- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1200 taban yaptım canım , üstüne o günkü sporun yarısını ekliyorumSporda yaktıgınn aldıgın kaloriden mı cıkarıyorsun
Aslında Kastamonular zekı olur ama ben salak cıktım galıba hala anlamadım1200 taban yaptım canım , üstüne o günkü sporun yarısını ekliyorum
İki gündür tam doyduğumu hissediyorum![]()
Sana da bu gelsın![]()
Yaa eridım bittim şuancaninı yedigim bana küsme nolur çok üzülürüm.. şimdi ne desem boş
ama bak cumaya sana harika bir hediye verecegim
![]()
biraz mesgulum su anYaa eridım bittim şuancumayı beklıycem dort gozle o zaman gardaşımm
![]()
Abla Düziçi, Bahçe yaptık ama ileriye gidemedik :)Ne iyi ettin de geldin.
Gavur dağını da ziyaret ettiniz mi![]()
Teşekkür ederim canim benimbiraz mesgulum su anleslie yaptim az simdi biraz evaya gecicem
seni uzmek asla istemem bugun harika gecti menum yazicam sporum bitince![]()
Dur canım bi daha anlatayım hemşerimeAslında Kastamonular zekı olur ama ben salak cıktım galıba hala anlamadımneyse onrmlı olan motıve olup dıyetınr uyman canım
![]()
Doğru cnm yavaştan hazırlanayımHadi herkes yatsın zabah kalkıp yürüyüş yapıcaz daha
Gece yatmak bılmıyosunuz sabah kalmak bılmıyosunuz a yavrularım sonrahadı kapatıyorum ışıkları herkese ıyı geceler
![]()
asıl ben teşekkür ederim kuzummTeşekkür ederim canim benim![]()
aboowwww ben burdayım yaaa daha işlerim var kalan varsa ben isıklari kapatirim kaptanımHadi herkes yatsın zabah kalkıp yürüyüş yapıcaz daha
Gece yatmak bılmıyosunuz sabah kalmak bılmıyosunuz a yavrularım sonrahadı kapatıyorum ışıkları herkese ıyı geceler
![]()
İki gündür çok rahatsızım. Bugün 3000 adimim var...