- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Teşekkür ederim canımTamam kapattim nick hayirli olsun canim
6300
Çok güzel adım atmışsın maşallahMavi ne dicen ki
O zaman iyi yüzdede kiloya göre yapılıyor mesela 100 kilo olan biri 1 kilo verse 50 kilo olanda aynı kiloyu verse yüzdesi aynımı oluyorYuzde hesabına bakiliyor canim
Elimden geleni yapacam kaptanimKaptanlik konusunda hic deneyimim olmamasina ragmen bu isi hakkiyla tamamlamak adina ben elimden gelen herseyi yapacagim. Sizlerden de ayni destegi bekliyorum canim arkadaslarim.
Gerekli avantajlari yakalamak icin lütfen menü paylasimina ve en az 12bin adim atmaya özen gösterelim.
@Aijoo senin azminden hic süphem yok cnm. Bu hafta da ayni özveriyi gösterecegini biliyorum.
@bluegreeneyes 1. Seviyeye baslamistin dimi kuzum. Ilk haftasinda cok iyi kilo vereceksin bence.
@Tostombalakanne sende seviyelere basliyordun diimi cnm. Sana da cok güveniyorum.
@Migim cabani gördüm cnm. Sende bu yolda cok isteklisin.
@Zeynebim2020 trambolinin üzerinden paylastigin menülerle takimi zirveye tasimamiza büyük destegin olacak.
@klbk33 Elele verip cuma günü basarimizi kutlariz diye düsünüyorum cnm.
@aypare- seker ve yag yemedigini söylemistin zaten. Adimlarini da 12bine tamamlarsan cok güzel bir eksin olur cuma günü cnm.
@Zipzip- @sena zeynep F Frozen01Umutumut82 sizlerde hem kendiniz icin hemde takimimiz icin en az 12bin adim atarsiniz. Hepinize güvenim sonsuz
Bulabilirim İnşaAllah canımBul da aç. Büyük rahatlık canım.
Sabah sabah nerden geldinGeldim kızlar şimdiden 3000 adim oldu
Günaydın canimGunaydin kizlar
Ayni kilo verildiyse kilo azaldikca verilen yüzde artarO zaman iyi yüzdede kiloya göre yapılıyor mesela 100 kilo olan biri 1 kilo verse 50 kilo olanda aynı kiloyu verse yüzdesi aynımı oluyor
Ozaman ben daha avantajlı oluyorum yaşasın kötülük bu hafta mavi takım yandı değilmi kaptanımGünaydın canim
Ayni kilo verildiyse kilo azaldikca verilen yüzde artar
50 kilo kisi 1 kilo verirse yuzdesi neredeyse 2 ye yakın olurken 100 kilo verirse yuzdesi 1 olur
Televizyondaki program varya tv 8 de hergün yayındaMaster chef nebu arada
Gunaydin canimGünaydın canim
Tamam kapattim nick hayirli olsun canim
6300
Kiz nereye kayboldun yattınmı yoksaKim yatıyoyaa. Yatanı vururumben yatamıyom
Sabah sabah nerden geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?