insan iş yapınca vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor. eline sağlık kuzumEv işlerle meşgulüm
Çok iş yaptım
Evi süpürdüm
Kahvaltı tmm
Mutfagi temizledim
Nevresimleri değiştirdim
Abuuu çok iş var
2 bindeyim
Neyse işlerimi bitirip parka gideriz kızçemle
Canım benim çocuğun hastalığı hemen midesine vuruyor. Dün yaptım çorba, akşam yemeğinde de sabah kahvaltıda da ondan başka birşey sürmedi ağzına. Neyse hepi topu 1 hafta zatenİyi kalpli güzel seniii
Çocuğuna götürebilirmişsin mesela çorbayı canım evde bi daha yapmazdın
5.takımda yoktu sanırım
Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı seneleriniz olsun kuzumBu akşam bol bol yiyip içeceğim çünkü evlilik yıldönümümüz
TamamCanım benim çocuğun hastalığı hemen midesine vuruyor. Dün yaptım çorba, akşam yemeğinde de sabah kahvaltıda da ondan başka birşey sürmedi ağzına. Neyse hepi topu 1 hafta zaten
aynı düzende devam ettiğin için fark olmuyor canım. işe gidince 1-2 gün de olsa rutinin değişiyor. haftasonu da iş yapıyorsun ama farklı oluyor. çok şükür diyelim yine deBenim için hafta içi mi haftasonu mu hiç farkı yok
Benim gibi başlamadan içeceksin kuzum, yoksa pek mümkün olmuyorKahve içeyim diyorum ama vaktim yok
Temizlenince evimin havasi değişti
Bu kural bana işlemiyor tatlım. Sende olumlu olmaya devam eder inşallah.Kacamaksız ve Aralikli orucla beslenen vucud yağlarını yakmaya tartıda eksilemeye mahkumdur applaamm
Afiyet olsun canım23 Eylül menüsü
Sabah 10.00
Sucuklu yumurta
Yarım poğaça, 2 ısırık simit
Çay, domates salatalık, peynir,
Öğlen birşey yememiştim. Sonra çocuk rahatsizlaninca hastaneye götürmeye karar verdim. Gitmeden ağzıma 5 -6 çubuk kraker attım.
16.00 1 kase çorba (ezogelin)
19.30
2 dolma, yoğurt
21.30 1 dlm kek, kahve
@Zipzip-Wilma11
Sağol abla teşekkür ederim. Önce büyük kızım perşembe akşamı istifra etmeye başladı. İshal ateş oldu. Dün sabah diğeri başladı kusmaya. En son oglleden sonra da kusunca götürdüm doktora ama muayene olmadan geri döndük 100 kişi vardı önümüzde. Zaten bir daha da kusmadi. Şimdi öksürük burun akıntısı başladı ikisinde de . Evde ben uzmanligimi konuşturuyorumAfiyet olsun canımçocuğunun durumu iyi mi? Neyi varmış? Çok geçmiş olsun.
Bende evde yarış atı gibiyim, bir şeye yetiştiğimde yokEv işlerle meşgulüm
Çok iş yaptım
Evi süpürdüm
Kahvaltı tmm
Mutfagi temizledim
Nevresimleri değiştirdim
Abuuu çok iş var
2 bindeyim
Neyse işlerimi bitirip parka gideriz kızçemle
Enerji tavan hasta hasta xam siliyorum deli durttu gene beniAfiyet olsun cnim o profiterolün enerjisi bütün haftaya yetsin
Hic bilmiyorum yeni yedim tokken dusunemiyorum ne yesem kisminiAksama bamya salata düşünüyorum temizlensin bağırsaklar
Benim kızlar siz ne yiyceksiniz şimdiden diyverinde cisli karbonlu yiyeceklerse yol yakınken acamda kollarımı durdurayim sizi
@sara_28
@pastelfit
@Tutku44
North River
@Kinoalihatun
Bal0ncuk
@fesang
yaaaaaa pamuk şeker misin sennnnnnnSenin güzel canın sağolsun sen sağlıklı ol hep burda yanımızda ol o bize yeterkilo bu alır veririz canım canını sıkma güzelim benim
Kolay gelsin havalar sogukca yine de dikkat et rüzgar almaMutlu cumartesiler kizlarmutlu pazarlar demek cok yakisiyorda cumartesi neden eşantiyon gibi oluyor ki neyse son gunese aldanip cam silmeye koyuldum ben kacar
Ayyyy 6tane yapmş 2 gnlükAnan yisin o dolmayiBalım 2 tane dolma salata yoğurt eşliğinde yiyebilirsin miktarı abartma kalanida buzluğa at .
Geçmiş olsunSağol abla teşekkür ederim. Önce büyük kızım perşembe akşamı istifra etmeye başladı. İshal ateş oldu. Dün sabah diğeri başladı kusmaya. En son oglleden sonra da kusunca götürdüm doktora ama muayene olmadan geri döndük 100 kişi vardı önümüzde. Zaten bir daha da kusmadi. Şimdi öksürük burun akıntısı başladı ikisinde de . Evde ben uzmanligimi konuşturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?