Elalem ne der kaygısıyla saklanarak yaşamak

Biz de alıyoruz arada sırada ,aldığımızı bilmiyorlar. Söylemedik. Söylesek ben ahlaksız ilan edilebilirim belki de bilemiyorum ki. Bu kadar büyük şeylere sıra gelene kadar küçük noktalarda azıcık nefes alsam bunu da söylemeyiverelim derim herhalde. Ama mesela ben babamdan alkol aldığımı da gizlemem. Aileler baya farklı evet. Ben de iç huzursuzluğu yaşıyorum işte,engellenmiş ve kızgın hissediyorum..

En iyisini yapmışsınız :))

Kayınvalidem çok sever beni yanlarında da bir kaç kez o bizim gibi ev hanımı değil,sabahtan akşama kadar temizlik yapamaz,oğlum yardım eder,yeri gelir eve yardımcı alırlar sonra da keyiflerine bakarlar demişliği var. Bunun üzerine onlar da ahh ahh biz olive gibi kaynana ve eş bulamadık dediler.Eşime de aynını söylüyorlar olive seni kedi yapmışş diye .

Eşimi bakması beni ilgilendirmiyor tabii ki. Ay bi evladım olsun kimseden yardım istemeyeceğim,sonra böyle hak iddia ediyorlar :)) Kendi geliniyle uğraşsa da rahatlasam keşke.

O zaman yanlarinda ic madem. Olacaklardan mesul degiliz:)

Eşim ve çekirdek ailesi çok iyidir. Kayınvalidemle bazen sürtüşürüz ama asla kıyamaz hemen kendini açıklar ben de öyle. Devamına katkı zinciri bende kırıldı sanırım :)
Ama düşünce yapınızı çok sevdim,onlar bunu hakediyor ben de böyle yapıyorum diye düşünmek çok rahatlatıcı geldi

ne kadar çok konuşuyorlarki eşinizde bu yolu bulmuş...haklıda..onların vır vırını dinleyeceğine....yalan söylemede...olayı tam söyleme olsun bitsin....açtırma kutuyu söyletme kötüleri :)

hem eşinizde sizi sıkmıyor..yapalım ama söylemeyelim diyor

valla sizin gene 3. dereceden akrabalarmış, onları ben olsam sallarım gider. zaten kırk yılda bir görüyorsunuz.

:) ben de engelleyeceğim galiba,bir de bu sorun yaratmaz umarım.

Eşinizi takdir ettim. Tatil teklifinizi kabul etmesi hos bir davranış. Evet bazen bazi seyleri saklayarak yapmak zorunda kaliyoruz. Lafini bilmez insanlara soz hakki vermektense biraz saklambac oynamak daha keyifli gelebilir

İşte onlar konuşur diye sakladım düşüncesi yerine onlar hayatım hakkında hiç bir şeyi bilmeyi haketmiyor düşüncesi daha rahatlatıcı olacak sanırım. :)

:) Ay haklısınız,ben kendim olamamanın verdiği öfkeyle hiç bir suçu olmayan eşime saydırıyorum :) Gerçekten çoook konuşuyorlar. Bana göre konuşsunlar dert değil ama eşime göre ne gerek var ne bilsinler,ne konuşsunlar..

Sen biraz aile yapilarinin zitligini takmissin bence.. onceki konunda bunun uzerine( kahretsin hic yapmadigim seyi yapiyorumbu sira) onceki konunu okudum. Bana kalirsa bu fark hep kalacak omrun boyu. Ya sen takmadan devam etmeyi ogreneceksin ya da bole

Ama evlilik böyle birşey. Mecburen çiftler orta yolu bulmak için bazen kendilerinden taviz veriyorlar. Bekarken yaşadığımız hayatı yaşayamiyoruz. Eşiniz de sizin için bunu yapar mı? Eğer cevap evetse ona uymanız huzurunuzun bozulmaması için en iyi yol bence.

valla sizin gene 3. dereceden akrabalarmış, onları ben olsam sallarım gider. zaten kırk yılda bir görüyorsunuz.

:) Görmez olaydım hahah , haklısınız. Dış kapının mandalları ama kabul de etmiyorlar.

Hayatımın hiç bir anını elealem ne der diye yaşamadım. Eşimin ailesi ve benim ailem de farklı. Ama en baştan ailesine de eşime de ben böyleyim beni böyle kabul edin dedim aksi olsa saklamazdim beni geziyorum yada sigara kullanıyorum diye sevmeyeceklerse hiç sevmesinler

adam olayı çözmüş..hayatın tatını çıkarmak istiyor...sen aran bulursun ( kızmayın lütfen ) ne gerek var ya git hayatını yaşa eşinle..herşeyini bilmek zorundalarım...özgürlük onlara karşımı özgürlük istiyorsun...adamlar zaten sıgmış...boğulma onların içinde derim

Ya emek verip diğer konumu da okumuşsunuz çok teşekkür ederim :) Evet bu farklılık hiç etkilemez sanıyorken böyle bir ortama birden düşünce bir kültür şokuna girdim galiba. Bu fark kalır kimse değişmez kabul ediyorum. Ya saklanmayı,siyasetçi olmayı ya da yapıp yapıp oda öyle diye bir şeyleri kabul etmelerini sağlayacağım ama hangi seçenek olursa olsun konuşulacak. Yani takmamayı kesin öğrenmem lazım:) bir de eşimi üzmeden işin içinden çıkmayı.. İnanın dertleşmek çok iyi geldi.

Eşimin bunu benim için yapmasına asla izin vermem. Biri eşim hakkında ciddi ciddi kötü konuşmaya çalışırsa ben memnunum benim eşim hakkında böyle konuşmayın da derim kim olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…