Hangi takıma eklendi kaptanım
Tamam canım afiyet olsun30 Eylül Cuma
Sabah
1 açık çay
1 sade kahve
Öğlen
Mısırlı acılı salata
Akşam
Yarım tabak et sote
1 kase yoğurt
1.5 lt su
pastelfit gaptanm haftasonları pek aktif olamıorm, bugün eşimde geldi
Ancak gün sonu gelip bildirirm yaparm gecikirsem lütfen kusura bakma
Sorun değil canım zaten ben birinci olcamMinnoşum ben zannımca sadece adımı tamamlarım gibi geliyor ama kısmet artık
Ayağına sağlık canım30 Eylül Adım 9567
Eki Görüntüle 3138273
Teşekkür ederim canımalkışlar hepimizebu kaptanlık peşını bırakmıycak artık seın patefıtım maviş kapanlık hayırlı olsun kuzum
Hoşgeldin canım. Cumartesi’den Çarşamba’ya 5 gün 8.000 adım zorunlu.Teşekkür ederim.
Ama yinede bugün düne göre ekşi gelmişim
Bide dün okudum ama beni netlestirirmisin. Adım yarışması tam olarak ne oluyor. Onu merak ettim.
Sen hayırdır ya
Günaydın minnoşGünaydın hanımlar
Tenis oynadim bebeğim asddSen hayırdır ya
Neyse ben de pazara gidicem ordan yetişirim hem mis gibi aktiviteTenis oynadim bebeğim asdd
Akşam görüşürüz zıpzıpımKizlar köydeyim telefona cok bakamiyorum aksam döneceğiz sanırım
Hergun 8 bin adım mı?Hoşgeldin canım. Cumartesi’den Çarşamba’ya 5 gün 8.000 adım zorunlu.
Evet ama fotosunu atmak gerekiyor. Adım sayar varsa onu takın veya telefona program indirip ordan ekran görüntüsünü yollayınHergun 8 bin adım mı?
Arada olur oyle hadiseler :)Selam kizlar kahvaltiya misafirim vardi bir borek hadisesi yasanmis olabilir
Sonrasinda pazara gittim geldim. 6000 adim cepte.
Selaaaaaammmm geçen gün aklımdaydınBende burdayım uzun zamandır giremedim herkese selam
Buna çok sevindimSelaaaaaammmm geçen gün aklımdaydın
benim de canım börek istiyor. şöyle el açması cinsindenSelam kizlar kahvaltiya misafirim vardi bir borek hadisesi yasanmis olabilir
Sonrasinda pazara gittim geldim. 6000 adim cepte.
hoşgeldin canım nasılsın?Bende burdayım uzun zamandır giremedim herkese selam
Çok teşekkür ederim cnm iyiyim sen nasılsınbenim de canım börek istiyor. şöyle el açması cinsinden
hoşgeldin canım nasılsın?
benim de canım börek istiyor. şöyle el açması cinsinden
hoşgeldin canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?