Sen Masterchef sin yaparsın tabi.Bende yaptim
Canım hemen gel aramiza. 13 kilo az mı?Ne gözlerinizi çıkardınız dışarı Allah vermiş yemeyekmi 13 kilo fark var sanki neee
Afiyet olsun bu da pek bi güzel
Bütun hepsi bizdeSen Masterchef sin yaparsın tabi.
Şaka olsun lütfenHer gün biraz daha artiyorum.cok yakında gelirim aranıza.
100gramcikmiHer gün biraz daha artiyorum.cok yakında gelirim aranıza.
Ama yanılmışlarDuydum ki mavi takım bizi yeneceklerini saniyormus
Tabi kiAma yanılmışlar
Löp löp et , pitir pitir da yag olurCikolata sifami olur kız löp löp.yag olur
Biz de yemek yendi, ögleyi kilip temizlik sonra park , su onumuzdeki hafta bisikleti kullanmayacagim heryere yuruyecegim bakalimGideyim yemek yapıcam sonra ikindiyi kılıp parka götürcem ölümü gör bi 12 bin adımı
Dikkat ediyorum canım. Kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Buraya kilo bildirmeyi bırakınca sapıtıyorum.Şaka olsun lütfenben yaptım yaktım kendimi sen yapma bari
Yok canım. Sabah 60,7 çıktı.100gramcikmi
Kaptanim ana yemegimi yedim, cok acikirsam sütlu kahve yada ayran .Sende yaparsiiin. Ha gayrett
Bisey degil bugun dikkat etsen yarin eksi olursun senYok canım. Sabah 60,7 çıktı.
Ana yemek derken aksam yemegimiKaptanim ana yemegimi yedim, cok acikirsam sütlu kahve yada ayran .
Islerim bitsin adima devamke
Kilo bildirimine devam et canim ❤Dikkat ediyorum canım. Kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Buraya kilo bildirmeyi bırakınca sapıtıyorum.Kontrol altında tutmak çok zor.
Ediyorum bugün dikkat ediyorum. Sabah peynir zeytin yedim kahve içtim. Öğlen salata yedim. Akşam yoğurt köfte yerim. Ömür boyu diyet yapacağız baska yolu yok.Bisey degil bugun dikkat etsen yarin eksi olursun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?