamm :)
Yumurtalar o kadar doz hormonu alınca iyice irileşip çatlamaya çalışıyolar bendede öyle oldu cnm. Hatta o batmalar hep devam ediyo diyebilirimOhhh keyfini çıkarr. Bende bir kaç gün daha naz yapıp normal hayatıma dönmek sorundayım artıkk :) Şu iğnelere yeniden başlıyımda o zamanda ağrıyo iğne yerlerim diye naza devamm :)
sen tekrar ne ıgnesı kullanıcaksın cnm yarın ben tekrar gıdıcem catlamısmı dıye bakıcakmıs yarın dahıl gun asırı zaten bırlıktelık olsun dedı.esım dıyo zaten sen sımdıden boylesın hamıle kalınca nolur bılemem dıye :))) eee acıalrı bız cekıyoruz nazlarıda onlar ceksınnn demı ama :)))
geçmiş olsun canım doktorun kim kimyasal gebelik nası oluyo bide trombifili nedirrr
sen tekrar ne ıgnesı kullanıcaksın cnm yarın ben tekrar gıdıcem catlamısmı dıye bakıcakmıs yarın dahıl gun asırı zaten bırlıktelık olsun dedı.esım dıyo zaten sen sımdıden boylesın hamıle kalınca nolur bılemem dıye :))) eee acıalrı bız cekıyoruz nazlarıda onlar ceksınnn demı ama :)))
Adetin 3.günü yine gidicem doktora cnm ne zaman olucam gerçi bilmiyorum ama:) Kist felan yoksa sıcağı sıcağına tekrar iğnelere başlıcaz dedi. Valla öyle diyorum bende ben narin bi insanım bi dahaki aya sende deneyelim aşılamayı sen vurul iğneleri :) Oda olamıycağına göre nazımızı çekiceklerr:) Bide o kadar hormon alıyoruz asabide olucaz arada zaten hasaslaşıyo insan kocalarında işleri zor valla :)
evetttttt ve ben asılamadan cıktımmm :))) acı hıssetmedım ama daha yolda gıderken aglamaya basladım takı ıslem bıtene kadar agladım doktorum esım hemsıreler seferber oldu :) noluyoo dıye sanırım sınır bosalmasıydı yasadıgım asılama sırasında acı hıssetmedım doktorum benı guldurmek ıcın herseyı yapıodu zaten tam 2 saat yattım destek amaclı bır ılac verdı yarında kontrole cagırdı hayırlısı dıyorum kızlar hepımız ıcınnn gebelık testını falan duusnmıceksın kesınlıkle unut bugun dınlen yarıun gunluk hayatına don dedı ben sana dıyıcem test yapalım artık dıye dedı offf bakalım nası gecıcek esınle flort eder gıbı gez dolas bakalım dedı :))))))
gogicim hayırlı uğurlu olsun hakkında canım.umarım güzel haberlerle bizleri sevindirirsin:))
Adetin 3.günü yine gidicem doktora cnm ne zaman olucam gerçi bilmiyorum ama:) Kist felan yoksa sıcağı sıcağına tekrar iğnelere başlıcaz dedi. Valla öyle diyorum bende ben narin bi insanım bi dahaki aya sende deneyelim aşılamayı sen vurul iğneleri :) Oda olamıycağına göre nazımızı çekiceklerr:) Bide o kadar hormon alıyoruz asabide olucaz arada zaten hasaslaşıyo insan kocalarında işleri zor valla :)
dedım ya acıları bız nazları onlar cekıcek dıye tektaraflı degıl valla fedakarlık bende esıme dıyorum ıgnelerı sen ol sen gıt doktora heray bakıyım psıkolojın nası oluyo ınsallah guzel haberler verırızde deger cektıklerımıze canım ben bugun bıde hapa basladım dusuk onleyıcı oda sarhos gıbı yapıyomus bakalım ne olcak :))
kuzucum kimyasal gebelik
bhcg nin çıkıp sonra kese görünmeden düşmeye başlaması demek
gebelik kendiliğinden sonlanıyor yani
ben bunu tam 6 kez yaşadım
trombofili de
malesef kan pıhtılaşması bebeğe giden damarlarda pıhtılaşma oluyor ve bebeği öldürüyor
bu yüzden şimdiden aspirin kullanıyorum hamile kalıncada doğuma kadar kasıktan kan sulandırıcı iğneler olucam hergün
ama şu kimyasal gebeliklere dur diyemediler malesef bi yol bulamıyolar
gitmediğim doktor bu uğurda dökmediğim para kalmadı malesef
dedım ya acıları bız nazları onlar cekıcek dıye tektaraflı degıl valla fedakarlık bende esıme dıyorum ıgnelerı sen ol sen gıt doktora heray bakıyım psıkolojın nası oluyo ınsallah guzel haberler verırızde deger cektıklerımıze canım ben bugun bıde hapa basladım dusuk onleyıcı oda sarhos gıbı yapıyomus bakalım ne olcak :))
Valla öylee :)) Cnm aldığın ilaç adı Progestan mı ? Feci baş dönmesi yapmışı bende. İlacı aldıktan 1 saat sonra başlayıp 15 dk sürüyodu sonra geçiyodu ama. O olmasa bileşenleri aynıdır mutlaka. Gece aldığında prblem olmuyo yatıp uyuyosun ama gündüzki baya etkilemişti.
kuzucum kimyasal gebelik
bhcg nin çıkıp sonra kese görünmeden düşmeye başlaması demek
gebelik kendiliğinden sonlanıyor yani
ben bunu tam 6 kez yaşadım
trombofili de
malesef kan pıhtılaşması bebeğe giden damarlarda pıhtılaşma oluyor ve bebeği öldürüyor
bu yüzden şimdiden aspirin kullanıyorum hamile kalıncada doğuma kadar kasıktan kan sulandırıcı iğneler olucam hergün
ama şu kimyasal gebeliklere dur diyemediler malesef bi yol bulamıyolar
gitmediğim doktor bu uğurda dökmediğim para kalmadı malesef
Valla öylee :)) Cnm aldığın ilaç adı Progestan mı ? Feci baş dönmesi yapmışı bende. İlacı aldıktan 1 saat sonra başlayıp 15 dk sürüyodu sonra geçiyodu ama. O olmasa bileşenleri aynıdır mutlaka. Gece aldığında prblem olmuyo yatıp uyuyosun ama gündüzki baya etkilemişti.
evet cnm progestan gunde 3 kerebas donmesı daha yapmadı ancak fecı mıdeme dokundu mıdem yanıyo bugun kontrole gıdıcem yumurtalarım catlamsmı dıye bakılcak ozaman soylıyıcem doktora belkı mıde ııcn bısey verır..uyku yapmasından korktum cunku dukkandyım butun gun :)
korkma kuzucum rabbim bizleride anne yapacktırallah bir daha yasatmasın yaaa zor bende 2. aşılamamı oldum ama negatif doktorum cok ii allahtan rahatlattı umarım bu sefer olur artık karmançormanım ne olacak bişmiyorum
kuzucum bende de aynı problem olmuştu kafamı yastıktan kaldıramıyodumValla öylee :)) Cnm aldığın ilaç adı Progestan mı ? Feci baş dönmesi yapmışı bende. İlacı aldıktan 1 saat sonra başlayıp 15 dk sürüyodu sonra geçiyodu ama. O olmasa bileşenleri aynıdır mutlaka. Gece aldığında prblem olmuyo yatıp uyuyosun ama gündüzki baya etkilemişti.
yok çok şükür kürtaj olmak zorunda kalmadımAllah sabır versin valla cnm. Benimde ilk aşılamamda değer sonradan düştü inş. bir daha yaşamam diyorum. Dokor yeni olduğu için kendiliğinden atar dedi. Ablamın başınada aynı şey gelmişti. 2.ye sağlıklı bi hamileli geçirdi.İnş. darısı başımıza. Peki se imyasal gebeliklerinde kürtj olmak zorunda kaldın mı yoksa bünyen kendisi mi attı ? Zaten her insanın başına en az 2 kez u durum gelir diyorlar ama farkedilmezmiş.
evet cnm progestan gunde 3 kerebas donmesı daha yapmadı ancak fecı mıdeme dokundu mıdem yanıyo bugun kontrole gıdıcem yumurtalarım catlamsmı dıye bakılcak ozaman soylıyıcem doktora belkı mıde ııcn bısey verır..uyku yapmasından korktum cunku dukkandyım butun gun :)
bi saniye ya doktor size progestanı yumurtanız çatlamadan mı verdi bu saçma ki
verilemez asla
progestan yumurta çatladıktan sonra verilir
hatta aşılamadan sonra başlanır
ben 2 buçuk senedir uğraşıyorum burda binlerce insan tanıdım hepsi aynı kullanır
yumurtlamadan aşılamadan sonra
yok yok zaten once yumurta buyutucu ıgnelerımı oldum sonra catlatıcı iğnemi oldum dun asılama yapıldı bugun ılk olarak progestanı ıcmeye basladım sabah al oglen gel bı ultrasonda bakalım ne oluyo ıcerde dedı :) ona gore progestana dewam edıcez dedı bızımde tutma ıhtımalı cok dusuk bende pcı var esımınde sayıda sorun var bı umut bakalım hayırlısı dıyoruz ben 9 aydır korunmuyorum 14 aylık evlıyım sendekı sorun ne cnm
sevindim o zaman
kuzucum hayırlısı olsun ya rabbim ol dedikten sonra neler olmuyor ki
eşinde tek sperm sende yumurta olsunda
rabbim ol ded,kten sonra bu sadece vesilesi işin
benim eşimde bi sorun yok
aslında bendede yok ama doktor adetlerim düzenli olmasına ragmen pko var dedi
bide bende kan pıhtılaşması var
6 kimyasal gebeliğim oldu
2 buçuk yıldır uğraşıyoruz doktor yıpranmışsınız dedi
bu ikinci aşılamam olcak inş.
hayırlısı olsun canım hakkımızda benımde adetlerım duzenlı bende bıraz kılo sorunu var ınsulın dırencım yuksek onun ıcınde ılac kullanıyorum esımde kasımda varıkosel amelıyatı olucak bızde bu ayı bos gecırmeyelım dıye yaptırdık aşılmayı ınsallah tutar gercı olsada olmasada esım amelıyat olucak agrısı oluyo cunku.2,5 yıldır yıpranılmazmı cnm anlıyorum cnm ben surda 9 ayda strres oldum 6 kımsal gebelıge ragmen asılamayı hala yapıyolarmı keske tup bebek deneseydın bu sefer devlettemı yaptırıyosun ozeldemı cnm
Cnm aynı ilaç. Bana dr vajenden koyarsan daha iyi demişti. Fırsat bulamassn ağızdan al dedi. Eğer sersemlik yada midene rahatsızlık verirse sende alttan yerleştir o zaman bişey yapmıyo. Ağızdan aldığım zaman çok etkiliyodu beni. Zaten bugün kontrolün varmış dr'una söylersin bakalım ne diycek. Yumurtan bugün çatlar büyük ihtimal 1-2 gün çalışmalara devamm :)
kuzucum ben hep doğal yoldan olsun istedim
nasıl olsa hemen hamile kalabiliyodum
bu sefer tutar bu sefer tutar diye diye 2 buçuk yılı doldurduk
en son özelde aşılama yaptırdık ama
aptal kadın bana klomen le aşılama yaptırdı
benim klomen kullanmam sakıncalıymış o yüzden tutmadı
şimdi devlette başladık doktorum ısrar etti aşılama yapalım bi iki elimizde belge olsun ona göre de tüp bebeğe geçeriz dedi nasip artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?