Teşekkür ederim AşkitomAfiyet olsun bitanem
Teşekkür ederim kaptanımSelam canim kolay gelsin
Afiyet olsun pastelfitim
Teşekkür ederim kaptanım. Cuma diye kapanış yaptımAfiyet olsun şekerim
Gecmis olsun canim insallah bir sıkıntı yokturGögsğmdeki kitleyi farkettim kızlar ceviz kadar büyüklügü bişey baştan anlamadim umırsamadim eşime sordum sira al dedi hemen de aldım gidicem doktora bakalım inşallah iyi sonuç alırım
Kelhan çok iyiymiş amaAz önce yemek yedik. Eşimin canı peynirli makarna istemiş benim de bir çorba kasesi bamya yemeğim vardı. Bir servis kaşığı da kendime makarna koydum eşim saşkinliklar içinde beni izlerken aynen şöyle dedi. - Birazdan kadınlar kulübüne girip seni zipzipe şikayet edeceğim " Ben Elhanin eşi Kelhan .. karım şu anda löp löp makarna yiyor"bilginiz olsun.
Zipzipi hemşosu olduğu için tanıyor.
Her zaman yaptığım seçimlerle gurur duymusumdurTeşekkür ederim Aşkitom
Teşekkür ederim kaptanım
Teşekkür ederim kaptanım. Cuma diye kapanış yaptımsana güzel bi kilo vereceğim inşallah bu hafta
Mutlaka ileticem
Randevu aldım bu pazartesi gidiciemGecmis olsun canim insallah bir sıkıntı yoktur
canım geçmiş olsun. ama sakın ihmal etme. ceviz büyüklüğünde mi? çok büyük nasıl umursamadın bugüne kadarGögsğmdeki kitleyi farkettim kızlar ceviz kadar büyüklügü bişey baştan anlamadim umırsamadim eşime sordum sira al dedi hemen de aldım gidicem doktora bakalım inşallah iyi sonuç alırım
Guzeeeel
bu kafayla devam edersek daha çok buralarda oluruzKelhan çok iyiymiş ama
Gecen benim eşimde yazarken gördü takıma sen hala devammi ediyusun kk diye şok oldu1o yıldır burlardayiz da
Yok bende biliyor sandim fulyamabooooo Migim mi? ben yeni arkadaş zannettim. sonra dedim herhalde eskilerden. samimi ve beni de iyi tanıyor gibi konuşunca herhalde nickini değiştiren biri dedim ama valla Migim olduğu hiç aklıma gelmedi
Evet hiç umursamadim takmadim bişi degil dedim ama sonradan büyüyünce farkedince eşime sordum hemen sira al dedi aldım pazartesi gidicemcanım geçmiş olsun. ama sakın ihmal etme. ceviz büyüklüğünde mi? çok büyük nasıl umursamadın bugüne kadar
Bizim de bu alışkanlığımız var napalimKelhan çok iyiymiş ama
Gecen benim eşimde yazarken gördü takıma sen hala devammi ediyusun kk diye şok oldu1o yıldır burlardayiz da
Geçmiş olsun migi. İnşallah iyi sonuçlar alırsın.Evet hiç umursamadim takmadim bişi degil dedim ama sonradan büyüyünce farkedince eşime sordum hemen sira al dedi aldım pazartesi gidicem
Ama sizliyordu agrıyordu geçer dedim
Ben hastalıklları doktorlara hiç anlatamamgeçici diye düşünüyordum hep
Hadi canım
Geceleri ve sabahları biraz serinledik diye seviniyoruz. Hala gündüz dışarıya çıkılmiyor. Az önce yürüyüşten geldim. Deniz sezonu devam.Antalyada sicak orada kışın orda olasim geldiElhan
Hala millet denize giriyor
Bende dogalgazi yakamadim bide zamlaninca yakasi gekmiyo
Canlı müzik eşliğinde yürüyüş de ayrı bir güzel canımOh wow
Teşekkürler bitanemIyi yürüyüşler Elhosum
VallaHadi canım
Ooohhh dım tıs dım tıs dım tısCanlı müzik eşliğinde yürüyüş de ayrı bir güzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?