- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Hadiyaaa demekki zirvede yaşadigim belli oldu
Aa burda hic yagmur yok hava gunesli
Günaydın ablacim ❤
Ay ben chikolatagozlumtanışıyoruz azbuçuk
Bizdede güneşli
Aa burda hic yagmur yok hava gunesli
Günaydın ablacim ❤
Günaydın ablaGunaydinnnnn guzellerrrr
Gunaydinnnnnn güne eksiyle uyanan kirmizilarim
Kırmızı acabaDevam az bu
İmkan varsa yenisi al sinirlerini bozacak. Banada alSaati aksam taktim sarja 20 kalmis çope atma zamani kaldi silebilirde adimlarimi
Alayim kiz ne olcak ondan adres verİmkan varsa yenisi al sinirlerini bozacak. Banada al
Ayaciklarina saglik bitanem
Seni herturlu severiz savaşci pikacumTeşekkür ederim canım
Evet bende severdim.
Niki değişmek istiyordum ama istediğimmgibi bişey bulamıyordum. Dün abla pikaçu deyince bana onu yazayım dedim. Filiz sevmedi ama beni
Cok gecmis olsun cnmSagol canim. Çocukların hastalığı iyice ilerledi. İkiside cok fena tıkalı
Aynen bende bendeBende baktim bildirimlerde begeni var sonra mesajina baktim hemen anladim
Daha cok gelip tanışıp kaynastikca buraxa gelmeside daha zevkli olur sonra bi bakmişin bağımlı olmuşuninsallah kırmızı kaptan olabilecek kadar kilo vermeyi cok isterim bende tanımıyorum kimseyi amacım bu hafta herkesi tanıyabilmekherkesle kaynaşmak
CanimmmmmmKaptanımmmmmmmMefkurem
Güzel eksin olursa kilon az oldugu için daha avantajlisin cnmOzaman ben daha avantajlı oluyorum yaşasın kötülük bu hafta mavi takım yandı değilmi kaptanımMefkurem
Nasilllll unutursunBen hangi takimim unuttum
Korkma kuzum. Çocuklar tahminimizden daha güçlüler. Hepimiz yaşadık benzer sıkıntılari. Sen yanlarındasın.Korkuyorum zaten abla artarsa eşim işten gelince yine goturcembir dunya ilac verdiler. Burunlar açık gibi surekli akiyor ama cok fazla mukus var işte
Bu simdi kac adim 3.700 mu
Nayirrrrr olamazzzzzSaati aksam taktim sarja 20 kalmis çope atma zamani kaldi silebilirde adimlarimi
Günaydın canım cordealiam
Bu mesajı eşime gösterecemAlayim kiz ne olcak ondan adres ver
P' siz klavye de ne bileyimCh yazinca hemen cikolata ciiyordu klavyemde p yok
Üzgunum 8500adimdayim birazdan takicam yenisini alana kadar telefonu tasicam üstumdeNayirrrrr olamazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?