- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Teşekkürler zipzipimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsn kızlar
Afiyet olsn kızlar
Afiyet olsun canım
Olmayacak tatlım. Herkese başarılar dilerim. Şu üç günü tertemiz geçirelim .Her iki takımdaki arkadaşlar elimizden geldiğince bu haftayı kaçamaksiz kapatalım inşallah.47. Etap Masterfit
Listemiz tamam oldu.Elhan kaptanım, Hedef60kgolmak kaptanım, Zipzip- kaptanım. Yarışmacı değişikliği olacak mı? Bi süre yoktum, konuştuysanız da görmedim
Masterfit 47. Etap CUMA PAZARTESİ Kırmızı Takım Hedef60kgolmak 72,7 72,1 @Aijoo 79,6 79,3 @sara_28 88,5 88 @DombiliKus 86,5 86,5 @Tutku44 82,6 82,4 @icecreamm 71,1 71,1 Mavi Takım Elhan 68,7 67,7 pastelfit 56,7 56,4 aypare ackerman 61 60,2 erenmothers 69,8 68,9 @askrhpozitif 86,8 87,3 @karamelllim 78,2 79 @Kinoalihatun 80,4 80,4
Yürümek iyi de kaloriyi niye artırdin canım kaptanım.Benim de 2.000 kalori oldu yürüyorum evde
Afiyet olsun yavrum. Menune nazar değmesin
Teşekkür ederim abla bugukluk böyle olduAfiyet olsun canımÜç dilim ekmeği akşam ogununden alman mümkün mü? Bugünlük mu böyle oldu? İlle yemek istiyorsan karbonhidratı akşama bırakma.
Teşekkür ederimmm canımmmmAfiyet olsun yavrum. Menune nazar değmesin
HosbuldukHoşgeldin
Hosbulduk canimSağol bebişim
Hoşgeldin canım
Sağol tatlım
Elhoşum yaa acaba dişimi sıkıp hızlı mı versem kaloriyi azaltıp?Yürümek iyi de kaloriyi niye artırdin canım kaptanım.
Canım ya niye öyle olduKızlar bana Bi şey diyin açlıktan ruhumu teslim edicem az kaldi
Hoşgeldin canım özledikKızlar bana Bi şey diyin açlıktan ruhumu teslim edicem az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?