- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
O pikacuyu bir yakalarsam saçını başını yolcamBunlari boş bırakmamak şartboş kaldıkca yazmışlar da yazmıslar her yerde Pikachu
Gözünüz alışsın diye bugün bol bol yazdım. Alışdımı ?Bunlari boş bırakmamak şartboş kaldıkca yazmışlar da yazmıslar her yerde Pikachu
Filiz konusur ama 20binde atar borekte yapar kariyerdeBende adım atdımhep Filiz komuşmuş
Kız zaten dökülüyor. Bide sen yolarsanO pikacuyu bir yakalarsam saçını başını yolcam
He alıştı her yer sarı sarıGözünüz alışsın diye bugün bol bol yazdım. Alışdımı ?
Daha çok beklersinYok kız buradakilerin menüsünü alıntıya aldım daha arıyprum ama sayfalar geçiyor
Şimdi sen o güzelim börekten yemedinmiFiliz konusur ama 20binde atar borekte yapar kariyerde
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Farkindasin sen zaten dememe gerek yok
Aynen sağol canımBende isterdim o midelerden
Afiyet olsun canim en azindan erken kapatmissin gunu❤
Iyi geceler canim ❤
Sağol canımAfiyet olsun
Biliyorum canım
Afiyet olsun
Şu şeytanı alın başımdan
Yokyaa bana ne vermem kimseye benim onlar
İyi geceler
Sağol tatlımAfiyet olsun kızlar
75 sayfanın intikamı aldıGözünüz alışsın diye bugün bol bol yazdım. Alışdımı ?
Bioxin al bana iyi geldi yenileri çıkıyor.Kız zaten dökülüyor. Bide sen yolarsan
Tabiki hayir spor yapinca yemem ben öyle zararli seylerŞimdi sen o güzelim börekten yemedinmi
Valla yaDaha çok beklersingünlükte max25 kişiden fazla olduk
Dikkat et carpmasinO pikacuyu bir yakalarsam saçını başını yolcam
Tabi kütür kütür12000 mi o da ne yeniliyor mu
Ney oBioxin al bana iyi geldi yenileri çıkıyor.
Dökülmeyi durduruyormu?Bioxin al bana iyi geldi yenileri çıkıyor.
Her türlü soğan diosn yani. Eskiden hiç sevmezdm zerzavat sayesinde alıştmBen soğanı tavada soteleyip genelde biber veya fasulye dograrim bayılıyorum onu öyle yemeye ya
Soğan maydanoz biber
Sogan kıyma biber
Soğan domatesher türlü nefis
Nedennn ama metabolizmayı iyi çalıştırıo fellüzümSagonu sarimsagi agzima süremem
Bende kıştan nefret ederm Allah affersmOh ne guzel,sicakla pek aram yok ama suan usuyorum ve ozledim.
Aayyy seni takip ettim diomuşmKız sen ne geziyo, burda
Ayy bamya ağzıma süremiormBamya bende yiyemiyorum aç kalınca bir kere mecbur yedim o zaman bu zamandır yemedim yemediğim 2 yemkten biri
Tşk ederimAfiyet olsun
Cnmmm cok haklısın ama o kdar bıktımki yk hiç bişi fayda etmior azalıor bitti bitecekCanim emziriyorsunya sanki menün az gibi. Hic ekmek yok birde yesillik yok kahvaltida yetersiz bence. Kuruyemisi ihmal etme özelliklede cevizi. Simdi sen ne yersen senden aynisini aliyor
Bennnn dersemmm atılırım burdanUn helvasi yaptım isteyen varmı
Tşkler kaptanımAfiyet olsun kizlar ❤❤ ❤ ❤ ❤
Anaaammm resmen aç yaşıooo9 Ekim menü
11.30
1 yeşil elma
1 kara erik
12.30
2 tane galeta
15.30
2 galeta
1 mandalina
18.30
1 kase Şehriyeli yoğurt çorbası
3,4 kaşık makarna
Su 2 lt olur
@Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Geçmiş olsunKızlar sizden dua istiyorum . Her yerim ağrıyor sıtma tuttu beni . Herkese hayırlı geceler
Geçmiş olsunKafama huniyi takmama az kaldievde şuan sağlam bir ben varım hepsi nezle oldu yatak döşek yatıyorlar ve eşimin istekleri hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?