Günaydın kaptanim
Günaydın fesangim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Yuhhhhhhhhh naptın kız öyle
maşallahcanım süpersin çok öpüyorum seni
Tenkuyuuuu kızlar ben de sevindim vallaAçım dediğinde gülmeyeceğim bir daha. Hem de özel dönemde ha
Geçmiş olsun kaptanım akşam görüşürüzfesang
Amine Busra
erenmothers
Wilma11
Hedef60kgolmak
güzellerim kilo verenleri şimdiden tebrik ediyorum veremeyenlere de diyeceğim o ki moral bozmak yok cumaya çok var sağlıklı ve dengeli beslenir suyumuzu içip sporumuzu yaparsak cuma günü kazanan biz oluruz kaybeden kilolarımız olursize güveniyorum ve hepinizi kocaman öpüyorum
ben fizik tedavi için hastaneye gidecem sonrada biraz işlerim var akşama doğru gelirim
harikasın canım
yapmaz kız ben ısmarlarımya yaparsa
Estağfurullah onun için demedim kızyapmaz kız ben ısmarlarım
pazar adimi 8 bin olmadiharikasın canım
afiet olsun cnmEki Görüntüle 3138929
Günaydın kızlar
Bugün işe gidebilecek kadar iyi hissetmiyorum kendimi, regl de oldum tam oldu. İzin aldım, çocuğumu okuluna bıraktım, kahvemi yaptım oh. Bugünü iyi değerlendirmem lazım dinlenmek için. Geçen hafta çocuğun hastalığıydı, işi gücü derken çok yordum bünyeyi. Öpüyorum hepinizi
Benmle etOfff canım burda muhabbet etmek istiyor ama derse girmem lazım öpüyorum
Keskeeeeafiet olsun cnm
geçmiş olsun
regl olmayı hiç sevmiorum ya
Benmle et
benimle iç
benmle ders yap
Çok geçmiş olsun iyice dinlenirsin inşallah cicikuşumEki Görüntüle 3138929
Günaydın kızlar
Bugün işe gidebilecek kadar iyi hissetmiyorum kendimi, regl de oldum tam oldu. İzin aldım, çocuğumu okuluna bıraktım, kahvemi yaptım oh. Bugünü iyi değerlendirmem lazım dinlenmek için. Geçen hafta çocuğun hastalığıydı, işi gücü derken çok yordum bünyeyi. Öpüyorum hepinizi
Yok canim ayin 21 inde belli olacak sanırımKaptan senin sınav sonucun belli oldu mu?
Gecmis olsun kaptanim görüşürüzfesang
Amine Busra
erenmothers
Wilma11
Hedef60kgolmak
güzellerim kilo verenleri şimdiden tebrik ediyorum veremeyenlere de diyeceğim o ki moral bozmak yok cumaya çok var sağlıklı ve dengeli beslenir suyumuzu içip sporumuzu yaparsak cuma günü kazanan biz oluruz kaybeden kilolarımız olursize güveniyorum ve hepinizi kocaman öpüyorum
ben fizik tedavi için hastaneye gidecem sonrada biraz işlerim var akşama doğru gelirim
Günaydın canim afiyet olsunEki Görüntüle 3138929
Günaydın kızlar
Iyi dersler fesangimOfff canım burda muhabbet etmek istiyor ama derse girmem lazım öpüyorum
Iyiyim canim sen nasilsinZipzip- elifim nasılsın
Aaa cumadan beri gelmemis Elhan ablada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?