- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
SakinnnnValla tadelleyi görünce internetten hesap yapmaya başladım .
1)1 tadelle yesem kac kalori ?
Cevap 298 kalori
2) 298 kalori ićin kac adım atmam lazim.?
Cevap 1000 adımda ortalama 50 kalori gidiyormuş o zaman
1000 adımda 50kalori ise
× adımda 298 kalori gider
Kız hala 7000 demisin sen ben 7000 küsur olalı çok oldu7000 adım
Benim saat bozulmasaydi 20bindi suanKız hala 7000 demisin sen ben 7000 küsur olalı çok oldu
Bi ben yatiyorum galiba 3000 adimdayimBenim saat bozulmasaydi 20bindi suan
Benim saat bozulmasaydi 20bindi suan
Bende sabah biraz atmistim simdi kalkıp biraz daha atacağımBi ben yatiyorum galiba 3000 adimdayim
Temizlik yapinca yoruldum adimda saymadi telefonu uzerime alamadım:)
EvetAna yemek derken aksam yemegimi
Çok erken canimya
Eylul sansli masalllahBitane koyden çocuk var gecen eylul elinde ekmek görmüstu bana versene dedi cocuga oda,ekmek kalmamis abur cubur alayimmi dedi al dedi ogun aldi,simdi kapi çaldi elinde 1posette envayi cesit abur cubur agzina kadar,1posette konusan bebekben şok şuanda
1,5 cok küçük.Biri 4 diğeri 1.5ta zaten koşmalarini istemiyorum surekli terliyorlar. Küçükte hirilti ve hizli solunum baslad
Sorma canim heryerden bir sey kapıyor bakkallar yoldan gecen dedeler cevirip biseyler aliyolar yada para veriyolarEylul sansli masalllah
NE sevinmiştir kuzu.Bitane koyden çocuk var gecen eylul elinde ekmek görmüstu bana versene dedi cocuga oda,ekmek kalmamis abur cubur alayimmi dedi al dedi ogun aldi,simdi kapi çaldi elinde 1posette envayi cesit abur cubur agzina kadar,1posette konusan bebekben şok şuanda
Ballı bıdıkSorma canim heryerden bir sey kapıyor bakkallar yoldan gecen dedeler cevirip biseyler aliyolar yada para veriyolar
Hemde ne sevindi şok olduNE sevinmiştir kuzu.
Sağol canimAfiyet olsun güle güle oynasın bıdık masallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?