Doktordan geldim şimdi, boğazımın her iki tarafında da nodüller varmış. 1 ay sonra tekrar gel bakalım büyüyor mu dedi. Kardiyolojiye de gitmem gerekiyor ama bir türlü randevu bulamıyorum.
Bir an yedin sandim ama yeme geceleri vucut isteyebilir yuryus yada spor da kaslarımızı şişirip ödem yapabiliyor bekle gidecektir, sen yediklerine dikkat et gerisi gelir çorap söküğü gibi zayıflamak sabir işidir tatlım inşallah eksilecektr
Bir an yedin sandim ama yeme geceleri vucut isteyebilir yuryus yada spor da kaslarımızı şişirip ödem yapabiliyor bekle gidecektir, sen yediklerine dikkat et gerisi gelir çorap söküğü gibi zayıflamak sabir işidir tatlım inşallah eksilecektr
Doktordan geldim şimdi, boğazımın her iki tarafında da nodüller varmış. 1 ay sonra tekrar gel bakalım büyüyor mu dedi. Kardiyolojiye de gitmem gerekiyor ama bir türlü randevu bulamıyorum.
Bu hafta kontrol tartısında en çok kilo veren ve bir yarışmacı transfer etme hakkını kazanan takım kaptanı tomrs
oluyor. Transferini gerçekleştirebilirsin kaptanım
Cumartesiye artı gelen herkes eksiye geçecektir Öpüyorum sizii
Sevgili Masterfit ailesi kurallar gereği bir kişinin transfer olunması gerekiyor, evet kararımı verdim üzülerek sevgili kizcem lologuny
kırmızı takıma gönderiyorum tatlım benim için çok zor bir karar kimsenin gitmesini istemezdin DDeltavealfa
kizcemizi mavi takıma alıyorum EllssaBoncuk2307Tutku44