İnşallah canımgecmis olsun abla umarim tez zamnda cozulur
sıcağa bayılıorumBalkonum 50 derece
harika eksi.. kaptanim:) tebrik ederim:)tesekkur ederım kaptancıgım. bu hafta katılamıycam annem ameliyat olucak duzenım ve aktıflıgım olamıyablır:[
gecen cuma 78.8
bugun 77.7
fark 1.1
evet başka doktora alalım dedi ben boşver bişi yok dedim.. ama içi hiç rahat degil.eşinde uzuldu endiselendi senin icin
Çok tatlı anilarmis canımBenim rahmetli babannem yapardi koydeyken ben cocukken izlerdim. Bir suru hane beraber uzum sularini odun atesinde kaynatirlar da kaynatirlardi. Gunlerce surer hava hep pekmez kokardi. Biz de cocuklarla yaprak batirip yapragi yalardik
o ne guzel bir sayı oyletesekkur ederım kaptancıgım. bu hafta katılamıycam annem ameliyat olucak duzenım ve aktıflıgım olamıyablır:[
gecen cuma 78.8
bugun 77.7
fark 1.1
gözümde film şeridi geçti çok tatlı yaBenim rahmetli babannem yapardi koydeyken ben cocukken izlerdim. Bir suru hane beraber uzum sularini odun atesinde kaynatirlar da kaynatirlardi. Gunlerce surer hava hep pekmez kokardi. Biz de cocuklarla yaprak batirip yapragi yalardik
esinin soyledigi gibi baska dokfora gitseniz en azindan kafaniz rahat olurevet başka doktora alalım dedi ben boşver bişi yok dedim.. ama içi hiç rahat degil.
Tren gelir hoş gelirHadi bakalım tren kalkıyor o zaman
Teşekkür ederim canım
Günaydın canım
Gidecek yer kaldı mı
Maşallah maşallah Allah istahina zeval vermesin aajajja61.8den 64.3e uzanan bir yolculuk yaşadım
Sonrakide aynı olacak demi,aynı bölüme gideceksinEvet ablacım plastik cerrahiye gittim
Teşekkür ederim canim
Sinav döneminde kafamda yag bezesi şişti canim sonrasında patladi
Aslinda uzun yıllardır vardi ama hic bu kadar rahatsiz etmemisti
Aralik ayinda tekrar gitcem bakalim randevu bulursam aldirmayi düşünüyorum
Gecmis olsun ablacim
Tekrardan geçmiş olsun pastelfitim
Buyrun benimmmm
Miktari önemli canim ölçülü yersen birsey olmazkaç gündür soracam unutuyorum
konserve mısırlar kilo yaparmı
nette yapmaz dio ama bilemedm
Evet ablacim ayni bölüme gideceğimSonrakide aynı olacak demi,aynı bölüme gideceksin
Buyrun benimmmm
aynen ölçülüMiktari önemli canim ölçülü yersen birsey olmaz
En azından bölümü netleştş artıkEvet ablacim ayni bölüme gideceğim
Yarasın onun içine tavuklu turşulu filan yeşillikaynen ölçülü
şimdi salatasını yiyorumda
acılı pul biber salatalık mısır limon yeterYarasın onun içine tavuklu turşulu filan yeşillik
Afiyet olsun canimaynen ölçülü
şimdi salatasını yiyorumda
Evet ablacim sen ne yaptın hastaneye gidecektinSelamın hellolarrr şekerlerim çıtırlarım
En azından bölümü netleştş artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?