Surimi demek pek havalıÇubuklar aslında balıktan yapılıyor ablacım, adı yengeç çubuğu (surimi)
Ama sana yengeç bacağı- okyanus lokumu öneririm, inanılmaz lezzetli
Aslında ben de evde yapıyordum ama nori yosunum bayatladı. Yenisini almam lazım.Kıyamammsende seviyor musun benim gibi ben sana her zaman yaparım, sen geleceğim de yeterki
Bende 15-20 günde bir sipariş veriyordum, hem çok pahalı hemde bazı yerlerin malzeme kalitesi iyi değildi. Gittim Metro markete aldım herşeyimi. Sushi severler için büyük rahatlıkAslında ben de evde yapıyordum ama nori yosunum bayatladı. Yenisini almam lazım.
Teşekkürler kaptanımMAVİ ÇEKİRGELER
Hoşgeldiniz hanımlar
Güzel bir hafta olacak hissediyorum. Kıran kırana yarışıp bu etabı kazanacağız. Haftasonu çok dikkatli olalım. Hava güzel, yürüyüşlerimizi ihmal etmeyelim. Hepinize bol bol eksiler diliyorum
Hemen eklerim canım, görmedim kusura bakmaBeni eklemediniz mi bu haftaneyse by hafta free takiliyim
Olur canim oyle sorun degil ben zipzipi etiketledim sabah tartiya pastelfitim hazirliyormus haberim yoktu
Afiyet olsun canım16.09.2022 menüm
Sabah
Yok
Öğle
Bir porsiyon cağ kebabı
Salata
Ayran
Yarım tane kadayıf dolması
Akşam
Bir tabak yeşil mercimekli nohutlu sulu köfte
Yoğurt
Su 2 litre spor 12178 adım
pastelfit erenmothers Tutku44
Harika görünüyor ellerine sağlıkGünaydınlar kızlar. Dün sızıp kaldığım için gelemedim buralara. Hemen eksik bildirimimi tamamıyorum.
16 eylül cuma menüler
Sabah 10.00
3 minicik fit kurabiye
Öğlen 12.30
1 kase kremalı mantar çorbası,
3 yk pilav,
150 gr kadar tavuk döner,
Salata ve ayran.
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 3131235
Bir süredir kendi sushimi kendim yapıyorum. Benim yediğim kadarında toplam,
6 yk pilav,
Yarım avokado,
2 badem salatalık,
3 yengeç çubuğu kullandım. Soya sosuna bandıra bandıra yidim
Pilav çok oldu ama yemekhanede ne çıkacağını bilmediğim ve akşama sushi planladığım için böyle oluverdi.
Su:2,5 lt.pastelfit
İnşallah canımCuma değilmi bugün kafam karıştı yazıp gonderememisim dün
Kaptancığım sana şampiyonlugu yasatasacigim bu hafta
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar dün 2 posta misafirim vardı ugrayamadim hemen menumu yazıyım
16.9.2022 Cuma menüm
Kahvaltı 11.3o
2 yumurta omlet, zeytin biraz peynir salata
Biber ,bir lokma ekmekle tahin pekmez
Ara 3 tane mürdüm eriği 1o tane kadar uzum
Akşam 19.oo
1 kepçe mercimek çorbası
2 servis kaşığı kuru fasulye
2 servis kaşığı bulgur pilavı 1 tane tavuk baget
Salata yoğurtlu semizotu salatası
2,5lt su
Eki Görüntüle 3131238pastelfit @Zipzip- Tutku44
Of off sorma canımYaaaa sorma canım yaaaaregl derbisi oldu bu hafta
Maşallah tosunuma16 Eylül cuma
Sabah 9.00
Çavdar ekmeği içine
Cecil peyniri marul bir hindi füme
Ara 13.00
Orta şekerli türk kahvesi
Öğle 15.40
2 lahmacun yeşillik ile beraber
Akşam 21.00
Bir tadelle
Çeyrek ekmek içine Nutella
Su miktarını bilmiyorum ama az
pastelfit
Afiyet olsun canım16 eylül cuma
Kahvaltı: 2 dlm kepekli ekmeğe light beyaz peynir , 2 yumurta, havuç salatalık 3 zeytin,bol limonlu siyah çay
Ara 2 bitterli diyet bisküvi, 10 gr şekersiz bitter çiko, 4 hurmalı top ,3 ceviz
İkindi havuç salatalık 6 kaşık kadar sade spagetti ,ayran, 1 küçük protein bar hurmalı
Ara türk kahvesi
Akşam tavuk göğüs şiş dürüm, bol acılı salatalar, küçük ayran
Ara 1/2 dilim ıslak kek ,türk kahvesi
Protein smoothie, 2 avuç çekirdek
Bol limonlu yeşil ve siyah çay
2 lt su
8900 adım
erenmothers pastelfit
Mavimiyin kırmızımıyım karar vernMAVİ ÇEKİRGELER
Hoşgeldiniz hanımlar
Güzel bir hafta olacak hissediyorum. Kıran kırana yarışıp bu etabı kazanacağız. Haftasonu çok dikkatli olalım. Hava güzel, yürüyüşlerimizi ihmal etmeyelim. Hepinize bol bol eksiler diliyorum
İki kaptan da seni çok istiyor bak ne güzel tatlımKimsede soruma cvp atmamş
Menüde yardımcı olmamış
Kilo vereyim hepinizi yakacam
Eşim dün geldiİki kaptan da seni çok istiyor bak ne güzel tatlım
Aralıklı oruç kolay geliyosa yap canım
Eşin gelene kadar kolayca yapabilirsin hani o yerken sen de yemek istiyosundur çünkü
Taze fasülyeGüzel bir kahvaltı yapıp okula gittim geldim daha 2bin adimdayim. Ama pazar işleri falan var tamamlarım adımı.
Akşama ne yemek yapsam bilmiyorum
Porsiyon kontrolüyle yiyebilirsin canimBulgur pilavı kilo yapıormuyfu
Sagol kirmizi kaptanim pastelfitimde olur demis kirmizilim sana yandi canimAfiyet olsun canımcips en azından biraz daha erken saatte olsaymış birazcık daha iyi olabilirmiş ama pazartesiye kadar kalmaz zaten kuzum
Afiyet olsun canım
Gel bebeğim kırmızı takıma
pastelfit kaptanım senin içinde uygunsa ben alıyorum fıstığımı
Geçmiş olsun kuzum sen iyi ol bana yeter canım
Suyum menum guzel giduyor adimlarim henuz 3000 de misafirim var Boludan ablamlar geldi dugun icin yarin donecekler elimden geldigince adim atacagimGünaydın kızlar
Cuma günü tüm ödüllerimizi yaptık değil miBugün itibari ile ödüllerimiz önümüzdeki cumaya bırakıp harika başlangıçlar yapıyoruz. Bugün sağlıklı menüler bekliyorum canlarımdan adımlarımızı ve sularımızı aman ihmal etmeyelim
En güzel giysimiz kendi vücudumuzdur. Ona iyi bakalım
Elhan Hedef60kgolmak Amine Busra @sara_28 @aypare ackerman Tutku44 60kiloyum @minerva1988 North River
Hemen yaziyorum free diye yazmamistim16.09.2022 Cuma menülerini göndermeyen kızçelerim bugün menüleri tamamlayalım olur mu
Gönderen kızçelerim dikkate almayın
Elhan Hedef60kgolmak Amine Busra @sara_28 @aypare ackerman 60kiloyum @minerva1988 North River Tutku44
Hosbulduk dilosum ,sende hosgeldinAyferim hoşgeldin cnm
Basarilar kaptanim gonlune gore olsunGünaydın kızlar
Takımlar kurulmus herkese basarilar diliyorum bol eksili bir hafta olur insallah
Sinav dilekleriniz icinde cok tesekkur ederim
Ohh keyfini cikar sekerimSelamlar iyi haftasonlarıBir hafta annemdeyim ben
Sagol pastelfitimHemen eklerim canım, görmedim kusura bakma
Afiyet olsun canım
Harika görünüyor ellerine sağlık
İnşallah canım
Afiyet olsun canım
Kimsede soruma cvp atmamş
Menüde yardımcı olmamış
Kilo vereyim hepinizi yakacam
Tavuk yapacagim ,taze fasulye var , biraz da koftem ortaya karisik benim menu . Hafta sonu neden okula gittin toplantimi vardi?Güzel bir kahvaltı yapıp okula gittim geldim daha 2bin adimdayim. Ama pazar işleri falan var tamamlarım adımı.
Akşama ne yemek yapsam bilmiyorum
CoktannKahvaltılar yapoldı mı
Olcuyu abartmazsan 4_5yk yapmaz canim ama corba ve ekmek olmayacak ayni ogunfrBulgur pilavı kilo yapıormuyfu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?