Amin canimAllah bağışlasın
Günaydın habibiyegünaydın
Sağol yavrumGünaydın habibiye
Günaydın canim ❤günaydın
Takıldım öyle en son secildim psikolojisi varya master chefte bende yazayım dedim kilo vermem sizinkilerden yavaş olur sanırım ideal kiloya yaklaştım yüzde nasıl olur bilmiyorum yüzdeyemi bakıyosunuz yoksa ne kadar eksi gitmiş omu etkiliyor bilmiyorumDaha yeni geldiğin için canim kimse tanımıyor kilo vermen nasıl , menülerin nasıl , adımların nasıl bunları bir görülsün bak ilk secilenlerden olursun
He tamam etiket olmuş
Kapatalım gitme konusunuGiderim ki hic arkama bile bakmam nokta
Kim yatıyoyaa. Yatanı vururumGünaydınherkese topluca daha yatıyonuzmu kızlar kırmızı takım
Yuzde hesabına bakiliyor canimŞ
Takıldım öyle en son secildim psikolojisi varya master chefte bende yazayım dedim kilo vermem sizinkilerden yavaş olur sanırım ideal kiloya yaklaştım yüzde nasıl olur bilmiyorum yüzdeyemi bakıyosunuz yoksa ne kadar eksi gitmiş omu etkiliyor bilmiyorum
Oo süpersin canımGeldim kızlar şimdiden 3000 adim oldu
Günaydın canim ❤Gunaydin ,hayirli huzurlu bereketli, sihhatli ,bol adimli gunleriniz olsun
Tamam kapattim nick hayirli olsun canimHe tamam etiket olmuş
Teşekkür ederim canım ellerine sağlık
Kapatalım gitme konusunu
6300Geldim kızlar şimdiden 3000 adim oldu
Günaydın canım TV de yemek yarışması.Master chef nebu arada
insallah kırmızı kaptan olabilecek kadar kilo vermeyi cok isterim bende tanımıyorum kimseyi amacım bu hafta herkesi tanıyabilmekCanım henüz tanımıyor kimse seni. Bu hafta tanıt herkese kendini. Kırmızı Kaptan ol.
De helE kırmızımısın mavimi ona göre cevap yazayımGeldim kızlar şimdiden 3000 adim oldu
Mavi ne dicen kiDe helE kırmızımısın mavimi ona göre cevap yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?