- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Alayim kiz ne olcak ondan adres ver
Bu mesajı eşime gösterecem
Kiz ne olcak ondan alirim
Ben alışdımya .Ayaciklarina saglik bitanemYariş bugün başlıyor , adimlari artiriyoruz
Seni herturlu severiz savaşci pikacum
Insan bi nicke alisinca yenisi garip geliyor :)
Cok gecmis olsun cnm
Aynen bende bende
Daha cok gelip tanışıp kaynastikca buraxa gelmeside daha zevkli olur sonra bi bakmişin bağımlı olmuşun
Canimmmmmm
Güzel eksin olursa kilon az oldugu için daha avantajlisin cnm
Benim daha cok vermem gerekiyor
Nasilllll unutursun
Profilinde yaziyor
Kolay gelsinGideyim de ev işleri yapayım bugün evdeyim çamaşirlar katlanacak evi süpürcem wc banyo temizliycem
Çok işim var çok
Akşama da tavuklu mantar sote yapcam
Eşiminde saati bozudu mi fit 6 aldı çok güzel çok memnın onu tavsiye ederimSaati aksam taktim sarja 20 kalmis çope atma zamani kaldi silebilirde adimlarimi
Bir bakayim canim sagolEşiminde saati bozudu mi fit 6 aldı çok güzel çok memnın onu tavsiye ederim
Ben mi fit 4 kullanıyorum ama mi fit 8 çıkacak onu bekliyorumAma saati alarm adım olarak kullanıyorum
Sabah 5:30 ta kalkıyorum duymadıgım için kolum titriyor hemen uyanıyorum çok iyi oluyor
Bende gözümüm 6 ya dikdim bakalımmEşiminde saati bozudu mi fit 6 aldı çok güzel çok memnın onu tavsiye ederim
Ben mi fit 4 kullanıyorum ama mi fit 8 çıkacak onu bekliyorumAma saati alarm adım olarak kullanıyorum
Sabah 5:30 ta kalkıyorum duymadıgım için kolum titriyor hemen uyanıyorum çok iyi oluyor
Duydum duydum bakayim sana bana ..... kaldi kör hasanaBende gözümüm 6 ya dikdim bakalımmFiliz duydunmu 6 güzelmiş
Valla bütün özellikleri var 4 te ip atlama özelligi yok ama 6 da varBende gözümüm 6 ya dikdim bakalımmFiliz duydunmu 6 güzelmiş
İp atlamamı dedin . Ay tam benlikValla bütün özellikleri var 4 te ip atlama özelligi yok ama 6 da var
GünaydınGünaydın herkese
Kör Hasan bi dursun sırasını beklesinDuydum duydum bakayim sana bana ..... kaldi kör hasana
Ya takıma ilk girdigimde ip atlıyordı zıpzıp o zaman ip atlama modaydı şimdi adımlar modaİp atlamamı dedin . Ay tam benlik
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın herkese
Kaptancigim gazamiz mübarek olsunGelin bakalim cekirgelerim
Acaba bu Alem
böyle azimli, böyle hirsli kizlar gördümü
Ama bu hafta kirmizi takim kizlari gösterecek
Nasil kilo verilir
Nasil adım atilir
___Ilk olarak yapacagimiz yarin kahvaltiyla beraber menulerimize azami dikkat etmek. Kimseye aç kalin, az yiyin demiyorum ama kesinlikle kacamak kabul etmiyorum
Doğru ve saglikli beslenecez.
Mümkün mertebe karbon hakkimizi kahvaltida kullanalim.
Ne yiyecegine karar veremeyen, 1 gün önceden takimindan fikir alsin.
__2.olarak tabiki 12 bin adimi aksatmamaya calisiyoruz.
Yuzde 2 lik avantaji kaybedersek verdigimiz kilolar boşa gidebilir
Herkesten bol paylasim ve takimina destek olmasini bekliyorum
El ele verirsek biz bu işi evelAllah başarırız
@askrhpozitif
@madamhd
@masal3487
@Tutaste53
@sardunya1038
@prensinin annesi
Nefesimmmsin
Spor destekcilerimiz sizlere zaten güvenimiz sonsuz
C Chikolata_gozlum
@Cordeliaa
E Elif_Eylul
Fitt_anne
cuma günü zafer bizimdir, bizim olacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?