Hayır canım ben cumartesi günleri açık lise dersi veriyorum okulda. Kurs gibi düşünSagol kirmizi kaptanim pastelfitimde olur demis kirmizilim sana yandi canim
Suyum menum guzel giduyor adimlarim henuz 3000 de misafirim var Boludan ablamlar geldi dugun icin yarin donecekler elimden geldigince adim atacagim
Hemen yaziyorum free diye yazmamistim
Hosbulduk dilosum ,sende hosgeldin
Basarilar kaptanim gonlune gore olsun
Ohh keyfini cikar sekerim
Sagol pastelfitim
tatlim genelde artik 6 ogun kavrami geride kaldi 2.5 3 ogun besleniyor herkes
Tavuk yapacagim ,taze fasulye var , biraz da koftem ortaya karisik benim menu . Hafta sonu neden okula gittin toplantimi vardi?
Coktann
Olcuyu abartmazsan 4_5yk yapmaz canim ama corba ve ekmek olmayacak ayni ogunfr
Dediğin gibi adım ve suyla tolera edeceğim kaptanım.Adı üstünde ödül yavrum bi bedeli olmalı değil mimoral bozmak yok bugün biraz fazla adım atarız bitti gitti
Tişikkir ederm gel öpcmSagol kirmizi kaptanim pastelfitimde olur demis kirmizilim sana yandi canim
Suyum menum guzel giduyor adimlarim henuz 3000 de misafirim var Boludan ablamlar geldi dugun icin yarin donecekler elimden geldigince adim atacagim
Sagol pastelfitim
Tavuk yapacagim ,taze fasulye var , biraz da koftem ortaya karisik benim menu . Hafta sonu neden okula gittin toplantimi vardi?
Coktann
AşkımsınOhhh iyi çünkü ben yaşatacağım kaptanima bu hafta
beni niye çağırmadınnnnnnnnn bensiz mi yedinnnnnn
Mavisin şekerimMavimiyin kırmızımıyım karar vern
Süpersin kuzum şimdiden azmine ayaklarına sağlıkSagol kirmizi kaptanim pastelfitimde olur demis kirmizilim sana yandi canim
Sagol pastelfitim
Coktann
Afiyet olsun bebeğim başlangıcın hayırlı olsun kuzumIyi hafta sonlari canlar dunun eksik menusu
erenmothers pastelfit @Tutku44
Sabah (9:30)
1 yumurta
1 dlm peynir
Yesillik
1 dlm ekmek
Aksam(17:00)
1 et doner durum
1 bardak ayran
Su:3lt adim Eki Görüntüle 3131355
Afiyet olsun kuzum cuma olduğu için pilavı görmedim benFırsat bulmuşken menümü veriyim.
16 Eylül
Sabah 1 bardak kefir
9.30
Bir tost, ayran, domates
12.30 tarhana çorbası 1 kepçe
15.40 türk kahvesi 3 kare bitter
18.30
1tabak kuru fasulye, 1 servis kaşığı tavuk sote, 5 yk pilav, salata
erenmothers
Dediğin gibi adım ve suyla tolera edeceğim kaptanım.
Afiyet olsun canımBu arada dün tartımı attım ama
Menümü yazmadm malum dietede bugn girdm ama olsundu...
Sabah
Yeşil çay içmiştim
Ardından siyah çay
1 avuç acılı fıstk yemiştim
Öğlen
1 simit yemiştim
Akşam
Yarm tabak makarna
1lt su içmiştm
pastelfit erenmothers
Başka kimi etiketliıs
Ben mavimiyin krmızını
Ben bütün renklerm bence
Bütün takmlar benim
ooooo baby hayır demem yani isterimAşkımsın
Pirinçli sushi mushi yok ben sana kinoalı sushi yaparım şekerim
Mavisin şekerimpastelfit canım seçmişti baloncuğumu
Süpersin kuzum şimdiden azmine ayaklarına sağlık
Afiyet olsun bebeğim başlangıcın hayırlı olsun kuzum
Afiyet olsun kuzum cuma olduğu için pilavı görmedim bengereksiz karbonhidrat almayalım cumaya kadar olur mu bebişim
Afiyet olsun canımsu miktari azcık mı olmuş ne bide makarna ve simit arka arka öğün olmayaydı süpermiş ama cuma menüsü ya ben görmedim say
En sevdiğimmmm alışverişşşşçok yoruldum bugün. sabahtan dışarı çıktım pantolona ihtiyacım vardı. neyse buldum aldım. fazla oyalanmadık geldik. ama çok yoruldum.
Bana yapıyor. Enteresan bir şekilde pirinçten daha çok etkiliyor.Bulgur pilavı kilo yapıormuyfu
Teşekkür ederim mommyciğimsüpersin canım maşallah
Ayy diete bugüb başladm ya ondan kaptanmAşkımsın
Pirinçli sushi mushi yok ben sana kinoalı sushi yaparım şekerim
Mavisin şekerimpastelfit canım seçmişti baloncuğumu
Süpersin kuzum şimdiden azmine ayaklarına sağlık
Afiyet olsun bebeğim başlangıcın hayırlı olsun kuzum
Afiyet olsun kuzum cuma olduğu için pilavı görmedim bengereksiz karbonhidrat almayalım cumaya kadar olur mu bebişim
Afiyet olsun canımsu miktari azcık mı olmuş ne bide makarna ve simit arka arka öğün olmayaydı süpermiş ama cuma menüsü ya ben görmedim say
2 kaşık yedm abla korkumaBana yapıyor. Enteresan bir şekilde pirinçten daha çok etkiliyor.olculu kullan tatlım.
bulgurun glisemik indeksi pirince göre daha düşük ama glutenden ve kaynatmadan dolayı çok şişlik yapıyor.Bana yapıyor. Enteresan bir şekilde pirinçten daha çok etkiliyor.olculu kullan tatlım.
saol canım teşekkür ederim. evde bir sürü pantalon var ama ben içine giremiyorum. giydiklerim de eskidi yeni almam gerekti. kilo verirsem ötekileri de giyerim.En sevdiğimmmm alışverişşşşgüle güle kullan canım pantolonunu iyi günlerde giy inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?