- Konu Sahibi kelebekelf
-
öncelikle maşallah çok güzel bir çeyiz güzel günlerde kullan hepsi çok ince düşünülmüş ve çok beğendiğim bir çeyiz topiki daha
safari nevresimin harika bende alcam en kısa süre içinde evtekstilbulda onu alana yorgan hediye kampanyasıda varmış
jumbo en sevdiğim çelikçi kısmetse bende ordan alcam biraz sakarım tencere kapakları cam olmasın bunu herkese söledim resmen forumda en güzel çelik kapaklarda jumboda ve annemin arkadaşları 30 yıllık evliliklerinded hep jumboylaydılar vay bee diyorum bende öyle olmak istiyorum anneminkiler jumboymuş insan çeyize girince farkeder kaşık çatalllar parlıyo resmen bir set ve onların hepsni 1750 ye aldyısan ucuza gelmiş inşallah bende bulurum kampanyadan yada varmı benmi bilmiyorum
güzel sözlerin ve temennilerin için teşekkür ederim canım çok incesin..evet dun kargoyla geldı bayıldım bu nevresıme. eğer yorgan ıhtıyacında varsa mutlaka almalısın. ben jumbo paketi uzun zaman önce aldım ama istersen çeyizcimden aynı fiyata sanada aldırtabilirmartık içli dışlı olduk onlarlada beni kırmıyorlar aklında olsunn...
kampanya yoksada sana yaptırırız.ben istanbul fatihte oturuyorum 4 senelik çeyizcim jumbo aryıldız tefal herşey var.herşeyi ordan alıyorum. ama jumbonun kolılerı cok buyuk bir okadarda şık....evde yer aç bence bir an önce:80:canım ben kristalden 2 tane mikrofiber yorgan aldım nil slemişti bayada uyguna geldi sırada kaz tüğü var ama buda olursa fena olmaz limango indirimini beklicem bakalım
jumbo mağazasında şu anda kampanya yok sanırsam dimi senin çeyizcin nerede canım istanbuldamısın evimizde yer yok ama bende almak bunları aradan çıkartmak istiyorum açıkçası
kampanya yoksada sana yaptırırız.ben istanbul fatihte oturuyorum 4 senelik çeyizcim jumbo aryıldız tefal herşey var.herşeyi ordan alıyorum. ama jumbonun kolılerı cok buyuk bir okadarda şık....evde yer aç bence bir an önce:80:
ben o zaman acele etmeyim alacağım zaman muhakak senle irtibata geçicem benim bir çeyizcim bile yok yaşadığım yerdede öyle şeyler yokfatihte güzel ciciler bulunuyor herhalde canım
hepisi çok güzel mudomu canım bunlar güze günlerde kullan
hepsi çok güzel benimde nisanda düğünüm aynı telaşmlar bende de varr allah yardımcımız olsun
hepsi de çok güzel, güzel günlerde kullan :)
senden goruppp bende bır kac bısı aldım ordan
Bende senden görüp 15 liralık alışveriş yaptım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?