Yoldan çıkarma beni . Zayıflicam ben
Dutum canım bacım iyiyim çok şükür. İnşallah hedefledigin kiloya inersin. Boylu poslu bir hanimmişsin sabah cwini gördümnasılsın ablacım
İnşallah ablacımDutum canım bacım iyiyim çok şükür. İnşallah hedefledigin kiloya inersin. Boylu poslu bir hanimmişsin sabah cwini gördümaz bir kilon var çabucak gider.
Günaydın tatlimmmm hastanede napican hayırdırAfiyet olsun gezegenim
Afiyet olsun kaptanim
Günaydın gezegenim
Günaydın canim afiyet olsun
Günaydın Elhoşumm
Günaydın canim
Cok guzel canim dikkat edersen korursun
Çok iyi yapmışsın canım. Dur dediysen bu iş tamamdır.İnşallah ablacımdaha önce filizlerin grubundaydım 80 den 70 e indim heri aldım dedim koş özge durdur şu gidişatı
Bende seni gördüğüme çok sevindim ablacım ❤Çok iyi yapmışsın canım. Dur dediysen bu iş tamamdır.Enerjin bize de iyi gelecek. Burada oluşuna nasıl sevindim bilemezsin.
HoşgeldinizBende seni gördüğüme çok sevindim ablacım ❤buranın enerjisi daha güzel . Sen güzelsin
Çok hoş buldumHoşgeldiniz
Mekanları güzelleştiren insanlar.Bende seni gördüğüme çok sevindim ablacım ❤buranın enerjisi daha güzel . Sen güzelsin
Yok ablacım tanışmadık. Bazı topiklerde sohbetimiz olmuştur belki ama şahsen tanışmıyoruz
Gece magnolia siparişine devam edecek misin?Ben de korumaya geçmek istiyorum
Bir arkadaşım var. Eline kurabiyesini alır kondisyon bisikletine otururDolapta kek var yemedimbakışıyoz arada
160 cm cikÇok iyi tatlım
Boyun kaçtı
Olacak inşallah kuzum
Kilo ibreni sola kaydır. 90 geride kaldı. Bir daha gelmesiniyi akşamlar kızlarrr
04 Ekim 2022
sabah 09.00
peynirli dukan tost, 3 zeytin, 1 tk muammara, domates biber
öğlen 12.30
6-7 yk zeytinyağlı pırasa yemeği, 3 yk ev yoğurdu, 1/2 dilim çok tahıllı ekmek
ara 16.00
3-4 yk ev yoğurdu, 3 yk ev yapımı granola, 1 küçük elma
akşam 19.10
avuç içi kadar et, 5 yk pilav (basmati), 4 yk cevizli yoğurtlu kırmızı lahana-havuç mezesi, 1 çk bal
yatana kadar 1,5 lt su @Zipzip-pastelfit
Nasıl sonuçlar?Yok canim yarin gideceğim hastaneye simdi e nabizdan baktım sonuclara
Elhamdülillah gece benim adam yemiş de çok ızdırap çekmedimGece magnolia siparişine devam edecek misin?
Bir arkadaşım var. Eline kurabiyesini alır kondisyon bisikletine oturur
160 cm cik
Kilo ibreni sola kaydır. 90 geride kaldı. Bir daha gelmesin
Nasıl sonuçlar?
Çok hoş buldum
Çok iyi canımGece magnolia siparişine devam edecek misin?
160 cm cik
Nasıl sonuçlar?
İyi hissediyorum böyle. Kendimde çok zayıf sevmiyorum. İlerde duruma göre fikirlerim değişirse belki
Çok iyi canım
Aradan sonra 60ın altı planın var mı yoksa iyi misin böyle
Oh oh maşallah canımİyi hissediyorum böyle. Kendimde çok zayıf sevmiyorum. İlerde duruma göre fikirlerim değişirse belki
İnşallah canım kolay gelsinAlışveriş günüm bugün. Sonra derse geçerim. Kazasız belasız mutlu bir gün olsun
Nein bebeğim bitti artık (inşallahGece magnolia siparişine devam edecek misin?
160 cm cik
Nasıl sonuçlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?