Kimki o evde yürüyüp incelenCiddenunuttum şimdi evde yürüyen bir hatun vardı
Okula gittigimde normal yürüme oluyor evde de bu şekilde kisa surede daha hızlı yapmış oluyorumLeslie yapamam şuan yasak
Ama yerine yürüme cok iyi fikir yaaaa
İyi tamam senimi kırıcam bi 5000 de senin için atarımSanirsam ne ya kalk
Sen bak ordan şimdikHerkeste bir mücadele, maşallah,haliyle kıyasıya yarış olsun .
ben nadasa ayrıldım
Boş durmuyordur
Bebem uyuduğunda öyle yapaym bariOkula gittigimde normal yürüme oluyor evde de bu şekilde kisa surede daha hızlı yapmış oluyorum
Ben 16bindeyim daha yemek yedim oturdumİyi tamam senimi kırıcam bi 5000 de senin için atarım
InsallahBoş durmuyordur
İzlemesi daha güzelmiş ya yattığım yerden ,dert yok tasa yokSen bak ordan şimdik
İzlemesi daha güzelmiş ya yattığım yerden ,dert yok tasa yokkorku endişe yok. Ne güzel şeymiş ya ...
Sen nerdesin ki orasi sicak? Yerde hali mi yokBebem uyuduğunda öyle yapaym bari
Halıları erkenden açaym komşu yuKrı ckmasn
Ama halıları şimdi açsam deli diecekler bu sıcakta
Beni karıştırmayın kendi aranızda hallledinCiddenunuttum şimdi evde yürüyen bir hatun vardı
Pişeriz valla halıylaSen nerdesin ki orasi sicak? Yerde hali mi yok
Hayırdır yine çok mu kötüsünüz iyileşme yok mu ?Biz birazdan hastaneye gidicez bakalim kac bin olcak orda
Birkac kat kilim ser o bolgenin üzerinde yerinde yürüme yap madem. Benim ev giriş oldugunu arada koşar gibide yapiyorumPişeriz valla halıyla
Hatay :)
Neyse cok cok kapıyı açmamBirkac kat kilim ser o bolgenin üzerinde yerinde yürüme yap madem. Benim ev giriş oldugunu arada koşar gibide yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?