- 30 Mart 2017
- 12.763
- 19.853
- 298
Mmm afiyet olsun ben de bugün koydum chiayı yarın yiyeceğumSelamlar menümü yazayım takımım değişmişgenelde kilo veremeyip takımdan atılırdım
Gururu duydum bu transfere
Kahvaltı 13:00
2 yumurtalı lorlu omlet
1 dilim çavdar ekmek
1 çay kaşığı tahin pekmez
Ara
Yarım muzlu chialı puding sütle yaptım
Akşam 18:00
3 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık taze fasülye
2 küçük yaprak sarması
1 kase karpuz
Spor için ss ekleyeceğim toplu şekilde
Evde yürüyüş ve 20 dk filan antrenman
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Ooo kolay gelsin. Bizim de 4 düğün var. Abiyeler tam sarıyor vücudumu. Ben de kıyafet içinde rahat etmek istiyorum
Yine başaririz Özgecim. Burda herkes gayret ediyor bir şekilde. Öyle olunca emeklerime yazık diyerek sağlıklı besleniyosun
Denk gelmemişiz demek ki canım. Gecenlerde @cinecin gelmişti 4. takımdan, burdan kendisine sesleniyorumsahalara dönn
Ah geçmiş olsun kuzum ya, İnşallah temiz çıkar ultrason. Sinüzit biraz inatçı bir hastalık, genelde antibiyotik ise yariyor
Füme yerine ne koyacaksın? Ben takip edeyim en iyisi senin menüleri canım. Ayrıca verirsin daha vaktin var
Of en sevdiğim konu kıyafetler filan. Merak ettim elbiseni, bence de daha güzel gözükecek iki üç kilo daha giderse
Geçmiş olsun canım . Benden sana tavsiye ihmal etme. Ben çok salladım ilk başlarda . Sonra beni mahvetti o nodüller.Doktordan geldim şimdi, boğazımın her iki tarafında da nodüller varmış. 1 ay sonra tekrar gel bakalım büyüyor mu dedi. Kardiyolojiye de gitmem gerekiyor ama bir türlü randevu bulamıyorum.
Teşekkür ederim güzel oldu çok yaptım yarın için de var 1 kaseMmm afiyet olsun ben de bugün koydum chiayı yarın yiyeceğum
Rakip takımdasın ammaaa yine de menü gözel
Çok güzel tatlımTeşekkürler kaptanimistikrarlı gidiyorum , en azından adım sayısı konusunda . Böyle giderse 3-5 aya 10 kilo veririm ben
A Selam tatlım, seni gözüme kestirdim var sende biseylerSelamlar menümü yazayım takımım değişmişgenelde kilo veremeyip takımdan atılırdım
Gururu duydum bu transfere
Kahvaltı 13:00
2 yumurtalı lorlu omlet
1 dilim çavdar ekmek
1 çay kaşığı tahin pekmez
Ara
Yarım muzlu chialı puding sütle yaptım
Akşam 18:00
3 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık taze fasülye
2 küçük yaprak sarması
1 kase karpuz
Spor için ss ekleyeceğim toplu şekilde
Evde yürüyüş ve 20 dk filan antrenman
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Teşekkürler cano yarın da komşu çaya çağırdı yemeden olmaz yesem olmaz neyse dengeleyecegim artikAfiyet olsun tatlım
Afiyet olsun canmMenümü yazıp kaçayım
Sabah
1 Türk kahvesi
Avuç içi kadar tbe
Öğle
2 adet yumurta
2 küçük dilim karpuz
Akşama normal de tavuk yiyecektim ama annem poğaça yaptı bende sahip çıkamadım kendime.
1 adet küçük peynirli poğaça
1 avuç yer fıstığı.
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Adım sayım 4000
Suyu ölçmedim ne kadar tükettim bilmiyorum.
Komşu gezmesi bende de çok oluyor malesef yüksek karbonhidratlardan uzak dur ,tokum de midem iyi değil de yada tadımlık yeTeşekkürler cano yarın da komşu çaya çağırdı yemeden olmaz yesem olmaz neyse dengeleyecegim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?