- 25 Şubat 2016
- 7.801
- 13.133
- 248
- 31
KBB ye gittim tekrar 1 ay sonra gel dedi diye, ultrason istedi tekrar boynum için kulak temizlemesi vesaire bugünlük bir şey yok şükür kaptanım, oğluşu götürdüm bir de kan tahlili yapılmamış hiç bu zamana kadar hep kan gazı bakılmış hemogram falan bakılmamış yaptırdık, onunkiler de gayet güzel çıktı kendim baktım sonuçlara da, doktor belki demir verebilir sınırın bir tık üstünde Başka bir şey yokEllerine emeğine sağlık boncukum
Nasıl geçti doktor kontrolün önemli bişey mi var bugün hastane işim var deyince sordum
Sen mi yanlış yazmışsın ben miKaptanım kilomu yanlış yazmışım 71.45 olacaktı
9 eylülde çekilecek kaptanım, doktorum da ay sonuna kadar yokmuş zaten ben de o sırada gitmem gereken diğer yerlere giderim artıkSonuçları merakla bekliyorum canım.
Teşekkür ederim canımCanim nasilsin,beni hatirlarsin belki 4.takimdan Ozge, cok gecmis olsun.Acil sifalar diliyorum..
Guzel bir menu olmus , hele su miktari, ben zorlayarak su iciyorum resmen…
Çok geçmiş olsun canımKBB ye gittim tekrar 1 ay sonra gel dedi diye, ultrason istedi tekrar boynum için kulak temizlemesi vesaire bugünlük bir şey yok şükür kaptanım, oğluşu götürdüm bir de kan tahlili yapılmamış hiç bu zamana kadar hep kan gazı bakılmış hemogram falan bakılmamış yaptırdık, onunkiler de gayet güzel çıktı kendim baktım sonuçlara da, doktor belki demir verebilir sınırın bir tık üstünde Başka bir şey yokiyiyiz hamd olsun kaptanım
Sen mi yanlış yazmışsın ben mi
9 eylülde çekilecek kaptanım, doktorum da ay sonuna kadar yokmuş zaten ben de o sırada gitmem gereken diğer yerlere giderim artıkcheck UP misali oluyor benimki nerem ağrıyor bir sorun varsa gideceğim, izmirde gidemiyorum tek başına çocukla
Menü güzel sporda olsa daha güzel olurduSelam kızlar menümü ekliyorum
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 ince galeta
1/2 nektari
Ara
Kahve 1 züber
İkindi
3 kaşık gronala
4 kaşık yoğurt
Akşam
2 haşlanmış yumartadan salata
Son öğün
1/2 kase chialı şeftalili puding üstüne çok az Çikolata
Spor yapmadım umarım yapacağım gece uzun
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Afiyet olsun canım11 Ağustos menü
11.00 2 dilim pizza yeşil çay
15.00 3 tatlı kaşığı browni 1 bardak latte
18.00 1 tabak kabak yemeği 3 yk yoğurt biraz karpuz
19.00 1 top dondurma
Su 2.5 litre
5 bin adım
Hadi bakalım Spor bildirimi de geldi50 dk bisiklet yaptım biraz kol egzersizleri güzel oldu hiç yoktan iyidir
Yaptım kaptanım dünMenü güzel sporda olsa daha güzel olurdu
Çok abartmadigim zamnlar bnde ödem olmuyor canmBiraz karb lı olmuş bende yapıyorum tabi bazen böyle olduğu için aşırı ödem tutuyorum :/
60 kiloyu görünce kutlama yapacağımHayirli geceler ayy ben çok yogunum ya bi hastane bi is annemler tasinacak gorumcem evlenecek bekar evinden evlenecegi evine esya tasiyoruz.
Ben dugune elbise aldim bugun 3 tane kizim var onlara elbise alacagim bu hafta esimin memlkete gidecez valiz hazirlamam lazim daha bana misafir gelecek ayy yazana kadar yoeuldum valla
Ve elimde telefonu gorup telefon krizine giren bebem var delik köşe telefon sakliyorumBu arada kocamlada ugrasiyorum onu saymasam olmaz sagolsun oda beni cok yoruyor
Bu sabah ki kilom 60.6 dü ayy ben yine 1 ileri 2 geri moduna girdim ya
Sağlık bu bence başla canım kilo için de yediğine içtiğine bir tık dikkat et suyu boooool içVajinal mantar sorunum var son cocuktan sonra inatci bi sekilde yapisti yakama kurtulamadim.
Bu kontrole gittigimde doktorum zolax yazdi ve agir bi ilacmis karaciger enzimlerime baktirmam gerekiyormus burda kullananlarin yorumlarina da baktimda 2 haftada 5 kilo aldirmis yanapsam bilemedim gorumcemin dugunden sonrami baslasam acaba ilaca ya aranizda kullanan varmi
Canım su ödem attırıyor tok tutuyor sen farketmiyorsundurArkadaşlar bişey sorucam garip geliyo herkese biliyorum ama ben normalde su içmeyi seven bi insan değilim zayıflama döneminde su içmeye kendimi zorluyorum ama su bana kilo verdirmiyodaha çok sisiyorum
Ha bu arada suyun içine chia tohumu limon kabuk tarçın at bir de öyle dene inanılmaz tok tutar ödem atarArkadaşlar bişey sorucam garip geliyo herkese biliyorum ama ben normalde su içmeyi seven bi insan değilim zayıflama döneminde su içmeye kendimi zorluyorum ama su bana kilo verdirmiyodaha çok sisiyorum
Canım ben her şeyi deneyemiyorum midemde yara var limonlu su bile midemi agritiyo malesefHa bu arada suyun içine chia tohumu limon kabuk tarçın at bir de öyle dene inanılmaz tok tutar ödem atar
Çok geçmiş olsun canım chia dene istersen suya atıp mideye faydalıCanım ben her şeyi deneyemiyorum midemde yara var limonlu su bile midemi agritiyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?