Yeme sakın oluşur mutlakaBakın daha fazla yemek istemiyorum takımlar oluşsun
Olsun olsun canımsaol tatlım. bugün fazla dağınık oldu sanki.
Teşekkür ederim canımTeşekkür ederim canım sen de sağol güzel kaptanlığın için
Teşekkür ederim canım tebrik ederim
Teşekkür ederimmm canımmm
Geldimmmm
Zayıflama takımlarından olabilir bu gunluklerde de çok takıldım zamanında makbule007 idi eski nickimYa ben sizi nerden tanıyorum @Zipzip-
EvetBen tanıyorum kendisini kısa bir süre sekizinci takımda beraberdik. Oraya da 7. takımdan mezun olup gelmişti. O beni unutmuş olabilir. Rehber öğretmeni kendisi. Şanlıurfa'daydi en son.Cutemom007 ...Antalyalı olduğundan unutmadım.
kuzum aslında heves ediyorum ama günlerim çok yoğun geçiyor. neyse olmazsa katılayım. tamam.Hayatım seni listeye eklemedim , ekliyim mi
Katıl katıl aşk kuşumkuzum aslında heves ediyorum ama günlerim çok yoğun geçiyor. neyse olmazsa katılayım. tamam.
Hepimizin telefonu olsa arıcaz da işteYine kimse yokben 23:00 te gelirim
Eskiden Msn'de titretme vardı ya, bazen bu grupta ona ihtiyaç duyuyorumHepimizin telefonu olsa arıcaz da işte
Ekledim canımkuzum aslında heves ediyorum ama günlerim çok yoğun geçiyor. neyse olmazsa katılayım. tamam.
Evet harika olduAy tam 16 olmuşuuuzzz
Sevgili hocam bizim sayfamızda kendini çok iyi hissedecegine eminim. Bir rehber öğretmenimiz daha var ayrıca. Zaman içinde keyifle kilo vereceksin inşallah.Evetben çok hatırlamıyorum yedinci takım dagildiktan sonra adapte olamadım maalesef
Ya da fb dürtmesiEskiden Msn'de titretme vardı ya, bazen bu grupta ona ihtiyaç duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?