kızlarrr bn bu progestanı ne zamana kadar kullancam yahuu hıc doktora sormamısım aklıma gelmedı adetın 2 gun gecınce test yapalım dedı sadece ozamana kadar kullancakmıyım ee bu progestanın ıcınde hcg hormonu var ya ona baglı oalrak yuksek cıkarsa kafam karıstı bılgısı olan lutfen cewap versınnn((
cnm benım bende aynı ıgnelerı kullandım 8 tane oldum yumurtalarım baay buyumuslerdı pesıne catlatma ıgnesı oldum persembe gunude asılama yapıldı zten bozma morelını psıkolojık olarak cok etkılenıyo hormonlar ınsallah hayırlısıyla olcak bebıslerımız sanada asılama yapılackmı?
kızlarrr bn bu progestanı ne zamana kadar kullancam yahuu hıc doktora sormamısım aklıma gelmedı adetın 2 gun gecınce test yapalım dedı sadece ozamana kadar kullancakmıyım ee bu progestanın ıcınde hcg hormonu var ya ona baglı oalrak yuksek cıkarsa kafam karıstı bılgısı olan lutfen cewap versınnn((
Sen hamile misin suanda?
yumurtam gelişirse yapılacak canım aşılama inşallah...hipotroidi varmış bende belki o yüzden gelişemiyor.ama 3 ay iğne tedavisi gördüm bana 75ml yetmiyor salı iyi sonuçlar alırım inşallah
seninde aşılaman hayırlı olsunn hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah
yumurtam gelişirse yapılacak canım aşılama inşallah...hipotroidi varmış bende belki o yüzden gelişemiyor.ama 3 ay iğne tedavisi gördüm bana 75ml yetmiyor salı iyi sonuçlar alırım inşallah
seninde aşılaman hayırlı olsunn hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah
Cnm sakın bırakma. Eğer adet olursan hemen kesiceksin dedi dr. Eğer olmassan test günene kadar kullanman gerekli. Test inş pozitif çıkarsa zaten ilk 2-3 ay kullanmaya devamSenin adet günün ne zamandı ? Aşılamanın kaçıncı gününe denk geliyo ?
15 gün kullan canım anca ve bence 15 günde sonra test yap tam kesin olsun erken yapınca sorun olabilio jolly arkadasımız yasadı bunu ve stres oluyo insanda varsa var zaten azcık merak iidir
slm kızlar ben 13,ekimde aşılama oldum aşılamada doktor aleti çektikten sonra katı jel gibi birşeyin aktığını hissettim sizlerede oldumu bu birde ne bu akan :?
yaa of terslikmi var şimdi devlette yaptırdım mütiş derecede ağrılıydı enfeksiyon vardı bende kasıklarımdaki agrı bu gün biraz daha az of inşallah herşey yolundadır((((
yumoşun çok büyümesindende böyle yavaş yavaş kontrol altında büyümesi daha iyidir canımselam kızlarrr bugün konrtoldeydim 5 gündür menogon 75ml kullanmıştım hiiiiç işe yaramamışşş E2 değeri 5 gün önce 31 di bugün 59 olmuş(((( 150 ml menogona geçtim salı kontrol du bakalım noolcakk sizlerin değerleri ne durumda
progestan ilacı aşılamadan sonra 14 gün kullanılır test yapılır eger pozitf çıkarsa devam edilir çıkmazsa zaten ogün ya da ertesi gün kanama gelirkızlarrr bn bu progestanı ne zamana kadar kullancam yahuu hıc doktora sormamısım aklıma gelmedı adetın 2 gun gecınce test yapalım dedı sadece ozamana kadar kullancakmıyım ee bu progestanın ıcınde hcg hormonu var ya ona baglı oalrak yuksek cıkarsa kafam karıstı bılgısı olan lutfen cewap versınnn((
kuzucum bu olayını doktor nasıl değerlendirdiCnm bende hamilelik oldu. 3 gün sonra düşük yaptığımı söyledi dr.Gebelik kendini sonlandırıyor dedi. Değerlerim inmeye başladı. Bende beklemedeyim adet olupta değerlerimin sıfırlanmasını bekliyorum :/
o akan jel gibi şey sperm koruyucudurslm kızlar ben 13,ekimde aşılama oldum aşılamada doktor aleti çektikten sonra katı jel gibi birşeyin aktığını hissettim sizlerede oldumu bu birde ne bu akan :?
He kızlar bide sadece çatlama ignesinde hcg hormonu var dıye bılıyorum ben.klomen ve progestanda yok.
ozaman hepberaber aynı gun test yapıyoruz demekkı :)))))) ınsallah pozıtıfler yogunlukta olur :)) benden hıcbır sıvı gelmedı buarada ama sanırım benım kadar yatanda yok 2 saat yatırdı benı doktorum ve hafıften basasagı duruyodum yanı ayaklarım hafıfı havadaydı :))))
bakalım cnm ıns adet olmayızda aynı gun yaparız.gercı ben ayın 30u gıbı yaparım dıyorum olmazsam ama sen?ya o sıvı geldı ıste ıns dusundgm sey dgldr.bıde ultrasonda spermı bırakacagı yere bakarak yapmadı.ultrasonlamı oldu senınki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?