Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gögsğmdeki kitleyi farkettim kızlar ceviz kadar büyüklügü bişey baştan anlamadim umırsamadim eşime sordum sira al dedi hemen de aldım gidicem doktora bakalım inşallah iyi sonuç alırım

Kelhan çok iyiymiş ama
Gecen benim eşimde yazarken gördü takıma sen hala devammi ediyusun kk diye şok oldu1o yıldır burlardayiz da

Gögsğmdeki kitleyi farkettim kızlar ceviz kadar büyüklügü bişey baştan anlamadim umırsamadim eşime sordum sira al dedi hemen de aldım gidicem doktora bakalım inşallah iyi sonuç alırım
canım geçmiş olsun. ama sakın ihmal etme. ceviz büyüklüğünde mi? çok büyük nasıl umursamadın bugüne kadar

abooooo Migim mi? ben yeni arkadaş zannettim. sonra dedim herhalde eskilerden. samimi ve beni de iyi tanıyor gibi konuşunca herhalde nickini değiştiren biri dedim ama valla Migim olduğu hiç aklıma gelmedi
Yok bende biliyor sandim fulyam
Migi benim ama 28 ekimde migime döncem

canım geçmiş olsun. ama sakın ihmal etme. ceviz büyüklüğünde mi? çok büyük nasıl umursamadın bugüne kadar
Evet hiç umursamadim takmadim bişi degil dedim ama sonradan büyüyünce farkedince eşime sordum hemen sira al dedi aldım pazartesi gidicem
Ama sizliyordu agrıyordu geçer dedim
Ben hastalıklları doktorlara hiç anlatamam geçici diye düşünüyordum hep

Geçmiş olsun migi. İnşallah iyi sonuçlar alırsın.

Antalyada sicak orada kışın orda olasim geldi Elhan
Hala millet denize giriyor
Bende dogalgazi yakamadim bide zamlaninca yakasi gekmiyo
Geceleri ve sabahları biraz serinledik diye seviniyoruz. Hala gündüz dışarıya çıkılmiyor. Az önce yürüyüşten geldim. Deniz sezonu devam.

Valla ayağım acımaya başlamıştı artık
Halıları da sermedik duvarlardan püfür püfür esiyor komodini çekiyordum kışın acele etsem iyi olcak
Ama ısındım şimdi iyiyim

Canlı müzik eşliğinde yürüyüş de ayrı bir güzel canım
Ooohhh dım tıs dım tıs dım tıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…