Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

afiyet olsun canım. halley, ekler, kurabiyeler ve çiko olmasaymış daha iyi olucak sanki. kan şekerini sürekli yükseltir bunlar. çok acıktırır.
sen de benim gibi abur cuburu çok seviyorsun 😬
Yok kuzum tek yemediğim için acıktırmıyor 😊 mesela aç olsam çiko artı ekmek doyurmazdı hepimiz yarım ekmek yeriz nutellayla 😀

kalori kısmen önemli. önemli olan glisemik indeks emin ol. ben 2 öğün aralıklı oruç yaptığımda yağlı neler yedim neler. misler gibi gitti kilolar.
glisemik indeksi düşük besleneceksin, bir de öğün sayısı az olacak.

6 öğünle kilo veren var tabi ama dikkat et az az 6 öğün. miktar olarak da kalori olarak da az 6 öğün.
Ben açlık krizi krizi yaşamıyorum canım ve 100-150 arası karbonhidratım yüksek değil yani ;)
Kalori bayağı önemli canım saydın mı o dönem? Pilav tatlı vs yemediysen sanmıyorum 2000e çıkasın ;)

Yok kuzum tek yemediğim için acıktırmıyor 😊 mesela aç olsam çiko artı ekmek doyurmazdı hepimiz yarım ekmek yeriz nutellayla 😀

Ben açlık krizi krizi yaşamıyorum canım ve 100-150 arası karbonhidratım yüksek değil yani :KK66:
Kalori bayağı önemli canım saydın mı o dönem? Pilav tatlı vs yemediysen sanmıyorum 2000e çıkasın :KK66:
karbo fazla alınmayınca tabi kalori de ortalama birşeydir. kalori hesabı yapmamıştım canım.

27.09.2022 menüm
Sabah
Yok

Öğle
Bir porsiyon et şiş
Salata
Ayran

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Kara lahana çiçeği kızartması

Su 2 litre spor bir saat tempolu yürüyüş ve 13915 adım

Zipzip- Zipzip- Fitt_anne Fitt_anne pastelfit pastelfit

IMG_20220927_215730.webp

karbo fazla alınmayınca tabi kalori de ortalama birşeydir. kalori hesabı yapmamıştım canım.
Aynen tatlım
Misal bir ara öğün ekledin çiğ kuruyemiş serbest ya 100 gr yedin 600 kalori 🤗

27.09.2022 menüm
Sabah
Yok

Öğle
Bir porsiyon et şiş
Salata
Ayran

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Kara lahana çiçeği kızartması

Su 2 litre spor bir saat tempolu yürüyüş ve 13915 adım

Zipzip- Zipzip- Fitt_anne Fitt_anne pastelfit pastelfit

Eki Görüntüle 3136591
Lahana çiçeği nedir 😍
Afiyet olsun 😘

İyi akşamlar kızlar 😘 birazdan türk kahvesiyle yapacağım ara öğünü de ekleyip yazıcam menümü
1.400 kalori oldu
1.200+o günkü yürüyüş ve sporla yaktığımın yarısını ekliyorum 2 gündür :) bakalım nolucak ;)
Sporda yaktıgınn aldıgın kaloriden mı cıkarıyorsun

Back
X