Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanım sonuna kadar haklısın ama motivasyonunu kaybetme. Maalesef bu durumu çakma kaptanlığım sırasında sabırla izledim. En güzeli kural ve ceza. Bu bizim iyiliğimiz için . En basit örnek, adım zorunluluğu olmasaydı ben çoğu gün kös kös otururdum. Çok nadiren hastalık vs olduğunda atamıyorum o kadar. Menümü, zaten gece adım ile birlikte yazıyorum. Kırk yılda bir uyuklarsam sabah yazıyorum. Ayyy ne mükemmel bi insanmışım ben yaa tü tü tüüü🧿😂

Oooo 4 haftada ne kilo alınır :KK53:

Keşke basenim olsa:KK51:

Kolay gelsin canım 🙏
Diyet gruplarındayken uygulanan kuralar uygulansın daha ciddiye alırız sayfayı dıye düşünüyorum bende.
Ayrıca kesinlikle mükemmel bir yol arkadasısın❤️❤️

az sonra yeşil çay içerim
t1909.gif

merhaba kızlar diyetisyen kontrolüm vardı bir buçuk kilo yağ yakmışım ama tartıya yansıyan rakam 600 gram eksi ödem her zamanki gibi fazla bu hafta sporu artıracam bakalım cumaya kadar inşallah ödemleri atarım
Canım tebrik ederim ne guzel eksılmıssın👏🏻👏🏻atamazsan da canın sağolsun;)

İyi akşamlar kızlar 😘 birazdan türk kahvesiyle yapacağım ara öğünü de ekleyip yazıcam menümü
1.400 kalori oldu
1.200+o günkü yürüyüş ve sporla yaktığımın yarısını ekliyorum 2 gündür :) bakalım nolucak :KK66:
takip edersen sonuç alırsın burcucum 😘

27 eylül menüm - sarı takım

Kahvaltım 1 kalın dilim çekirdekli siyez ekmeği kızarmış, kekikli hindi füme,3 zeytin,salatalık 2 yumurta 1 dilim tulum peyniri

Ara 1 1 orta boy tam olgunlaşmamış muz,1 mandalina, 2 dilim şeftali ,az kuruyemiş , 1 halley mini, sade türk kahvesi

Ara 2 bir mınık ekler, chai yeşil çay limonlu

Ara 3 light sütlü,lif tozu ilaveli latte, şekersiz hurmalı kurabiye

Akşam çupra buğulama, 3 kaşık beyaz makarna ,salata

Ara 4 1 dilim beyaz ekmek, 1 kremalı kurabiye, 14 gr sütlü çoklıt sade türk kahvesi

9.401 adım 940 puan

pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip-
Resmi yarın iki günlük atayım 😍

Kahvaltım 1 kalın dilim çekirdekli siyez ekmeği kızarmış, kekikli hindi füme,3 zeytin,salatalık 2 yumurta 1 dilim tulum peyniri

Ara 1 1 orta boy tam olgunlaşmamış muz,1 mandalina, 2 dilim şeftali ,az kuruyemiş , 1 halley mini, sade türk kahvesi

Ara 4 1 dilim beyaz ekmek, 1 kremalı kurabiye, 14 gr sütlü çoklıt sade türk kahvesi

9.401 adım 940 puan

afiyet olsun canım. halley, ekler, kurabiyeler ve çiko olmasaymış daha iyi olucak sanki. kan şekerini sürekli yükseltir bunlar. çok acıktırır.
sen de benim gibi abur cuburu çok seviyorsun 😬

İnşallah fulyammmm :KK15:
Böyle dizginlerim dedim çünkü 2.000 kalori almam için 1.600 kalori harcaman gerek didim :KK70:
kalori kısmen önemli. önemli olan glisemik indeks emin ol. ben 2 öğün aralıklı oruç yaptığımda yağlı neler yedim neler. misler gibi gitti kilolar.
glisemik indeksi düşük besleneceksin, bir de öğün sayısı az olacak.

6 öğünle kilo veren var tabi ama dikkat et az az 6 öğün. miktar olarak da kalori olarak da az 6 öğün.

Ben yapayım sana 😅😅 yemegini kargoyla gönderim adres ver😂
Teşekkür ederim canım😍
Mesaji gec gördüm yoksa yapardim😅😅😅

Burasida güzel ama rüzgarliydi

Maşallah canim cok iyi gidiyorsun🧿🧿

Teşekkür ederim canim ❤

Gecmis olsun canim 😔😔
Vallahi mecbur yaptım. Üstüne de markete gidip, okula gittim😂
Diyet gruplarındayken uygulanan kuralar uygulansın daha ciddiye alırız sayfayı dıye düşünüyorum bende.
Ayrıca kesinlikle mükemmel bir yol arkadasısın❤️❤️
Teşekkür ederim kaptanım🥰

9.401 adım 940 puan

Afiyet olsun canım 🥰

Back
X