Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrr bn bu progestanı ne zamana kadar kullancam yahuu hıc doktora sormamısım aklıma gelmedı adetın 2 gun gecınce test yapalım dedı sadece ozamana kadar kullancakmıyım ee bu progestanın ıcınde hcg hormonu var ya ona baglı oalrak yuksek cıkarsa kafam karıstı bılgısı olan lutfen cewap versınnn ((

15 gün kullan canım anca ve bence 15 günde sonra test yap tam kesin olsun erken yapınca sorun olabilio jolly arkadasımız yasadı bunu ve stres oluyo insanda varsa var zaten azcık merak iidir

yumurtam gelişirse yapılacak canım aşılama inşallah...hipotroidi varmış bende belki o yüzden gelişemiyor.ama 3 ay iğne tedavisi gördüm bana 75ml yetmiyor salı iyi sonuçlar alırım inşallah
seninde aşılaman hayırlı olsunn hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah

Cnm sakın bırakma. Eğer adet olursan hemen kesiceksin dedi dr. Eğer olmassan test günene kadar kullanman gerekli. Test inş pozitif çıkarsa zaten ilk 2-3 ay kullanmaya devam Senin adet günün ne zamandı ? Aşılamanın kaçıncı gününe denk geliyo ?

Sen hamile misin suanda?

Cnm bende hamilelik oldu. 3 gün sonra düşük yaptığımı söyledi dr.Gebelik kendini sonlandırıyor dedi. Değerlerim inmeye başladı. Bende beklemedeyim adet olupta değerlerimin sıfırlanmasını bekliyorum :/

Dr'un bünyeni tam bilmediği için ilacın dozunu deniyodur cnm. Bende ilk 5 gün 150'lik kullandım. Daha sonradan yumurtalar oluşunca 75 'lik olarak 3 gün daha kullandım yeterli büyüklüğe ulaşmışlardı. Ama herkesin bünyesi ilaca farklı tepki veriyomuş.

ınsallah canım hepımızın bebısler gelsın bana yettı 75 ml hatta 8.ıgnede kestı doktorum yeter cok asırı buyurlerse yapamayız asılamayı dedı hakkımızda hayırlısı olsun hepımızın

17-18. gun falan canımekımın 2. sınde oldum son adet ekımın 13 dede asılama yapıldı test pozotof cıakrsa progestanı 2-3 ay ıcıcekmıyım yaww :)))) ınsallah adet olmam cnm

15 gün kullan canım anca ve bence 15 günde sonra test yap tam kesin olsun erken yapınca sorun olabilio jolly arkadasımız yasadı bunu ve stres oluyo insanda varsa var zaten azcık merak iidir

zaten adetım asılamaın 17. gününe denk gelıyo doktorumda oyle dedı ıkı gun gecerse yaaplım dıye onemlı olan ogune kadar gelebılmek normal hayatına dewam et dedı bana ama ınsan ıster ıstemez dıkkat etmek ıstıyo :)))) ya varsa dıye hayırlısı olsun

slm kızlar ben 13,ekimde aşılama oldum aşılamada doktor aleti çektikten sonra katı jel gibi birşeyin aktığını hissettim sizlerede oldumu bu birde ne bu akan :?

slm kızlar ben 13,ekimde aşılama oldum aşılamada doktor aleti çektikten sonra katı jel gibi birşeyin aktığını hissettim sizlerede oldumu bu birde ne bu akan :?

aynı gün asılama olmusuz canım bende oyle bsey olmadı doktorum once vagınal temızlık yaptı sonrada spermı enjekte ettı ve 2 saat boyunda kalkmadan yattım orda sen ozeldemı yaptrdın devlettemi??

yaa of terslikmi var şimdi devlette yaptırdım mütiş derecede ağrılıydı enfeksiyon vardı bende kasıklarımdaki agrı bu gün biraz daha az of inşallah herşey yolundadır ((((

yaa of terslikmi var şimdi devlette yaptırdım mütiş derecede ağrılıydı enfeksiyon vardı bende kasıklarımdaki agrı bu gün biraz daha az of inşallah herşey yolundadır ((((

cnm ıcını rahat tut enfeksıyon varkenmı asılama yaptı doktorun ?????

yumoşun çok büyümesindende böyle yavaş yavaş kontrol altında büyümesi daha iyidir canım
sıkma canını doktorun biliyordur ne yaptığını hayırlısı olsun

progestan ilacı aşılamadan sonra 14 gün kullanılır test yapılır eger pozitf çıkarsa devam edilir çıkmazsa zaten ogün ya da ertesi gün kanama gelir

kuzucum bu olayını doktor nasıl değerlendirdi
neden böyle olurmuş
benim 6 kere böyle oldu hiçbir anlam bulamadılar uğraşıp duruyolar
inş. ikinciye güzel haberlerini alırız
o akan jel gibi şey sperm koruyucudur
spermler içerde rahat hareket etsin diye aşılamadan önce içeriye jel verilir
önemli bişey değil

Selam kızlar.ben telden grdgm ıcın çoklu alıntı alamıyorum.aklmda kaldıgı kadarı yazım.
Gogicim bı kutu 100lük progestanda zaten gunde 3 kere ıcıyosan 10gunluk var .bıtınce 3 gun snrası genelde adet olunuyo.ıns olmazsn tabı.
Nurr o jel dedıgın ne bılmıyorum da.ben kalktktan snra peçeteye sarı bı sıvı aktı yogundu baya.bende sperm gerimi geldı acaba dıye dusundum hayırlısı bakalım.sen ben ve gogi aynı gun olmuşuk bakalım neler olacak:)
beteraycım morelını bozma.ben o ıgnelerden kullanmadım gercı,anlamıyorum ama ıns ıstedıgın gıbı sonuclar alırsın tatlım.

He kızlar bide sadece çatlama ignesinde hcg hormonu var dıye bılıyorum ben.klomen ve progestanda yok.

ozaman hepberaber aynı gun test yapıyoruz demekkı :)))))) ınsallah pozıtıfler yogunlukta olur :)) benden hıcbır sıvı gelmedı buarada ama sanırım benım kadar yatanda yok 2 saat yatırdı benı doktorum ve hafıften basasagı duruyodum yanı ayaklarım hafıfı havadaydı :))))

bakalım cnm ıns adet olmayızda aynı gun yaparız.gercı ben ayın 30u gıbı yaparım dıyorum olmazsam ama sen?ya o sıvı geldı ıste ıns dusundgm sey dgldr.bıde ultrasonda spermı bırakacagı yere bakarak yapmadı.ultrasonlamı oldu senınki?

ınsallah olmayız cnm bende ayın 30 gıbı yapıcam testı hyr benımkıde ultrasonla yapılmadı ama ben tepetaklak yatıyodum yanı rahım agzını gecmesı bıraz zor olmus doktorun bıttıgınde anlattı rahmımbıraz farklıymıs benım hamıle kalmama engellmı edıgımde hyr degıl kesınlıkle demıstı bende onu cok kafaama takmıstım takma kafana rahat ol bak bana doktor hıc duusnme asılama olmamıs gıbı hayatına dewamet dedı cok etkılenıyomus hormonlarımız benım ultrasonum bırgun once bakıldı ve baya uzun sure baktı dotkrum sen asılamadan sonra ultrasonla bakıldınmı???

Benımde rahımde anomalı var,cift rahım cnm cift gorunumlu daha dogrusu onunla ılgılı bsy demedı asılamada...popomun altına destek koydu yumurtam sadece solda gelıstıgı ıcın oraya dogru verdı.solunu daha cok kaldır falan dedı...yok bana asılamadan snra bakmadı,dedıgın gıbı bıgun önce baktı gece gel catlama ıgnesını ol 12de dedı persembe gunude sabah gelın aşılama icin dedı.tam 36.saatte oldum asılamayı..sabah gttgmde yardmcısı yumurtanın durumuna baktı öylesıne,doktor amelıyattaydı.kenarları degısmıs süper dedı,catlıyodu yanı hayırlısı ıns ya.agrın varmı senın.bende gunden gune azaldı.akıntımda yok hiç.hic igne olmamıs gibiyım.sadece bazen doluluk hissi verıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…