dönerken de heybe dolu oluyor de miiiKizlar köydeyim telefona cok bakamiyorum aksam döneceğiz sanırım
yüz yıllık bir yorgunluk var üzerimde sanki öylesine yorgunumbosver o el açmalarıni sen ellerini aç uzat squat yapalim
ne kararı aldınız canım?Buna çok sevindimaksine telefonum da bozuldu hayatımız adına çok büyük bi kararda aldık .dolayısıyla bir türlü giremedim Kısmet buguneymiş .
Geçmiş olsun. Yarın da var daha. Gerilmeden yapGünaydın kızlar. Hastalık üstüne regl gerginliği eklenince, mideme ağrılar giren, kafamdan dumanlar çıkan bir güne uyandımhafta içi şehir dışından misafirim gelecek. Ben 1 odayı toplayana kadar canını yediğim kuzum 3 odanın içine tükürüyor. Aylardır yok olan egzamalarım çıkmaya başladı 1 günde. Haftasonum çok iyi geçmeyecek anlaşılan
Geçmiş olsun. Ne rahatsızlığı var?cnm anem ameliyat olucak bu hafta
Kaç aydır yatıyordum. Bu hafta yürüyeyim birazKız ne ettin ben 1600de kaldım
Erken kapatmışsın. Akşam “açımmmmm” mesajlarını okuruz artıkAkşam yemegimi yedim daha ağzıma lokma sürmem inşallah birazdan pazara gideceğim daha 1800 adimdayim
Hastane işleri nasıl oldu, operasyonun da vardı yanlış hatırlamıyorsamyüz yıllık bir yorgunluk var üzerimde sanki öylesine yorgunumsabah baş ağrısıyla uyandım. zorla kalktım. kahvaltı yapıp pazara gittik. geldik ağrıdan yığıldım. boğazda desen halen akıntı var. bir şeyler yedik ilaç aldım. hala da çok halsizim
Herşeyi geride bırakıp yeni bi ulkede sıfırdan başladık .Bir baskülüm bile yok şimdine kararı aldınız canım?
Yok kuzum hiçbirşey yapamıyorum zaten. Etlerim dökülüyor sanki, çok fenayımCicikusum sakin ol. Gelmelerinden bir gün önce yapsan temizligi hazırlığı??
Denedim canım ama adım atacak halim yok. Soğuk soğuk terliyorum ağrıdan. Durdum durdum covid mi oldum acabaüst üste gelmiş herşeyişi gücü bırak bı hava almaya çık çok guzel dısarısı ıyı gelıcektır
İş güç sonra da yapılır. Dinlen ve iyileş önceKızımı anneme verip, ağrı kesici alıp yatacağım sanırım. Başlarım işine de gücüne de
bu hafta belli olacak canım operasyon günü. emar çıkmıştır.Hastane işleri nasıl oldu, operasyonun da vardı yanlış hatırlamıyorsam
çok şükür diyeyim canım. yoksa çok yoğunum ve artık bunaldım. ben de hastayım. düzelmedim hala.Çok teşekkür ederim cnm iyiyim sen nasılsın
hayırlı olsun canım. şaşırdım. sen zaten yurtdışındaydın değil mi? şimdi de başka bir ülke. güzel olsun herşeyHerşeyi geride bırakıp yeni bi ulkede sıfırdan başladık .Bir baskülüm bile yok şimdi
geçmiş olsun kuzum. valla ben de toparlayamadım hala yaa bunaldım. çok yoğunum zaten. bir de buYok kuzum hiçbirşey yapamıyorum zaten. Etlerim dökülüyor sanki, çok fenayım
Hayirdirrrrrr????Buna çok sevindimaksine telefonum da bozuldu hayatımız adına çok büyük bi kararda aldık .dolayısıyla bir türlü giremedim Kısmet buguneymiş .
Vallahi acıktımGeçmiş olsun. Yarın da var daha. Gerilmeden yap
Geçmiş olsun. Ne rahatsızlığı var?
Kaç aydır yatıyordum. Bu hafta yürüyeyim biraz
Erken kapatmışsın. Akşam “açımmmmm” mesajlarını okuruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?